Mészáros Lőrinc: Okosabb vagyok, mint Mark Zuckerberg

2017. február 28. 22:39
Mészáros Lőrinc nem tartja magát oligarchának, azt állítja, hogy egyszerűen dolgozik. A felcsúti polgármester azt állította, hogy ő biztosan nem korrupt és az Orbán Viktorral való barátsága saját bevallása szerint sose érintette a közbeszerzéseket. A felcsúti kisvasutat meghosszabbítaná Bicskéig – számol be a hvg.hu.

Mészáros Lőrincet arról kérdezték, hogy miért gyarapodik gyorsabban, mint a Facebook-alapító Mark Zuckerberg. „Hát lehet, hogy okosabb vagyok, nem gondolja?” – válaszolt a felcsúti polgármester.

Az önkormányzat testületi ülése előtt a HVG, a 24.hu és a HírTV újságírói faggatta a polgármestert. Elmondta, hogy az Orbán Viktorral ápolt barátságának semmi köze a meggazdagodásához „Azért, mert a miniszterelnök úr a barátom, az nem azt jelenti, hogy a politikával is szoros kapcsolatban állok” – mondta Mészáros Lőrinc a HVG-nek.

Mészáros Lőrinc a hvg.hu videójában magyarázza el üzleti sikereinek titkait

Hosszas magyarázkodás közben, újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy kapcsolati tőkét szerezhetett Orbán Viktortól, de ez nem érinti a közbeszerzéseket.

A felcsúti polgármester azt is bevallotta, hogy nem tartja hazaárulónak a Momentum olimpiaellenes íveit aláírókat, legfeljebb a baloldali pártokat, mely korábban támogatták a budapesti olimpiát.

Én biztos, hogy nem vagyok korrupt” – reagált a HírTV riporterének arra a felvetésére, hogy a cége azért értékelődött-e fel, mert a piac beárazta a korrupciót.

Azt is elárulta, hogy nagyon szeretné, ha a felcsúti kisvasutat meghosszabbítanák Bicskéig.

Összesen 173 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnálom ezt az embert. Attól tartok, egyszer majd ő viszi el a balhét, és még azt sem fogja tudni, hol rontotta el. Ez egy egyszerű ember, és nem tudja, milyen játszma részese.

Balos axióma : Mészáros Lőrincnek egyszerűen nem lehet igaza...

M.L. 32. vagyonos honfitársaink listáján. A másik harmincegy hogy jutott idáig?

Sok okos tehetséges ember van a világon,akik nem rendelkene kapvsolati tőkével mint ezek.

"A felcsúti polgármester azt is bevallotta, hogy nem tartja hazaárulónak a Momentum olimpiaellenes íveit aláírókat, legfeljebb a baloldali pártokat, mely korábban támogatták a budapesti olimpiát."

Kedve Lőrinc!
Derült má ki szűz lányokról, hogy pénzért félre is kufircoltak!
Totál hazaárulók azok, higgyen nekem!

Egy ilyen kérdésre csak egy mosollyal lehet válaszolni ( Ki a jobb...) Gates szerintem például így tett volna, ha megkérdezik, hogy Ő vagy korábbi beosztottja Simonyi a jobb, hiszen tisztában van vele, hogy átfogó stratégiában ő a jobb, de innovatív programozóként Simonyi.

Zuckerberg a névválasztást elbaltázta,
Cukorveryhegyi, így helyes!

"Csak meg kell nézni, hogy 2010-ben hanyadik volt Orbán strómanja és most hanyadik a 100 leggazdagabb között..."
Evolúció, az számodra ösmeretlen, vagy ismeretlen, unknown.
+ az is unkown, hogy a munkát meg kell fizetni.
De ez a te problémád.
Próbálj meg dolgozni, keményebben, vállalkozz, fektess be, pályázz, nyerj és végezd el a munkát, - SZERZŐDÉSBEN FOGLALTAK SZERINT, KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN - onnan kezdve Mészáros nem lesz elérhetetlen magasságba tőled.

Hogy miért nem jön Észak-Mo.-ra egy nagybácsi tele táskával?
Fellendítésképpen invesztálna...
Ez a kérdés, vajon miért?

Ugyanmár, ez csak egy vicces válasz volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés