Nyílt levél Gyurcsány Ferencnek

2017. február 21. 13:34

Németh Gábor
Egyenlítő blog
Itt a vége. Én – egy emberként sok korábbi segítőid és támogatóid közül – kijelentem, hogy nem szavazok olyan listára 2018-ban, amelyen szerepel a neved.

„Feri, én 10 évig eszköztelenül harcoltam a baloldalért. Ugyanúgy pakoltam padokat Molnár Gyula rendezvényein egyetemista aktivistaként, ahogy később melletted álltam a színpadon, mikor játékpisztolyt fogtak ránk, aztán létrehoztam az ország legolvasottabb, vállaltan baloldali elköteleződésű blogját, és segítettem csapatommal az összefogás jelöltjeinek kampányát is filmekkel, beszédírással.

De itt a vége. Én – egy emberként sok korábbi segítőid és támogatóid közül – kijelentem, hogy nem szavazok olyan listára 2018-ban, amelyen szerepel a neved. Arra kérlek, ne legyél tovább fegyver a Fidesz kezében, ne terheld személyeddel a valódi ellenzéki összefogás ügyét. A Momentum akciójában való kezdeti, kétes részvételed is azt bizonyította, hogy nélküled most könnyebb közös ügyért küzdeni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 120 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Apa, kezdődik!

Várjuk Feri válaszát.

Amúgy a saját szempontjából igaza van.

Isten óvja Ferit!

Te szegény!
Képes voltál egy percig is hinni ebben a pojácában?

Csak ismételni tudom magam: MKP, MSZMP, MSZP, Momentum. Trükkök százai...

Pusztaba kialtott sokadik szo.. Ferit nem erdekli "a baloldal", ot csak az erdekli, hogy hatalomhoz jusson.

Mondjuk az az igazság, hogy ha Feri visszavonul, Botka meg választási szövetségre lép a Momentummal, akkor ebből az egészből még lehet is valami.

Én úgy látom, hogy most a Momentum aláírástömege, és Botka föllépése az a két nyuszi, amit a baloldal előhúzott a kalapból. Hogy mi lesz a vége, nem tudom, de a FIDESZ-re igazi veszélyt együtt jelentenek. Botkának vannak kommunikált elképzelései, a Momentumnak meg emberei és ötletei.

Nem mondunk nagyon mást. Botka erősen kezdett. Ha tényleg félre tudja állítani a bohócot, egyedül is győzhet. Hogy drukkolok neki, azt azért nem mondtam, de a FIDESZ-ből is határozottan elegem van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés