Fideszeseknek csinált videót Gulyás

2017. január 23. 11:37
Mit tehetünk annak érdekében, hogy a politikai ellenfeleinkkel békésebben tudjunk együtt élni? – teszi fel a kérdést Gulyás Márton.

Gulyás Márton a fideszeseknek csinált videót. Szerinte „a fideszes szimpatizánsok, szavazók, és így tovább nem lehetnek általánosan felelősek és hibásak azért, ami ezzel az országgal történt, és ha bármilyen érdemi változást akarunk, abban csak velük együtt fogunk tudni eredményt elérni.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha eldugulsz. Akkor.

Márton az anyukájának tegyen fel kérdéseket, volna miért!

Bármennyire nem szimpatikus a faszi, bármennyire kételkedem a jószándékában, nekem úgy tűnik, több esze van, mint a komplett ballib oldalnak együttvéve. Ráadásul elismerésre méltó az előadói képessége. - Ha Georg Sorosnak kétségei lennének, melyik ellenzéki figurába érdemes befektetni Magyarországon, akkor a Marci gyerekkel vállalná a legkisebb kockázatot.

Ez a túlmozgásos gyerek az új generáció Gyurcsánya.

Ez nem azt jelenti, hogy sosincs igaza, vagy hogy teljesen hülye lenne (gyakran az), hanem azt, hogy észre sem veszi, mennyire visszataszító a beteges nárcizmusa és feltűnési viszketegsége.

Ahogy Gyurcsány, úgy valószínűleg ő is sokkal inkább a fidesznek hozza a szavazatokat.

Engem komolyan érdekelne, hogy a Gárdának miféle emberellenes aljaskodásai voltak, és az még jobban, hogy az ilyen fószerek, mint ez is, miért állítanak be tényszerűen valami meg nem történt emberiesség elleni bűnt.

Egyelőre nem voltam képes végignézni. Talán majd este, otthon...

Egyébként érdemes átugorni az első 6-7 percet, az csak egy túl hosszúra és körülményesre nyújtott, tök fölösleges felvezetés.

"Mit tehetünk annak érdekében, hogy a politikai ellenfeleinkkel békésebben tudjunk együtt élni? – teszi fel a kérdést Gulyás Márton. "

Ha nem kavarod olyan nagy lelkesedéssel a szart!

Mondom én, hogy az első 6-7 percet ugorjátok át. :)

Ezzel tulajdonképpen egyetértesz velem. Ha Marciból valamilyen módon "cserebogár" lesz, akkor az leginkább a Gyurcsány-DK-ra vetheti a legnagyobb árnyékot.

Hülyeségeket beszél összevissza. Állandóan ezzel próbál villogni, hogy az adósságot dollárban írja le, nem GDP arányosan, ahogy mindenki szokta. Mert ő ennyire okos. :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés