Gyurcsányék máris ekézik Botka jelölését

2016. december 23. 11:13
A DK szerint az, hogy most konkrét miniszterelnök-jelöltet támogat az MSZP, az szembemegy azzal, amit eddig javasoltak, miszerint a jelöltet előválasztás során kell majd kiválasztani. A DK továbbra is nyitott a demokratikus ellenzéki pártok együttműködésére és várja az MSZP végleges javaslatát a jelöltkiválasztás módjáról. Botka személyéről majd ez után nyilatkoznak.

Botka László miniszterelnök-jelöltsége szemben áll az eddigi szocialista javaslattal, hiszen nem előválasztással történt – reagált a Demokratikus Koalíció (DK) az MSZP elnökségének bejelentésére pénteken. A DK szerint az MSZP eddig a miniszterelnök-jelölt és a képviselőjelöltek előválasztáson való kiválasztása mellett állt, és a párt önálló előválasztási javaslatot is kidolgozott.

Hozzátették, hogy a DK továbbra is nyitott a demokratikus ellenzéki pártok együttműködésére és várja az MSZP végleges javaslatát a jelöltkiválasztás módjáról. Mivel az elmúlt hetekben megismert MSZP-s előválasztási javaslat szemben áll a most közzétett állásponttal, ezért a DK csak a szocialisták javaslatának tisztázása után tud állást foglalni Botka László jelöléséről – írták.

(MTI)

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Káosz az erőben.

Teljesen mindegy milyen eros kepviselettel, vagy hany szazalekkal, BARMILYEN osszefogas amibe Fletot is beveszik, garantaltan eselytelen a gyozelemre.

Hihetetlen hogy meg mindig nem latjak ezt idestova tiz eve.

"Szerintem Orbán a 2006-os tv vitát soha sem tudja kiheverni."
Úgy érted, az egyik fél, GyF erkölcstelen, tisztességtelen hozzáállását a "vitához".
OV azt nem tudja kiheverni esetleg, hogy a moderátor nem tette helyre a "vitát" azzal, hogy az nem vita, hanem jelszavak fedezet nélküli arcába vágása a választóknak. Ezt csinálta gyurcsány.
VITA SZÓBA SEM JÖHETETT, csak az ilyen "okosok" fejében, mint te.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2016. december 23. 13:23

Ami a DK Botka-reagálását illeti: ebben igazuk van, senki nem tud arról, hogy Botka előválasztás nyertese lenne min-elnökjelöltként.
Persze, ha a szegfűsök föld alatti mozgalommá válva, illegalitásban rendezték, az más.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés