Cserbenhagyottak

2016. október 14. 7:18
Facsinay Kinga
Magyar Nemzet
Egyszer talán megtudjuk: a Wall Street farkasát, Jordan Belfortot is megszégyenítő csalássorozatot mennyire segítette elő, hogy Tarsoly Csaba jó kapcsolatokat ápolt a vezető kormányzati politikusokkal.

„Tarsoly Csaba most tíz társával együtt 5458-rendbeli törvénysértésért felelhet a Quaestor-ügy büntetőperében. Vajon hallották-e tegnap a valódi Quaestor-károsultak hangját, akik a pernek helyet adó Fővárosi Törvényszék előtt tüntettek a „Fidesz-maffia” ellen? A hazai viszonylatban példátlan átverés áldozatai közül még mindig tízezrek várnak kártalanításra. Hiába teremtett a kormány a Quaestor-törvény elfogadtatásával a kisbefektetők számára kivételes helyzetet, valahogy eltűnni látszik a Quaestor-vagyon, amelyből fizetni lehetne. S hogy ez kinek bűne, nem tudni: a felszámoló az összes illetékes hatóságra mutogat, amelyektől nem kapja meg a vagyonra vonatkozó adatokat.

A bírósági tárgyalás jelentette nagy nyilvánosság ellenére most nincs sok remény arra, hogy fellebbenjen a lepel a valódi kulisszatitkokról. De egyszer talán megtudjuk: a Wall Street farkasát, Jordan Belfortot is megszégyenítő csalássorozatot mennyire segítette elő, hogy Tarsoly Csaba jó kapcsolatokat ápolt a vezető kormányzati politikusokkal.

A sok ezer cserben hagyott ember is ebben reménykedik. Meg a teljes kártalanításban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak tudnám miért hazudik így ez a luvnya. Pont ő kérdezett rá és kapott választ is a jó kapcsolatra, barátságra...... HP.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés