Gazember, aki a szándékos erőszakot mentegeti

2016. szeptember 1. 12:46
Első Kézből
Nyugati Fény
Schiffer aljas hazugságát egyetértően osztotta meg a fél mandineres brancs, Stumpf Andrástól Skrabski Fruzsináig, akiket megmagyarázhatatlan okból még mindig „mérsékelt jobboldalinak” tartanak egyesek.

„A megbomlott elméjű Schiffer András a szándékos terrorcselekményeket próbálja összemosni a 2006-os rendőri túlkapásokkal. SzemkilövETésekről sipítozik, mint Morvai Krisztina, miközben pontosan tudja, hogy ha történt is ilyen baleset, semmiféle parancs nem volt és nem is lehetett rá.

Történtek rendőri mulasztások és túlkapások 2006-ban, (ezekről a Gönczöl- és a Papp-jelentés tényszerűen beszámol) de ritka aljasság kell ahhoz, hogy ezeket a hibákat összemossuk Budaházyék előre eltervezett, szándékos terrorcselekményeivel.

Schiffer aljas hazugságát egyetértően osztotta meg a fél mandineres brancs, Stumpf Andrástól Skrabski Fruzsináig, akiket megmagyarázhatatlan okból még mindig »mérsékelt jobboldalinak« tartanak egyesek, miközben legtöbbször morvaibbak a Morvainál, bayerebbek a Bayernél.

Közös még bennük, hogy egy mukkot nem szólnak a 2006-ban megsérült több tucat rendőrről, meg arról, hogy a randalírozók az élet kioltására alkalmas betondarabokkal, utcakövekkel, Molotov-koktélokkal dobálták a rendőröket. Az nem fér bele a világképükbe.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés