Eltűnt Semjén Zsolt

2016. augusztus 17. 16:04

Bódis András
Válasz.hu
Szerintem Semjén Zsolt a mai politikusi gárda jobbik feléhez tartozik; jó debatter, képes értelmes magyar mondatokat fogalmazni és fejből előadni, satöbbi. Egyszerűen csak nem értem, hová tűnt a közéletből.

„Sebtiben leszögezném: szerintem Semjén Zsolt a mai politikusi gárda jobbik feléhez tartozik; jó debatter, képes értelmes magyar mondatokat fogalmazni és fejből előadni, satöbbi. Szóval nem karaktergyilkolászás következik, egyszerűen csak nem értem, hová tűnt a közéletből az Áder János és Orbán Viktor utáni legfontosabb politikai szereplő, a papíron miniszterelnök-helyettesként (mi több: a Fidesz-szövetséges KDNP pártelnökeként) funkcionáló Semjén Zsolt. Bevallom, azt sem értem, mit jelent a miniszterelnök-helyettesi titulus, ha az új kabinetvezetők (Varga Mihály, Lázár János) vagy a kabinetminiszter (Rogán Antal) pont ezernégyszázhuszonötször befolyásosabb figurának tűnnek, mint a kizárólag protokollfeladatokat – és azokat is ritkán – ellátó Semjén.

Először a lényeg: az elmúlt fél évben tizenegy kormánypárti politikus akadt, aki nem szólalt fel a parlamentben, köztük Semjén Zsolt kereszténydemokrata miniszterelnök-helyettes.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A gánti fővadász a lovát ugratja..

Finkelstein és Semjén nem fér meg az "Orbán csárdában." Tűz és víz.

Nyilván a vasárnapi boltzár sztorijával függ össze. Ettől függetlenül én sem csípem. Semjén a FIDESZ-KDNP nevű formáció azon politikusa, akinek az a pártfeladata, hogy őrizze a "kereszténydemokrata" brand-et, és megakadályozza, hogy Magyarországon valódi kereszténydemokrata párt alakuljon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés