Szent tehén

2016. június 23. 7:24

Somfai Péter
Népszava
Rogán páncélját azok a politikai összefonódások edzették acélnál is keményebbre, amelyet a miniszterelnök építgetett a szívéhez közel álló társai köré.

„Rogán páncélját azok a politikai összefonódások edzették acélnál is keményebbre, amelyet a miniszterelnök építgetett a szívéhez közel álló társai köré. Nem véletlenül ruházta fel akár életfogytig tartó hatalommal az ország fővádlóját, ültette barátja feleségét a bíróságok élére, miközben az alkotmányőrséget saját pártja katonáival tömte ki. Csupán az elmúlt évek meglepő történései hívták fel a figyelmet a rendszer lyukaira: az alkotmánybírák és a bírók néhány kényes kérdésben mertek ellentmondani a politikai elvárásnak, de az ügyészségről eddig minden alkalommal lepattantak a feljelentések. A szóbeszédek a belvárosi visszaélésekről, a gyanúsnál is sötétebb szerződésekről, eladó és vevő közötti kifogásolható összefonódásokról szólnak, és akkor még nem beszéltünk Rogán szokatlanul gyors gazdagodásáról. A Pasa parki lakásról, a drága táskákról, órákról és egyéb csecsebecsékről, amelyek Cecília asszony fotóin is feltűnnek Vajna Timea és mások partijain. Ilyenekre egy tisztességes közalkalmazott százévi fizetéséből sem futná.

Erre most előáll egy »bűnöző«, eskü alatt kipakol a bíróságon, s olyasmit állít, ami egy normálisan működő polgári társadalomban bőven elegendő volna, hogy a megvádolt politikus azonnal lemondjon, vizsgálat induljon. De a polgári eljárás bírája sem tesz hivatalból büntető feljelentést. Orbanisztánban a cáfolat annyi: ki hisz egy börtöntölteléknek?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Portik mindig is az mszp embere volt. Portik letette a nagyesküt, hogy tönkretesz fideszeseket.

6 éve hallgatjuk a ballib politikusoktól, és lakájmédiumaiktól, hogy a Fidesz lop, csal, hazudik. Most azért higgyük el, mert egy köztörvényes, MSZP-s kötődésű, a Fidesz lejáratásáert hamis vádakat kreáló bűnöző mondja?
Elvtársak, teljesen hülyének néztek???

Karaktergyilkolászás van folyamatban.
Az mszp veszélyes játékba kezdett. Rogán beperli Portikot, ki tudja, mik fognak napvilágra kerülni: Akár az is előfordulhat, hogy visszanyal a fagyi.
nem mellesleg a ballib most egy gyilkost éltet Portik személyében.

Azt nem értem, hogy a cikkíró miért tette idézőjelbe azt, hogy: "bűnöző"?
Szerinte nem bűnöző Portik?

Jól összefoglaltad a csapatot:-)))

:-) igazad van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés