A vak is látja, hogy Gyurcsány Ferencet Brüsszelből pénzelik

2016. április 29. 16:35

Fidesz-frakció
Fidesz.hu
Gyurcsány Ferenc hiába bújik az ügyvédek szoknyája mögé, messziről bűzlik a családi cégének 1,5 milliárdos brüsszeli megbízása.

„Gyurcsány Ferenc hiába bújik az ügyvédek szoknyája mögé, messziről bűzlik a családi cégének 1,5 milliárdos brüsszeli megbízása. A vak is látja, hogy Gyurcsány Ferencet Brüsszelből pénzelik a családi cégén keresztül, ő pedig Brüsszel politikai megrendeléseit teljesíti.

A megbízás valódi hátteréről sem ő, sem az Európai Bizottság nem volt hajlandó semmit nyilvánosságra hozni a mai napig. A baloldalon csak a kenőpénzt fizető cégek és az összegek változnak, de a lényeg ugyanaz. Gyurcsányhoz és a felesége által vezetett Altushoz hasonlóan a szocialisták másik volt miniszterelnöke is a családi cégén és feleségén keresztül bizniszelt. 

A metrókocsikat szállító Alstom 2,3 millió eurós kenőpénzeiből Medgyessy Péter 600 ezer eurót tett zsebre.

Kíváncsian várjuk utódja, Gyurcsány Ferenc válaszát is, hogy neki jutott-e, és ha igen, mennyi az Alstom-kenőpénzekből, hiszen az ő miniszterelnöksége idején írták alá az Alstom-szerződést.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Máááásfééééél milliárd!!! Atyám, annyiért egy rendes fideszes fel sem kel reggel!

Brüsszel politikai megbízásai! Ó, Istenem, egyszer lennének Brüsszelnek épkézláb megbízásai, tervei vagy bármi, azt is pont a ferikére kell bízni?

Habony nem kapott ma még kávét, nélküle meg nincsenek ötletek? Ez kevés.

"Ön azt állítja, hogy valaki, jelesül az én feleségem, bűncselekményt követett el. Én azt gondolom, hogy még eljárás sincsen."

1.Elgondolkodtató adalék : Gyurcsány hosszú ideig nem volt hajlandó kifizetni a jogerős ítélet után sem a kártérítést Széles Gábornak , csak azután , hogy végrehajtóval fenyegette meg ...
2. Még egy jogerős ítélet után sem biztos , hogy Gyurcsány kerül ki jól a helyzetből , mert annyira nyilvánvaló a brüsszeli cimborákkal való törvénytelen összejátszás / Almunia szoci pénzügyi biztos - például - segített Gyurcsányéknak 2006-ban a költségvetési csalás eltitkolásában / .

Védje meg a Béke Világtanács Böszmét, de ez nem az ügyvédek szoknyája:

"...A Fővárosi Törvényszék szerdai ítéletében azt mondta ki, hogy a miniszterelnök valótlanul állította 2015 májusában azt az Altus Európai Bizottságtól elnyert, uniós fejlesztési programokról szóló megbízásával kapcsolatban, hogy a cég a pénzt egyértelműen pártcélokra is használja. Emellett azt is kimondta az ítélet, hogy a kormányfő az uniós tenderen nyert szerződést abban a hamis színben tüntette föl, hogy az Altus a megbízást politikai megfontolásból vezérelve nyerte el.
A bíróság döntése szerint Orbán Viktornak 270 ezer forint perköltséget kell fizetnie az Altusnak, és nyilatkozatban kell kifejeznie sajnálkozását.
Vagyis Orbánnak nyilvánosan bocsánatot kell kérnie, sőt, a bíróság a további hasonló jogsértésektől is eltiltotta a miniszterelnököt..."

Nem csoda, hogy a Fidesznél ez kiverte a biztosítékot!!
Hát már a bíróság is elfelejtette, hogy miről szól a NER??
Hát már a bíróság is Gyurcsány pártjára áll??
Hát mivé lett ez a világ, hogy VIKTORT ilyenre akarják kötelezni??
Azonnal össze kell hívni minimum a Biztonsági Tanácsot!!!

1. Idéztem példát Brüsszel korábbi manipulatív eljárására . Ez precedens .
2. Brüsszel semmi felvilágosítást nem adott az Altus megbízás kapcsán . A precedens alapján állítható , most is hasonló balos brüsszeli pártpolitikai machináció történt .
3. Egyébként , ironikusan : gyurcsányista volt a bíró.../ mert szerinte vanak orbánisták is... / .
4. Gyurcsány most is úgy úszná meg a dolgot , mint a "nem lelt" szakdolgozata kapcsán : mindenki tudja , hogy másolta , de nincs bűnjel ... Most is ez a helyzet : tudjuk a machinációt , de nincs egy-értelmű bizonyíták . "Ügyes", dörzsölt gyerek a KISZ-vezér : Zuschlaggal is elvitette a balhét ...

1. Ön meg 0 2002-es blöfföt melegíti fel , "lop stop" . Utána meg jött a szoci csőd , eladósodás , folyamatos rezsiemelés , görögökéhez hasonló vergődés stb
2. Ha akarja , szajkózza a szövegét , de ettől az még nem lesz igaz .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés