Bevándorláspárti „civilek” az oktatásért?

2016. március 17. 14:30
Egyre nagyobb a találgatás arról, hogy mi is Pukli István ellenzéki csoportosulásának a valódi célja. A megvalósíthatatlan követelések kihirdetése után az már biztos, hogy nem pusztán az oktatási rendszer megreformálása, hanem valami egészen más.

Egyértelművé vált, hogy a szlogenek szintjén a pedagógusokért és a diákokért kiálló csoportoknak sokkal több a követelésük: változtasson a kormány a bevándorlás-politikáján, legyen megengedőbb az illegális bevándorlókkal. Pukli István szoros kapcsolata a szocialista párttal eddig is ismert volt, ugyanakkor az ellenzéki csoport többi tagját az ismeretlenség homálya fedte. Szerencsére minél többet szerepeltetik magukat, annál jobban megismerhetjük őket és valódi törekvéseiket.

Az »elmúlt 6 évet« kritizáló Pukliék mondataiból és habitusából egyre inkább az rajzolódik ki, hogy a pedagógusokat csupán arra használják fel, hogy kiépítsenek egy újabb bevándorláspárti balliberális ellenzéki mozgalmat és ők is felsorakozhassanak a többek között Bokros Lajossal és Szigetvári Viktorral fémjelzett, csupán pár ezres liberális tábor sorába.

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pukli betölt egy űrt a baloldalon.
Az "árva" ávós-utódokat gyűjti egy táborba, átgázolva a tanárokon.
Sándor Mária meg a párja ebben a nemes tevékenységben.

"Pukli István ... a valódi célja" - „A mozgalom minden, a végcél semmi" (Bernstein)

Bevallom nem értem a beidézett migránskérdésről szóló idézetet. Nem valószínű, hogy a kormány migránspolitikájára vonatkozik, inkább talán arra utal, hogy a hölgy szerint olyan arrogánsan kezeli a kormány a magyar társadalmat, mint a migránsokat. Ettől függetlenül is nyilvánvaló, hogy Pukliék kormányt szeretnének buktatni és kérdéses, hogy az "egymillió" felvonuló hány százaléka volt tanár és hány százaléka "korszakváltó" ellenzéki.

Pukli olyan mint a sanda mészáros : nem oda üt , ahová néz...

Most ez a bevándorláspárti duma hogy jött? Csak úgy?

És az akkori önkormányzati önkényt, amely szembe ment a tantestülettel, a szülőkkel, Pukli elfogadta, beleült az általuk pártolt igazgató székébe. Most pedig papol az oktatásban meglévő állami önkény ellen.

A cikk tömény propaganda, de az ominózus ATV adást én is láttam, és azt hiszem kábé 2 percig bírtam nézni, mivel az a nő elkezdte sorolni az összes olyan társadalmi csoportot, akiket szerinte az Orbán elnyom, én meg unottan elkapcsoltam, mert demagógigából így is kapok épp eleget.

Azt kell mondjam, szörnyen bénán fest, hogy a pedagógusok elégedetlenségét felhasználva megpróbálták becsempészni ezt az irtózatosan közhelyesen diktátorozást, ami látjuk, mennyire volt termékeny eddig. Én is amondó vagyok, hogy ezzel az országos sztrájkkal öntökön lőtték magukat. Persze majd kiderül 30-án, de meglepne, ha érdemi szintre emelkedne a dolog.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés