A vérfertőzést és a nekrofíliát is legalizálnák stockholmi fiatal liberálisok

2016. február 25. 6:54
A LUF liberális ifjúsági szervezet úgy döntött, hogy kezdeményezi a testvérek közötti szexuális kapcsolat kriminalizálásának megszüntetését, és azt is engedélyeznék, hogy bárki szexuális célokra ajánlja fel saját holttestét. Az elnökük szerint nem lehet büntetni valamit csak azért, mert undorító.

Legalizálná a testvérek közti vérfertőzést és – előzetes beleegyezés esetén – a nekrofíliát a Liberala ungdomsförbundet (LUF) stockholmi szervezete, írja az Independent a svés Aftonbladet nyomán. A 19 parlamenti mandátummal és két EP-képviselővel rendelkező svéd Liberalerna (Liberálisok) ifjúsági szervezetének fővárosi csoportja vasárnapi éves közgyűlésén döntött úgy, hogy támogatja a 15 évesnél idősebb testvérek közötti, közös megegyezésen alapuló szexuális kapcsolat engedélyezését, mint ahogy azt is, hogy mindenki szabadon rendelkezhessen arról, hogy halála után büntetőjogi következmények nélkül lehessen közösülni a holttestével.

Cecilia Johnson, a stockholmi szervezet elnöke szerint az erkölcsi alapú, a vérfertőzést tiltó törvények „ma már nem védenek senkit”. Mint mondta, „megértem, hogy ez (a vérfertőzés – a Szerk.) sokak számára szokatlan és undorító, de valamit nem lehet büntetni csak azért, mert undorító”.

Hasonlóképpen vélekedik arról is, hogy mindenki szabadon rendelkezhessen a testével halála után is: „Meg kell adni a lehetőséget, hogy eldöntsd, mi történik a testeddel, miután meghaltál, és ha valaki fel akarja ajánlani a hulláját egy múzeumnak, kutatásra, vagy valakinek szexuális célra, akkor ezt tehesse is meg.”

Szenzációhajhász hülyék

A Liberálisok szóvivője, Adam Alfredsson azt nyilatkozta a svéd Expressennek, hogy az anyapárt egyáltalán nem támogatja a javaslatokat: „A vérfertőzés törvénytelen és annak is kell maradnia, ahogy a halottak szexuális célú felhasználásának is.” A párt korábbi parlamenti képviselője, Carl B. Hamilton a Facebookon ítélte el az ifjúsági szervezet javaslatát, szenzációhajhász hülyéknek nevezve a fiatal politikusokat.

Korábban a Német Etikai Tanács is a vérfertőzés kriminalizációjának megszüntetését követelte.

Összesen 144 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Itt is lesznek követőik. A kockásingesek erre lesznek nevelve. Ők lesznek azok, akik mindent kidobnak, ami emberi érték. Az állat nem gyalázza a saját halottait.
Sokszor mondom: Nem érdemes manapság normálisnak születni.

Cecilia Johnson-t meg egyszerűen bevágnám egy migráns-táborba, ott aztán megvalósíthatná önmagát életében-holtában.
Amúgy meg , ha Cohn Bendit egy ikon lehetett a Schiffer-féléknek, akkor ezeken a hülyéken már ki sem kell akadni.

Ha Isten nincs , minden meg van engedve : ezek a perverz alakok nem értik , hogy a létezésnek vannak előzetes adottságai , amit be KELL tartani ...Viszont : ha valaki belsőleg NEM AKAR valamit , akkor nem lehet bizonyítani sem SZÁMÁRA az ő beteges beállítottságát , mert eleve lepereg róla a bizonyítás ...

majd a "menedékkérők" felnyitják a szemüket

Kiemelt helyen, képpel közölni egy marginális, extrém esetet csak, hogy a liberális szó negatív szövegkörnyezetben szerepelhessen: tipikus bulvárfirkász húzás.

A lemmingek kicsit túlszaporodtak.

Én ezeknek az idiótáknak kötelezővé tenném a nekrofiliát, de olyan hullákkal, amik min 1 hónaposak és jó büdösek. Hamar kihalnának. Melyik az a betegség, ami háborúk idején van a temetetlen hullák miatt?

Hagyjál, már!
Egyszerű tudósítás. Nézd meg ezt a Ceciliát!
Szépnek szép, sőt kellőképpen okos is.
Kitalálta magának azt a "munkát", amivel tetszeni fog a liberális világnak, állítom, hogy a hónuk alá fog nyúlni valami nagyon "civil" szervezet és még az is lehet, hogy ez a nő lesz a svéd "kancellár" egyszer csak. Elég, ha több migráns lesz az államban, mint svéd, garantált lesz a politikai siker.
Szerinted Schiffernek nem az lett volna az első dolga az EP-ben, hogy kikéri magának a magyar liberálisok nevében, hogy egy pedofil-gyanús, ordibálós marha uralja a frakciót?

Volt, aki ráérzett Juncker "gyagyaságára", fel is emelte a szavát ellene. Na, ezek az egyenes emberek.

"amit nem mellesleg a saját liberális anyapártjuk sem támogat..."

Nem azonnal a pics*-ba kellene küldeni őket, nem az emlőiken nevelni?
Képtelenek eljutni a gondolkodás és a tisztességes politizálás minimális szintjéig sem.
Ennyike.

A vég is elkezdődok valahol. Volt idő amikor az abortusz, a miniszoknya, a homokos házasság meg drogok is elképzelhetetlenek voltak.

Na megszólalt egy DK-jobbikos.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés