A mi Európánk haldoklik, a jövőnk veszélyben!

2016. január 28. 17:33
Az Identitási Mozgalom fiataljai nem kérnek a bevándorlókból és a kötelező toleranciából, ők a saját életüket szeretnék élni és megőrizni a saját kultúrájukat.

 A videón nyilatkozó fiatalok nem kérnek a multikulturalizmus utópiájából és az EU politikusainak öngyilkos politikájából. Nem akarnak olyan politikát, amely feláldozza hagyományaikat. Szerintük Európa haldoklik, a jövő veszélyben van, cenzúrázzák érvényesül. A nyilatkozók szerint a politikusok túl homogénnek tartják a társadalmat és ezért az idegent támogatják sajátjaik helyett. Mint mondják: „Új népet alkottok magatoknak, minket pedig idegenekké tesztek”;„Európáról beszéltek, közben elfelejtitek a lakosságát.”

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Majd a német gondolatrendőrség meg az antifa osztagok jól helyreteszik ezeket az elhajlókat!

„Wo Unrecht zu Recht wird, wird Widerstand zur Pflicht“.Bertold Brecht

A legújabb közvélemény kutatási adatok szerint a németek kb. 80%-a most már a bevándorlás leállítását támogatja. Ennek ellenére 55% még mindíg Merkelre szavazna, mert egyszerűen nincs más akit a közép osztály el tudna fogadni. Amíg nem lesz egy elfogadható alternatívája ennek a nőnek addig marad ez a dili.

Úgy tudom a harmincas években tiltották be. Lusta vagyok utánanézni, de 1956 az kicsit későnek tűnik. Talán a kokaint tiltották be később. Régi szép(?) idők amikor még a kólában is az volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés