Amikor kimarad a feminista felháborodás

2016. január 5. 12:37

Birgit Kelle
nrwjetzt.de
A kölni hihetetlen események ellenére néma marad a feminista hálózat. Az ok egyszerű: nem megfelelőek az elkövetők.

„Szilveszter éjszakáján a kölni dómnál és a főpályaudvarnál olyan jelenetek játszódtak le, amiket tiszta horrorként tudok jellemezni. Eddig több mint 30 nő tett bejelentést, a rendőrség pedig további sértetteket sejt, akik eddig még nem tettek bejelentést. (...) 

Egy olyan országban, ahol minden rossz szóra vagy minden rossznak vélt pillantásra feminista felháborodás születik, mert talán rosszul viselkedett valaki, most a kölni hihetetlen események ellenére néma marad a feminista hálózat. Felháborodás 2016? Inkább Felháborodás 0.0, semmi felháborodás, sehol.

Az ok egyszerű: nem megfelelőek az elkövetők. Szemtanúk és sértettek szerint ugyanis arabnak kinéző férfiak voltak ők, maga a rendőrség észak-afrikainak kinéző férfiakról beszél. (...) Az biztos, hogy migrációs hátterű férfiak voltak. És ezért marad néma feminista hálózat. Az ember átnézi a Twittert, az Emma magazint, a Missy Magazint, amik az akut felháborodási reflex garantálói: semmi reakció. 

Megírom a kölni esetet a Facebookra, a reakciók, ahogy vártam, három csoportra oszthatók. Csalódott reakciók, hogy ilyen mértékű szexuális erőszak történhet a köztereken. Egyharmad résznyi spontán butaság, amely lincselésre hív fel minden idegennek kinéző emberrel szemben és eljut odáig, hogy azért történhet ez, mert a »hülye Merkel« ilyen sok menekültet beenged az országba. Aztán az elkerülhetetlen jóemberkedés, amelynek az fáj, hogy közzéteszik, az elkövetők arab vagy afrikai kinézetűek voltak. Mert szerintük ez nem lényeges, viszont uszító és rasszista tett, mert az ostobák kezére játszik. Inkább nem is kellene arról beszélni, kik voltak az elkövetők, hogyan néztek ki, csak ne legyen semmi részlet közölve, hiszen senki nem akar rátaposni a másik ember lábára. (...) Pedig, a fenébe is, releváns az, hogy néz ki; ahogy az is releváns, milyen nyelvet beszél, milyen az akcentusa vagy nagyjából milyen idős. Aki egy tettest meg akar találni, a lehető legjobban le kell őt írnia.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na igen.
Elképzelem a feministákat és a feminizmust a saria alatt.

Mi a probléma? A magát túlélt liberalizmusnak csak egyik válfaja a feminizmus.

Nem gondoltam olyan ostobának, hogy védeni fogja a védhetetlent és hülyeségeket kérdez.

Lezárt nyomozás nélkül aligha lehet biztos tényeket mondani ezzel az üggyel kapcsolatban.

Válaszok:
Karvaly | 2016. január 5. 13:29

Ehhez szoktak, eszem az arany szívüket. Egyiptomban tüntetgettek, s közben megerőszakolták a véletlenül közéjük keveredett nőket. Jó is az. A szokás az szokás. Mindenki szokásait tiszteletben kell tartani. Nem isznak alkoholt, nem esznek roston sültet. Valamivel nekik is szórakozniuk kell. Nem szabad őket bántani, mert ők fogják megújítani Európát. A mai németek őseinek is voltak efféle szokásaik, amikor megújították a Római Birodalmat. Új munkaerő. Munkába veszik a lányokat, asszonyokat is. Nem is értem, mi a baj.

Ebből is látszik, milyen hihetetlen agymosást végez, ez a drága szabad liberális német média!
Nem véletlenül hülyült el a németek nagy része, tökéletesen! Bár ahhoz is kell jókora birkaság, hogy sokan még a saját szemüknek sem hisznek, a mai napig!

Tízezrek?
Nocsak!
Pedig emlékszem anno Botka milyen büszkén mutogatta a statisztikákat, hogy már pedig a menekültekhez egyetlen egy bűncselekmény sem köthető.

Egyébként abban miért vagy annyira biztos, hogy az elkövetők menekültek?
A 444 erről szóló cikke alapján a tagok egy a rendőrség által jól ismert csoporthoz tartoznak, akiket régóta figyelnek már, ergo ezek valószínű "integrált", német állampolgársággal rendelkező muszlim fiatalok.

...ahogy az a leszúrt szegény Józsikás esetnél is történt...

"Amikor kimarad a feminista felháborodás"

Lehet, hogy a sötét a kedvenc színük? ;-)

A kérdés az, hogy a német feministák miért nem kérik számon a német kormány felelőtlenségét, azt, hogy ellenőrizetlenül beengedte ezt a hordát, ezzel veszélyeztetve saját állampolgárai biztonságát.

Valamint miért nem kérik számon az újságírókon az üggyel kapcsolatos elhallgatást, illetve követelik a hatóságoktól a leghatározottabb és lehető legkeményebb intézkedéseket a jövőben.

Ezt az elvet majd alkalmazd akkor is, ha az un.
cigány_gyilkosságok szóba kerülnek. Csak, hogy
következetes tudj maradni.

Nem tudom máshogy megfogalmazni, de te hülye vagy.
Itt (és már rengeteg korábbi esetnél) arról van szó, hogy ilyen eseteknél a feminizmust kikapcsolja a rasszizmus bélyegétől való félelem - ha az elkövető nem fehér (keresztény) férfi, akkor még a vérfeministák is vagy elhallgatják az esetet, vagy (korábban általuk elítélt módon) az áldozatot hibáztatják.
Legyél teljesen biztos benne, hogy ha részeg fehér fiatalok csoportja erőszakoskodott volna a tömegben, akkor a feminista hálózatok mindenhol a keményebb fellépést követelnék, és ez a teljes médiában címlapos lenne.
Ahogy pl. rendőrségi ügy a menekültszállások felgyújtása is, és az valahogy mégis folyamatosan címlapos, hiába nem kérdéses az elítélendősége.

"A huligánok nőkkel erőszakoskodtak, fizikailag és verbálisan zaklatták őket, melleket fogdostak, szoknyák alá nyúltak, egy esetben nemi erőszak is történhetett."

A nőkkel szembeni zaklatásra, verbális és fizikai erőszakra érzékenyebbek szoktak lenni a feministák, de mivel a PC politika zsoldjában állnak, akárcsak az újságírók nagy többsége, most kussolnak, mert a menekült csak 'szép' lehet.

Copy-1:
Ezek az "ifjak" kétszeresen erkölcsi fölényben érzik magukat.
1. az iszlám beütése a nőket eleve hátra sorolja, hozzájuk képest,
2. és ez a fontosabb: valahol jogosan érzik úgy, hogy az európailag - a liberális-relativhoz, magyarul a semmihez - szocializált nők erkölcsileg qrvák, legalábbis nagy részük.
Így az erőszakos magatartást velük szemben természetes magatartásként értékelik, mint ami számukra kijár.
Mindkettő magatartásforma megváltoztathatatlannak tűnik.
De legalábbis: mire megváltozna, nem lesznek európai nők. És természetesen férfiak sem, mivel ez utóbbiak, mi magunk, '68 óta folyamatos lefelé merülésben vagyunk: szintén a liberális-relatív semmibe. Magyarul: a Soros-féle nyílt társadalomba...
Így aztán a jövő egyszerűnek látszik, a beözönlő, tettre és ivarzásra ajzott migránsáradattal szemben!

Merkel nem hülye.
Inkább szemét.
(A médiumok leállítása).

A nemzetközi feministák, sőt a mi kis hazai feminjeink is hallgatásba burkolóznak. Ez nem veri ki náluk a biztosítékot, csak Ákos és Kövér.

Köszi ezt a dalt. Elolvastam a kommenteket is, érdekes.
Érdemes terjeszteni:-)))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés