Kapcsoltak

2015. december 18. 9:00

A szerk.
Népszabadság
Nem viccelnek az országgal, hanem viccet csináltak az országból. Mi más lenne a hely, ahol a kormányszóvivő szerint ellentétes az alkotmány szellemiségével, hogy egy cég felbontja támogatói megállapodását egy énekessel?

„Meddig tűrjük, hogy a Telenor és a Vodafone ne támogassa Kovács Ákos össznemzeti énekművészt? Robbie Williams, ha Magyarországra jössz, nem énekelhetsz jobban, mint Ákos!

A kormány munkásságából kiindulva ilyen közlésekre számíthatunk a napokban. A kampány elkezdődött azzal, hogy Orbánék felmondtak Telekommal kötött szerződéseket, mert a cég nem támogatja tovább a hímsoviniszta mondásokkal jelentkező Ákos előadót.

Amikor a hírt olvastuk, gondolhattunk arra: valaki rátenyerelt véletlenül a play gombra, s elkezdték vetíteni a szilveszteri adást. Ám gyorsan realizálhattuk: nem viccelnek az országgal, hanem viccet csináltak az országból. Mi más lenne a hely, ahol a kormányszóvivő szerint ellentétes az alkotmány szellemiségével, hogy egy cég felbontja támogatói megállapodását egy énekessel?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem a felbontas ellentetes, hanem azon okbol amibol csinaljak.

Nosztalgiaztok, mi? Kisfiam, ne politizalj, mert apadnak meg baja lesz belole a munkahelyen, ezt akarnatok ujra, nem igaz?

Erre már nem írok, mert meguntam őket.

1.A Népszabadság "elfelejti" megemlíteni , hogy a kormány eljárása teljesen jogszerű , mert ez az elhallgatott tény hivatott a "diktatúra"-szuggesztiót folytatni, melyet a komcsi-utódlap minden írása képvisel .
2. Az egykori balos pártlap módszere könnyen átlátható : az elvi és demokratikus kormány-eljárást törvénykerülő önkénynek akarja beállítani .
3. MINDEN szponzortól függő ember védelmet kapott , mert kormányzati jelzés érkezett arról , hogy még az adakozó pénzeszsákok mozgástere is véges !

A Szerk.-nek ajánlom az Alaptörvény idevonatkozó rendelkezéseit figyelembe venni és a csúsztatás mellőzni.

I. cikk
(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége.
(2) Magyarország elismeri az ember alapvető egyéni és közösségi jogait.
VII. cikk
(1) Mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához.
IX. cikk
(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés