MUC-DEB

Heti háromszori München-Debrecen járatot indít a Lufthansa

2015. december 7. 14:55
Április közepétől hetente háromszor járnak majd Lufthansa-gépek Debrecen és München között. Az első héten akár 64 ezer forintért repülhetünk oda-vissza. Münchenben 130 csatlakozás közül választhatnak az oda érkező utasok.

Jövő év áprilisától heti háromszor reptet majd járatot a Lufthansa Debrecen és München között – írja az Egek ura blog. A viszonylat igényeit közepes méretű, 78 személyes Bombardier CRJ-900 típusú gép szolgálja majd ki. 

A blog úgy látja, a járat sikere közel sem vehető biztosra, azonban a Wizz Air debreceni próbálkozásai okot adnak a bizakodásra, és a kerozin alacsony világpiaci árának köszönhetően is bátrabban kísérletez a német légitársaság. A Lufthansa-csoport növekedését mutatja, hogy idén szeptemberig nagyjából annyian utaztak velük, mint tavaly egész évben. 

A gépek hétfőn, szerdán és pénteken reggel, illetve délelőtt repülnek majd, és nagyjából 1 óra 40 perc alatt érik el úti céljukat. Debrecenből Münchenbe és vissza első héten legolcsóbban 64 ezer forintért utazhatunk a Lufthansa.com pillanatnyi ára szerint, de diszkontoldalakon foglalva ennél jobban is kijöhetünk.

München azért is vonzó célpont, mert az oda érkezők 130 csatlakozás közül választhatnak –mutat rá az Egek ura. 

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés