Heti háromszori München-Debrecen járatot indít a Lufthansa

2015. december 7. 14:55
Április közepétől hetente háromszor járnak majd Lufthansa-gépek Debrecen és München között. Az első héten akár 64 ezer forintért repülhetünk oda-vissza. Münchenben 130 csatlakozás közül választhatnak az oda érkező utasok.

Jövő év áprilisától heti háromszor reptet majd járatot a Lufthansa Debrecen és München között – írja az Egek ura blog. A viszonylat igényeit közepes méretű, 78 személyes Bombardier CRJ-900 típusú gép szolgálja majd ki. 

A blog úgy látja, a járat sikere közel sem vehető biztosra, azonban a Wizz Air debreceni próbálkozásai okot adnak a bizakodásra, és a kerozin alacsony világpiaci árának köszönhetően is bátrabban kísérletez a német légitársaság. A Lufthansa-csoport növekedését mutatja, hogy idén szeptemberig nagyjából annyian utaztak velük, mint tavaly egész évben. 

A gépek hétfőn, szerdán és pénteken reggel, illetve délelőtt repülnek majd, és nagyjából 1 óra 40 perc alatt érik el úti céljukat. Debrecenből Münchenbe és vissza első héten legolcsóbban 64 ezer forintért utazhatunk a Lufthansa.com pillanatnyi ára szerint, de diszkontoldalakon foglalva ennél jobban is kijöhetünk.

München azért is vonzó célpont, mert az oda érkezők 130 csatlakozás közül választhatnak –mutat rá az Egek ura. 

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Leginkább az átszállóknak jó, ha pl. New Yorkba akarsz repülni Debrecenből, akkor ezután a régióból nem kell feltétlenül felutazni Budapestre, ami egy sok órás hercehurca. Gratula Debrecennek! Szerintem Szeged is elbírna egy hasonló repülőteret. A magyar gazdaságnak sokat segítene, ha a vidéki régiók elérése könnyebbé válna.

Jól van. Remélem, nemcsak ide utaznak rajta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés