Rangos civil díjat nyert az internetadó elleni tüntetés

2015. október 18. 16:31
Állampolgári kampány kategóriában a „Százezeren az internetadó ellen” kapta az Európai Civil Fórum európai demokratikus állampolgársági díjat – írja a 444. Az indoklás szerint az interetadó elleni tüntetés a legnagyobb tiltakozó megmozdulás volt Magyarországon az elmúlt 25 év alatt, amely először érte el, hogy az Orbán-kormány lemondjon egy intézkedéséről.

A „Százezeren az internetadó ellen” kapta az Európai Civil Fórum európai demokratikus állampolgársági díjat „Állampolgári kampány” kategóriában  – írja a 444. Az indoklás szerint az internetadó elleni tüntetés az elmúlt 25 év legnagyobb magyarországi tiltakozása volt, amely először tudta elérni hogy az Orbán-kormány egy intézkedését teljes egészében visszavonja. A díjat október 22-én Strasbourgban, az Európa Tanács épületében adják át.

A 444 megkérdezte a megmozdulás szervezőjét Gulyás Balázst is. „A tavalyi internetadó elleni tiltakozás megmutatta, az Orbán-kormány nem képviseli a többséget. A díj segíthet egyértelművé tenni az európai közvélemény felé: Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral és politikájával” – mondta Gulyás a lapnak.

Összesen 146 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valami lesz majd, csak bizonyos cégeknek:

"..A magyarországi digitális gazdaságból hasznot húzó tengerentúli cégek is vegyenek részt a közteherviselésben" – mondta Orbán Viktor hétfőn, az ITU budapesti konferenciáján az Origo beszámolója szerint..."


http://hvg.hu/gazdasag/2015101..

Szegény Gulyás Balázs!
Vigasztald csak magad,más már úgysem maradt.

Az ingyen ebéddel egybekötött termékbemutató volt, ne keverd ide.

A monitordobálás meg is ér egy díjat!
Merkel meg migráns-díjat fog kapni ettől a nagyon fontos szervezettől.
Mennyi ingyenélőnek mekkora látszathatalma van!

Lopták az okostelefonnal való világítást Kínából. Ott tették ezt először tüntetők.

Az internetadóként elhíresült adó természetesen legkevésbé éritnette volna az internetett, de ez már lényegtelen. Célzott tüntetést a megrendelők díjjazták , ennyi.

Gratuláció a résztvevőknek, szép volt. Egyúttal sajnálatos, hogy a netadónál sokkal nagyobb kaliberű ügyek (Quaestor, Paks2, MET, MNB, stadionok, szociális ellátás felszámolása, szegények, hajléktalanok, civilek üldözése, idegenellenesség, oktatás szétverése stb.) miatt nem mennek ki tömegek az utcára. Ébresztő!

Gondolod, hogy képesek valamit is felfogni azonkívül, amivel hülyítik őket?

Na úgy látom a bevándorlás miatt összeterelt magyarság a veszély elmúltával visszatagozódott a régi politikai törésvonalak mentén. Csak emlékeztetőül, az ellenzék családtagjai sem lettek a vadak által megerőszakolva, ahogy a

Egyszerű a világképed. Aki mást gondol mint te, az csakis ballibbant felforgató lehet.
Mint a kádári "béke években".
Aki kritizálni merészelt, az csakis gonosz felforgató, imperialista ügynök lehetett...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés