Folytatódnak az orosz bombázások Szíriában

2015. október 15. 9:09
Az orosz védelmi minisztérium tájékoztatása szerint a légierő terroristák robbanószerkezeteit gyártó objektumokat semmisített meg. Eközben a lázadók és a szíriai hadsereg sem tétlenkedik.

Folytatta az orosz légierő a szíriai hadműveletét. Az orosz védelmi minisztérium szerint olyan katonai objektumokat pusztítottak el Aleppo környékén, ahol öngyilkos merénylők robbanószerkezeteit gyártották. Eközben a szíriai hadsereg átfogó offenzívára készül Aleppo városának teljes visszafoglalására. A lázadók sem tétlenkednek: a közösségi médiára feltöltött videofelvételen büszkén mutatják az Iszlám Állam elleni harcok közben elesett szélsőségesek holttestét, elkobzott jószágaikat, farmjaikat.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amerika arra vart, hogy az IA elegge kinoje magat ahhoz hogy megbuktassa Aszadot, akkor avatkozott volna be a lazadok oldalan, es az IA elpusztitasa utan USA-barat kormanyzatot tett volna Sziria elere.
Az oroszok elobb leptek, ertheto modon.

Válaszok:
Cassi | 2015. október 15. 11:26

Előbb léptek, de ezt a háborút nem tudják megnyerni így sem, az a baj. Visszafoglalhatnak ezt-azt, de attól még Aszad nem tud megállni a saját lábán, folyamatosan pénzt és hadianyagot kell ölni a fenntartásába. Meddig éri meg Putyinnak ez az egész?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés