Tüntetés: Jobbik-MSZP-LMP-PM összefogás az állami földeladás miatt

2015. szeptember 18. 14:27
Ilyen összefogás még nem volt: az állami földvagyon eladása ellen tiltakozik péntek délután az Élőlánc Magyarországért szervezésében közös tüntetésen az MSZP, a Jobbik, az LMP, a PM, illetve parlamenten kívüli pártok és érdekvédő mozgalmak, például A Haza Nem Eladó Mozgalom párt.

Az állami földek eladása ellen tiltakoznak az Élőlánc Magyarországért felhívására parlamenti és parlamenten kívüli pártok péntek délután öt órakor a Kossuth téren. A tiltakozáshoz csatlakozott az MSZP, az LMP, a Jobbik, a Párbeszéd Magyarországért, A Haza Nem Eladó Mozgalom párt, a Gazdálkodó Családok Egyesülete, a Korrupcióellenes Szövetség és a Fejér Szövetség. A cél, hogy „közös és összehangolt erőfeszítéssel mentsük meg a gyermekeink, unokáink biztonságát jelentő állami földeket” – írta az Élőlánc.

A tüntetésen felszólal a szervező Élőlánc nevében Ertsey Attila; a volt kormánypárti képviselő Ángyán József; Tanka Endre egyetemi tanár, Gőgös Zoltán (MSZP); Boór Ferenc (Fejér Szövetség), Szabó Rebeka (PM); Horváth András (Korrupcióellenes Szövetség); Lengyel Szilva (LMP); Kásler Árpád (A Haza Nem Eladó); Magyar Zoltán (Jobbik) és szintén a szervezők nevében Ács Sándorné.

A médiában mérnöki pontossággal elhelyezett Bitay nyilatkozatok nem hagynak kétséget afelől, hogy minden tiltakozás, figyelmeztetés ellenére viharos gyorsasággal fogják keresztülvinni az állami földek „eladás” fedőnevű elrablását. Októberben indulnak az árverések. Nem sok ideje maradt azoknak az állampolgároknak, akik biztos jövőt szeretnének gyermekeiknek, unokáiknak, hogy megállítsák ezt a gyalázatos, pusztító folyamatot. Most már csak gyors és összehangolt tiltakozásnak van esélye arra, hogy a kormány felfogja az állampolgárok üzenetét, és megértse, hogy a magyar nép érdekei ellen, a magyar nép megkerülésével nem cselekedhet” – írta közleményében az Élőlánc Magyarországért.

(Közlemény.)

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az országot külföldről támadják és az ellenzék kimegy a hazát védő kormány ellen tüntetni?

Nem jutok szavakhoz. Összenőtt, ami összetartozott. A náci jobbik az mszp-vel meg az lmp-vel.

Annyi csak, hogy borulni fog a földtörvény, előtte meg kiárusítás lesz.


"...Magyarország 2014 októberében a vonatkozó kötelezettségszegési eljárás első lépéseként hivatalos felszólítólevelet kapott..."


Majd 2015. június 18.


"..Az eljárás folytatásaként a bizottság ma indokolással ellátott véleményt küldött Magyarországnak. Amennyiben hazánk két hónapon belül nem felel meg az előírásoknak, a Bizottság az ügyet az Európai Unió Bírósága elé terjesztheti..."


Ezt követően miután nyilvánvalóvá vált mindeki számára, hogy idő kérdése, hogy mikor borul a földtörvény hogy hogy nem bedobták a köztudatba, hogy értékesíteni fogják az állami földeket az arra érdemes hűbéreseknek.


Az állam az állami földeket nem adhatja el a gyarmatosítóknak. Ugye mert ez a hivatalos propaganda. Viszont, majd ha magánember kapja meg, és Brüsszel érvényteleníti a földtörvényt, akkor busás haszonnal lehet eladni a külföldieknek.

Ennyi, röviden tömören.

Jobbik PM MSZP
Kézen fogva.
Vakulj Magyar!

Nyilvános árverés!!!! Szerinted nem lesznek a pénzeseknek akik a büdös életben nem a mezőgazdaságból éltek strómanjai??


Miért nem adja a földéhségben szenvedő mezőgazdászoknak oda az állam ingyen és bérmentve 99 évre bérbe az állami földet??? akkor nem lehetne eladni soha, így viszont majd lehet.

Minek eladni úgy hogy hitelt is kelljen hozzá felvenni?? Amikor állam, ingyen!!!!!!!!! bérbe adhatná nekik mondjuk 99 évre???

Erre várom a választ.

ATV élő: kb 50 fő......:)

"annak adja akinek akarja"

Ez nem igaz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés