Huffingtonpost.de: Nőket és gyerekeket erőszakolnak a menedékkérők Németországban

2015. szeptember 15. 14:34
Menekült nőtársakat és még gyerekeket is tömegesen erőszakolnak meg német menedékkérő-gyűjtőpontokon, de a kényszerprostitúció is gyakori – számol be a Huffington Post német kiadása. A hírportál által közölt dokumentum szerint a probléma tömeges és már egy hónapja is tudott volt.

Menekült nőtársakat és még gyerekeket is tömegesen erőszakolnak meg a német gyűjtőpontokon, de a kényszerprostitúció is gyakori – számol be a Huffington Post német kiadása. A Huffingtonpost.de olyan dokumentumot is közöl, amelynek dátumából kiviláglik: a hírportál szerint tömeges probléma Hessen tartományban már augusztusban tudott volt. A cikkhez mellékelt, augusztus 18-i keltezésű levelet a helyi jóléti szervezet, a ProFamilia Hessen, a tartományi nőtanács és a tartományi nőiroda munkaközössége közösen írta a tartományi parlamentnek. 

Mint a levélben fogalmaznak, a Hessen tartományban lévő nyolcvanezres egyetemváros, Giessen befogadópontján nem egyedi esetekről van szó, az okokat pedig többek között a menekültek elhelyezésében látják. Beszámolójuk szerint a nemek szerint nem elkülönített, nagy közös sátrakban való elhelyezés és a koedukált illemhelyek szülik az alkalmakat. „Nők folyamatosan arról számolnak be, hogy inkább nem mennek vécére, mert az úton odafelé, vagy az illemhelyen támadásokra és nemi erőszakra volt már példa.”

A Huffingtonpost.de saját adatgyűjtésére hivatkozva írja, hogy a levélben foglaltak a valóságot tükrözik, sőt, a valódi helyzethez képest még visszafogottan is fogalmaztak a sorokat papírra vető szervezetek képviselői. Mint írják, a giesseni eset nem egyedi, több befogadóhelyről is hasonló jelzések érkeznek.

A hírportál megemlíti, hogy a menedékkérők túlnyomó része fiatal férfi. Az írás felveti, hogy Merkel kancellárnak „inkább a giesseni nőket kellene meglátogatnia ahelyett, hogy menedékkérő férfiakkal szelfizik”. 

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

..."a megélhetéssel szűkölködő emberek ezrei"

Huffington Post

http://mandiner.hu/cikk/201509..

Csúnya Orbán, csúnya Merkel...

A kanos pasik szépek, ők nem tehetnek róla...

engedjétek csak ki a vadakat az utcáitokra,

majd ott is megviszgálják az asszonyaitokat a szír "nőgyógyászok", mint a kerítésen belül

végül is ha úgy nézzük, akkor csak el akarják mélyíteni az integrációjukat...

pfff

De, ha valaki egy szemrevaló onnan jött lányt lát, meg ne szólítsa. Mert a bordái közé nyom egy kést a fivére.

Én már emlitettem ezt valamelyik nap és nem kacsaportálon olvastam róla, hanem egy nagyon is olvasott német online portálon. Ráadásúl még kommentek is voltak hozzá.

Természetesen ezek a hirek nagyon hamar eltünnek a hirfolyamok között ami szintén nem véletlen. Mostanság a német hportálokon a menekültáradat cikkeihez valahogy nem lehet kommenteket írni csak nagyon válogatott formában, ami feltünő mivel korábban nem ez volt a gyakorlat.

Magyarúl írányítják és cenzurázák a hireket véleményeket publicisztikákat.

Annyira, hogy klubrádió műsorvezetője Szelestey erre ezt a libsi tanítást adta a Megb eszéljük című bolgárgyörgyúr féle szennyben:

“Tudja, megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron, végre nyugodt körülmények közé jutnak, ugyanakkor még az integráció, különösen az első időben, amikor nem beszélik a nyelvet, annyira nem megy, hogy például… ööö… be tudnának fűzni egy lányt, és hát a maguk normái szerint bizony, ilyenkor sokszor nincsen más választás, hogy akkor jöjjön az erőszak, mer’ azt hiszik, hogy az itt elfogadott, és aztán kiderül, hogy nem. Szóval ez egy nagyon bonyolult, összetett probléma.”

Bocs, én is ezt tettem be, nem láttam még a tiedet.

Szelestey Lajosnak hívják a trógert, minden nap a hetes hírek után olvassa fel ujjongva a klubrádióban a Magyarországot gyalázó, szemita cikkeket.

brutális amit írnak a Taiskircheni táborról

ilyenkor hol a francban vannak a nyávogó ilyen olan álcivilek?

utánuk jönnek a germán burkás menyecskék

"Paprikakingák most mit mondanak?"

Suvikszolnak.

Bocs. Az előtted való hsz.-ra ment.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés