Az EP zöld frakciójának delegációját viszem Budapestre

2015. szeptember 3. 20:18

Jávor Benedek
Facebook
Lássák a főváros terein, utcáin és pályaudvarain táborozó ezreket, akiket a magyar állam helyett civilek és facebook-csoportok látnak el, hogy ne éhezenek. Lássák a kerítést. Lássák a plakátokat.

Rövidesen irány a repülőtér - az EP zöld frakciójának delegációját viszem Budapestre, hogy a saját szemükkel lássák a menekültek helyzetét Magyarországon. Lássák a főváros terein, utcáin és pályaudvarain táborozó ezreket, akiket a magyar állam helyett civilek és facebook-csoportok látnak el, hogy ne éhezenek. Lássák a kerítést, amely nem állít meg, sőt nem is lassít le senkit, viszont szándékosan megsebesít sokakat. Lássák a plakátokat, amelyekkel Magyarország elfoglalta magát, ahelyett, hogy felkészült volna a menekülthullámra. Lássanak egy országot, amelyben az aljas cinizmus van kormányon, tagadva nem csak az olyan döbbenetesen újszerű dokumentumokat, mint az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata, vagy a Genfi Egyezmény, hanem minden emberiességi erkölcsi megfontolást, nagyjából a Tízparancsolatig visszamenően. Tanulságos lesz.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez fiatalkorára már olyan cinikus, hazaáruló szarember, mint az öreg bolsik.

Lehet megi az EP-ben napirendre venni a magyarkérdést és Magyarországot elitélő határozatot hozni, mikor a magyar ME az EP.ben szembesitette az uniot, hogy az Ő általik hozott menekülpolitika a Dablin III szabályozás táerőltettése vezetett a mostni népvábdorláshoz, nem beszélve az USA.val közöse szétbombázott, és a nagy demokrácia exporttal a hozád hasonló hülyedyerekkel véghezvitt kormánybuktatás polgárháboruk kirobbantásához vezető instabil állapotpotot.

Igazán bemutathatnád azt a német nepvánrlási és menekülügyi propoganda videókát ahoh azt mutattja be, hogy milyen szivéjesen és jó körülmények várják a közelkeletről jővő bevándolókat.

Ezt a videot 2014-.be tették fel az internetre.

Mi is törté? 2015--bem már fél év alatt megduplázodott a Balkáni utvonalon a tömeges bevándorlás ami egy eu tagállaon keresztül szervezetten) állami segítséggel) Macedoni, Szerbián keresztül MAGYAR sCHENGENI HATÁRRA SZÁLLUTVA ILLEGÁLIS HATÁÁTLÉPÉSSEL ŐZŐLENEK AZ EU.BA.

Van egy sanda gyanúm, hogy ebbe az eu ballibjeinek is bennt va a keze, hogy Orbánt támadják miközben fél éve semmit ponttesznek, hamem magárahagyták az országot és közben a népvándorlási tömeget is rászabadirották az országba abba a reményben, hogy a kormányt sikerül megbuktattni.

A projekt úgy látszik nem fog bejőnni, mert elszámitották magukat mivel pont egyes német politikuso szólták el magukat, hogy elszámolták magukat.

Az EB és unios vezetök mindig csak a görögországról és olaszokról beszéltek miközben a balkánomn magyarországon illegállisa több mewnekült özölött amit a magyar rendészeti szervek kb 80% százalékos hatékonysággal regisztrálni tudtak.

Most "Majdant" akarnak csinálni Budapesten a féretájékoztatott hordával.

Ez sem fojőnni.g össze

Jávor nagyon oda kéne figyelni a hiteles tájékoztatásra, hazudozni ebben a témában TILOS!
Nincs valami új feljelentési ötlete? :-)))))

Ez a félresikerült emberutánzat hungarikum.
Ilyen több egész Európában nincs!

A helyzet, noha az ország csak kis része szembesül a problémával fizikailag, tragikus.

Megfejthetetlen számomra, mit gondoltak ezek az emberek, iratok nélkül vonulnak át Magyarországon, Ausztrián a gazdag Németországba, Skandináviába? Az is rejtély a számomra, amennyit ebből a tömegből a TV-n látok, hogyan gondolják német felelős politikusok, h. ez a tömeg és leszármazottaik fogják a meg nem született németeket helyettesíteni? Még ha ez valami csoda folytán lehetséges is lenne, az a Németország már nagyon nem EZ lesz.

Nem igazán tudom, mit tehetne a kormány, azon kívül, h. az egész illegális határátlépő társaságot elszállítja az osztrák határig, s ott rájuk hagyja, mit csinálnak, mint az eddig hozzánk képest még csak nem is bírált jó görögök, akik szintén EU tagok. Úgy tűnik, erőszak alkalmazása a vidám hátizsákos fiúkkal szemben tilos.

Nekem úgy tűnik, az egyik fő cél Orbán kiiktatása a magyar politikából, mint az un. migráns válság vonzó mellékterméke, azzal, h. bármelyik politikai erő számára megoldhatatlan feladattal EU-s kötöttségek és követelmények miatt gúzsba kötve, de segítség nélkül kell szembe néznie. Őszintén reménykednek, h. a magyarok fogják ezt előbb-utóbb megunni.

A tegnapi közös sajtótájékoztató hangneméből, tartalmából nekem ez jött le.

Orbánnak igaza van, hatékony határvédelemmel meg kéne akadályozni, h. emberek, akiknek semmi keresnivalója itt, és akiknek a balsorsáért Magyarország és a magyarok semmilyen mértékben NEM felelősek, minden szokásos formalitást mellőzve elözönöljenek EU-s tagállamokat. Ezt meggátolni csak közös európai politikai elhatározással, erővel, de legalább is elhatározással lehet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés