Migráns junior: így élnek a gyerekek a Keleti előtt

2015. szeptember 2. 14:39
Délelőtt afgán migránsok demonstráltak a Keletinél. Az aluljáróban a tüntetés előtt muszlim ruhába öltözött krisnások zenéltek és tácoltak a Baross téri aluljáróban várakozó migráns gyerekeknek. Fotóink.

Szerdán újra demonstrációba kezdett néhány afgán menekült a Keletinél. Az aluljáróban a tüntetés előtt muszlim ruhába öltözött krisnások zenéltek és tácoltak a Baross téri aluljáróban várakozó migráns gyerekeknek. Balogh Krisztina fotóriportja.

Tapssal fogadták a krisnások zenéjét a gyerekek, majd kézen fogva táncoltak egymással.

Körben állva és kézen fogva táncoltak egymással migráns kisgyerekek.

Egy kisfiú lelkesen csörgőzött a kör közepén.

Ő inkább a labdájával játszott, amit az édesapja elmondása szerint egy önkéntestől kapott.

Ez a kislány kekszet majszolt és vidáman táncolt.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A lefejezőről van-e gyerekkori kép?

Szegeny gyerekek... "muszlim ruhába öltözött krisnások zenéltek és tácoltak a Baross téri aluljáróban várakozó migráns gyerekeknek."

Most tenyleg jogosan haborodnak majd fel...

Annak a fiúnak a fotóját is kéretik leközölni, amelyik a két üres mûanyag palackot vadúl csapkodta össze a tüntetés alatt. Na volt igazán félelemkeltô.

Volt egy tájékoztató, hogy kb nyolezer g gyermeket helyezet el a magyar állam és mindent megadnak neki, mivel ezeket a gyerekeket áthozták a határon, mint "fedő
személy" és magukrahagyták a regisztráció után, akikről a magyarállam gondoskodik.

Hat külön körzrtet jelőltek ki számukra ahová iskolákba kell járniuk addig amig nem redeződik sorsuk és nem derül ki, hogy valójába egyáltalán van-e családjuk és hol vannak.

Na ennyit erről a nagy szegény migránsokról.

Leköphettek, de nekem ez csak egy újabb adag rakás cigánynak tűnik. Nekivágunk a nagyvilágnak, se munka, se szállás, se étel, felelősség zéró, LÉGYSZI ADD NEKÜNK AZ EMPÁTIÁD. Biztos én vagyok a görény.

Indiában is azért van annyi nemi erőszak, mert sokkal kevesebb a lány, hiszen egy lány értéktelen a szülőnek, ezért sokszor "nyom nélkül eltűnik" a lánygyerek.
E miatt viszont sokkal több a "kan", aki csak erőszak útján "jut" nőhöz.

Ráadásul fekete fehér, hogy még drámaibb legyen. Mondjuk eleve az, csak nem abban az értelemben ahogy a posztoló gondolja.

A gyerekek ott is aranyosak lennének, ahol születtek. Ha nem bombázták volna szét a lakhelyüket az igazság, az emberi jogok és a demokrácia bajnokai, akkor nem jönnének a nyakunkra.

" Láttál te az elmúlt évben híradót, ahol légicsapásokról tudósítottak volna?"
Az elmúlt években igen.

Olyanok is meghatódnak ezen, akik megveszik Ödönkének Húsvétkor az aranyos kis nyulat, majd ha megunta Ödönke, akkor bedobják a kukába.

A kis Bush, a vigyori Tony Blair.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés