Átvágta a drótakadályt a DK-s Kakuk György, előállították

2015. szeptember 1. 13:04
„Állítsátok meg az őrületet, mutassatok szolidaritást!” című sajtótájékoztatója keretében átvágta a gyorstelepítésű drótakadályt Kakuk György DK-s képviselő Milica Mančić Stojković szerb újságírónővel Röszkénél. A politikust a gyoda megrongálása után előállították a rendőrök.

Kakuk György, a menekültek útját Görögországtól végigjáró DK-s politikus átvágta a gyorstelepítésű drótakadályt a déli hatánál – írja a Szegedma. Szerb oldalról a szerb Fox TV újságírója, Milica Mančić Stojković segédkezett a cselekményben. A politikus szerint a gyoda praktikus, menekültügyi haszna mérhetetlen: a szerb és magyar embereket viszont szétválasztja. 

A kerítéssel „gigantikus középső ujjat mutatunk nekik” – közölte a macedónokra és a szerbekre utalva. A politikus szerint a menekültkérdés megoldásához a probléma forrását kezelő európai összefogásra lenne szükség, újra élhetővé kell tenni a mediterrán térség azokat országait, melyeket kénytelenek az emberek elhagyni.

A sajtótájékoztató keretében Kakuk és a belgrádi újságírónő átvágták a drótakadályt a határon. A rendőrség ezután előállította Kakuk Györgyöt. A rendőrök tájékoztatása szerint a politikus tulajdon elleni szabálysértést követett el. Ezt Kakuk György is elismerte, hozzátéve: a rendőrök szabályszerűen jártak el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne a kerítést vágjátok, hanem menjetek ki a Keletihez, és hívjátok meg ebédre mind a 4200 jelenlévőt. Vagy akár haza is vihetitek őket. Amit most csináltok, az marha sokat segít, tényleg.

Azért a konszolidált időkben történő politikai pimaszkodást, a kötekedő szemtelenkedést külön kell tudni választani a válságos helyzetben való keresztbe tevéstől.
Hogy ezt egy DK-s csinálta, az nem is meglepő, de nagyon szeretném, ha a hatóság is meglepetést okozna ennek a görénynek.
Azt a szerb ujságírónőt is kikérném a szerbektől, mivel többszörös büntettel vádolható.

Remélem, hogy jól megbüntetik a trógert.

Ezek szerint nekik senki nem szólt, hogy útlevéllel nyugodtan át tudnak jönni a határállomáson is.

Ez aztán a szuperkordon-bontás!

Ez igaz, de akkor ez hogyan lehet:

"...A politikus szerint a gyoda praktikus, menekültügyi haszna mérhetetlen: a szerb és magyar embereket viszont szétválasztja..."

Mondom én, hogy ezek még nem hallottak az útlevélről!

Ezzel az átvágással meg kellett volna várnia a törvénymódosítást:-) nem merte:-)

Mentelmi jogától megfosztani, gyorsított eljárásben elítélni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés