Elkerülhetetlen?

2015. augusztus 14. 7:33

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
Európát meg kell szabadítani ettől az iszonyattól. Ha kell, fegyverrel. Mert ha minden így marad, akkor elkerülhetetlen lesz a vérontás.

„Kósz szigetén csütörtökön folytatódott minden. Csak most már nem egymásnak estek a betolakodók, hanem megtámadtak egy rendőrőrsöt. Egy angol nyelvű görög lap beszámolója szerint: »Illegális bevándorlók hordái megrohamoztak egy rendőrállomást Koson, és megsebesítették a rendőrtiszteket.« A sziget polgármestere nyilatkozatot adott ki. Giorgosz Kiricisz elmondta: ha a helyzet tovább romlik, elkerülhetetlen lesz a vérontás. »Nincs többé rend és törvény a városban« – adta hírül Kiricisz.

Jegyezzük meg ezt is: akadt egy bátor és normális ember, aki ki merte mondani a kimondhatatlant: »Ha a helyzet tovább romlik, elkerülhetetlen lesz a vérontás«.

S jegyezzük meg azt is, hogy a görög kormány mintha észhez tért volna. A híradások szerint: »A polgármester felhívása után szerdán a görög kormány közbeavatkozott: egy óceánjáró hajót és rohamrendőröket küld a térségbe«. Most már csak az a kérdés, vajon elmerészkedik-e odáig is a görög kormány, hogy bevesse a rohamrendőröket és a hadihajót.

Ha igen, akkor a görögök történelmet fognak írni, már megint. Ha be merik vetni a rendfenntartó erőket, ha kell, akkor a hadsereget is, és kitakarítják végre Kósz szigetét ezektől a hordáktól, akkor elkezdődik végre valami. De csak akkor. És akkor, ha a hordák, a zavargók, a rendőröket megsebesítők nem Athénban kötnek ki, hogy onnan aztán ide jöjjenek. Szó sem lehet róla! Akkor írunk történelmet, ha ezeket hazazavarják, eltüntetik Európa közeléből, egyszer s mindenkorra.

Akkor elkezdődik végre valami, aminek folytatódnia kell.

(...)

Itt az idő kimondani: elkezdődött valami rettenet. Aminek véget kell vetni. Most. Minden eszközzel. Európát meg kell szabadítani ettől az iszonyattól. Ha kell, fegyverrel. Mert ha minden így marad, akkor elkerülhetetlen lesz a vérontás. És a hordák ma még úgy hiszik, csak az európaiak vére ontható…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 167 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ott,ahonnan a bevándorlók egy része jön, valakik már szították a tüzet, kiprovokálták a vérontást.
Ott kellene befejezni, de sürgősen, a már itt(Európában)levőket pedig visszatoloncolni.

Most már nagyon kell az európai államnak egy erős kezű vezető,nagy demokratikus felhatalmazással !
Ja tényleg,bocs, európai államra nincsen szükség...

Te (is) személyesen?
Mész fegyverrel és véded?
Európát és a kereszténységet?
Bayer (karkötős) Zsoltival?
Nanemár, ez komoly?

(Mond, figyeltél arra, amit Ferenc pápa a bevándorlók befogadásáról mondott?)

Nem kéne nekünk is előbb egy birodalom ?
de olyan rendes,tudod, mint Rómáé volt...,mert azért birodalom nélkül birodalmat védő limes-t építeni, hát,minimum szánalmas vicc...

És ha kész lesz a mi cuki birodalmunkat védő limesünk,akkó a szerbek lesznek a vadak. Eztet fogjuk játszódni.

Sajnos, az USA mesze van, Izrael meg mindig azt csinálhatja, amit akar.
Falakat is építhet, mert neki szabad.

Bayer az aki szokas szerint ki meri mondani az igazsagot.

Ha azt állítjátok állandóan, hogy ezeknek a bevándorlóknak nincs vesztenivalójuk, és ha idáig eljöttek, egy kerítés nem állítja meg őket, akkor hol van annak a határa, ameddig vesztenivaló hiányában elmennek?

Görögországban már nekimentek a rendőröknek, Calaisnál is előbb, utóbb összecsapás lesz.

Ja, és nincs két hónapja annak, hogy a bevándorlás problémája állítólag nem is létezett.

Nem fogják bírni a hideget, mert nem ehhez szoktak. Otthon jobb lenne nekik, majd rájönnek és remélem, senkinek nem lesz későn.

Eljöhet az idő, amikor szükség lehet rá, talán éppen a te védelmedben.

Esztelen ellenkezés mindennel szemben, amit a jobboldal állít, miközben mindannak, ami most történik, egyszerre leszünk majd egyszer a kárvallottjai. A beözönlő bevándorlók nem lesznek sem liberálisok, sem demokraták, sem toleránsak, sem beilleszkedőek, és nagy ívben leszarják majd a most még őket pátyolgatók másságát. Majd alkalmazkodhatunk az ő identitásukhoz, érzékenységükhöz, az ő elvárásaik szerint. Mint ahogyan az már most is látszik London muzulmánok lakta részén.

Mi lesz akkor a mostani szép, felvilágosult liberalizmussal, ha - csak úgy, a példa kedvéért - a melegfelvonulás fogja sérteni a muszlimok érzékenységét? Ennyire nehéz előre gondolkodni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés