Elkerülhetetlen?

2015. augusztus 14. 7:33

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
Európát meg kell szabadítani ettől az iszonyattól. Ha kell, fegyverrel. Mert ha minden így marad, akkor elkerülhetetlen lesz a vérontás.

„Kósz szigetén csütörtökön folytatódott minden. Csak most már nem egymásnak estek a betolakodók, hanem megtámadtak egy rendőrőrsöt. Egy angol nyelvű görög lap beszámolója szerint: »Illegális bevándorlók hordái megrohamoztak egy rendőrállomást Koson, és megsebesítették a rendőrtiszteket.« A sziget polgármestere nyilatkozatot adott ki. Giorgosz Kiricisz elmondta: ha a helyzet tovább romlik, elkerülhetetlen lesz a vérontás. »Nincs többé rend és törvény a városban« – adta hírül Kiricisz.

Jegyezzük meg ezt is: akadt egy bátor és normális ember, aki ki merte mondani a kimondhatatlant: »Ha a helyzet tovább romlik, elkerülhetetlen lesz a vérontás«.

S jegyezzük meg azt is, hogy a görög kormány mintha észhez tért volna. A híradások szerint: »A polgármester felhívása után szerdán a görög kormány közbeavatkozott: egy óceánjáró hajót és rohamrendőröket küld a térségbe«. Most már csak az a kérdés, vajon elmerészkedik-e odáig is a görög kormány, hogy bevesse a rohamrendőröket és a hadihajót.

Ha igen, akkor a görögök történelmet fognak írni, már megint. Ha be merik vetni a rendfenntartó erőket, ha kell, akkor a hadsereget is, és kitakarítják végre Kósz szigetét ezektől a hordáktól, akkor elkezdődik végre valami. De csak akkor. És akkor, ha a hordák, a zavargók, a rendőröket megsebesítők nem Athénban kötnek ki, hogy onnan aztán ide jöjjenek. Szó sem lehet róla! Akkor írunk történelmet, ha ezeket hazazavarják, eltüntetik Európa közeléből, egyszer s mindenkorra.

Akkor elkezdődik végre valami, aminek folytatódnia kell.

(...)

Itt az idő kimondani: elkezdődött valami rettenet. Aminek véget kell vetni. Most. Minden eszközzel. Európát meg kell szabadítani ettől az iszonyattól. Ha kell, fegyverrel. Mert ha minden így marad, akkor elkerülhetetlen lesz a vérontás. És a hordák ma még úgy hiszik, csak az európaiak vére ontható…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 172 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ott,ahonnan a bevándorlók egy része jön, valakik már szították a tüzet, kiprovokálták a vérontást.
Ott kellene befejezni, de sürgősen, a már itt(Európában)levőket pedig visszatoloncolni.

Most már nagyon kell az európai államnak egy erős kezű vezető,nagy demokratikus felhatalmazással !
Ja tényleg,bocs, európai államra nincsen szükség...

Te (is) személyesen?
Mész fegyverrel és véded?
Európát és a kereszténységet?
Bayer (karkötős) Zsoltival?
Nanemár, ez komoly?

(Mond, figyeltél arra, amit Ferenc pápa a bevándorlók befogadásáról mondott?)

Nem kéne nekünk is előbb egy birodalom ?
de olyan rendes,tudod, mint Rómáé volt...,mert azért birodalom nélkül birodalmat védő limes-t építeni, hát,minimum szánalmas vicc...

És ha kész lesz a mi cuki birodalmunkat védő limesünk,akkó a szerbek lesznek a vadak. Eztet fogjuk játszódni.

Sajnos, az USA mesze van, Izrael meg mindig azt csinálhatja, amit akar.
Falakat is építhet, mert neki szabad.

Bayer az aki szokas szerint ki meri mondani az igazsagot.

Gyertek, csak gyertek,
ti "jól képzett afgán orvosok, bangladeshi fogorvosok, szorgos eritreai CNC esztergályosok és kedves ghánai dadusok"!

Ti vagytok a keresztény Európa egyetlen reménye.
Ha mohamedánok vagyok, akkor meg pláne.

Az öreg kontinens az egész családotokat várja, de azért előbb inkább csak a 20-30 évesek jöjjenek,
mert az "enni akarunk!"-ot ők tudják legnagyobb nyomatékkal tudtára adni a teljesen elhülyült uniós hatóságoknak.

Így van, kedves Counter?

Ha azt állítjátok állandóan, hogy ezeknek a bevándorlóknak nincs vesztenivalójuk, és ha idáig eljöttek, egy kerítés nem állítja meg őket, akkor hol van annak a határa, ameddig vesztenivaló hiányában elmennek?

Görögországban már nekimentek a rendőröknek, Calaisnál is előbb, utóbb összecsapás lesz.

Ja, és nincs két hónapja annak, hogy a bevándorlás problémája állítólag nem is létezett.

Nem fogják bírni a hideget, mert nem ehhez szoktak. Otthon jobb lenne nekik, majd rájönnek és remélem, senkinek nem lesz későn.

Eljöhet az idő, amikor szükség lehet rá, talán éppen a te védelmedben.

Esztelen ellenkezés mindennel szemben, amit a jobboldal állít, miközben mindannak, ami most történik, egyszerre leszünk majd egyszer a kárvallottjai. A beözönlő bevándorlók nem lesznek sem liberálisok, sem demokraták, sem toleránsak, sem beilleszkedőek, és nagy ívben leszarják majd a most még őket pátyolgatók másságát. Majd alkalmazkodhatunk az ő identitásukhoz, érzékenységükhöz, az ő elvárásaik szerint. Mint ahogyan az már most is látszik London muzulmánok lakta részén.

Mi lesz akkor a mostani szép, felvilágosult liberalizmussal, ha - csak úgy, a példa kedvéért - a melegfelvonulás fogja sérteni a muszlimok érzékenységét? Ennyire nehéz előre gondolkodni?

Azt kérdeztem, hogy vesztenivaló hiányában meddig mehetnek el a maguk mögött minden hidat felégető, itt viszont a valóságba ütköző, csalódott tömegek?

Ha erre válaszolsz, akkor a kérdésedre is megvan a válasz.

Te vagy az, aki sunnyog, mert úgy teszel fel kérdést, hogy egy tényt kiragadsz az összefüggéseiből.

De ha így akarod a választ, akkor legyen. Természetesen előfordulhat olyan helyzet, amikor már csak fegyverrel lehet válaszolni.

A görög szigeten nyilván nem lehet tétlenül nézni, ha a dolog odáig jut, hogy a rendőrőrs fegyvereit is megszerzik, Calaisnál pedig előbb utóbb robbanni fog a helyzet, ha végképp lezárják előttük az alagutat.

A bevándorlók között ott vannak a provokátorok, akik kirobbantják azt a konfliktust, amire nem lehet, csak fegyverrel válaszolni. Után jöhetnek az IÁ emberei, megtorolni muzulmán társaikat. Hiszen ehhez a megtorláshoz nekik már néhány karikatúra is elég.

Mennyiben relevánsabb egy szülész-nőgyógyász véleménye a témában, mint egy kohászé?

Mi lenne, ha te magad fogalmaznád meg a véleményedet és nem csak bemásolnád egy nőgyógyászét?

Ha lehet, akkor idézném Mohai Csaba volt algériai nagykövet, ismert nemzetközi jogász értékelését.

A népvándorlás első számú felelőse az USA. Irak, Afganisztán szétverésével, az arab tavasz megszervezésével lebontotta az Európát korábban védelmező puffer zónát. Igen, diktátorok uralkodtak, de rend volt, s működött a gazdaságuk is.

A második számú felelős az EU alkalmatlan, tehetségtelen vezetése. Brüsszelbe a politikai "elit" negyedik-ötödik vonalából mennek, azok, akik tehetségtelenségük okán saját hazájukban, politikai közegükben soha sem lennének képesek kinőni magukat.

Juncker egy köztörvényes bűnöző, de Barroso sem volt különb. Az EU mai irányítói képtelenek az irányításra, bármilyen krízis megoldására. Ez érvényes Németországra és Franciaországra is.

A járható modell japán, Ausztrália, Málta. Valletta egy sérül gumicsónakot sem fogadott be 102 emberrel, kénytelenek voltak olasz kikötőbe menni. Máltát állandóan megintik ezért Brüsszelben, de nem foglalkozik vele, a legfontosabb saját országa, nemzete biztonsága.

Mohai döbbenetesnek nevezte, hogy az olasz haditengerészet a líbiai partoknál kihalászott kétszáz túlélőt nem Líbiában rakta ki, hanem elhajózott velük Itáliába. Ez is mutatja a helyzet groteszk voltát, a gondolkodás irányvesztését.

Mohai bírálta Orbánt is, aki szerinte három éve nem lépett érdemben migrációs ügyben. Lózungokat pufogtatott, majd gyorsan visszalépett. A kerítéssel egyetért maga is, de az csak akkor lesz működőképes, ha visszaállítják a határőrséget.

Mohai döbbenetesnek nevezte, hogy egyes kormánytagokat meglepett a helyzet alakulása. Mire vannak a fideszes EP képviselők, a fideszes brüsszeli eurokraták? Képtelenek elébe menni a dolgoknak, befolyásolni a döntéseket.

Mohai szerint is csak a határozott, erőszakos, akár fegyveres fellépés lehet képes megállítani ezt az áradatot. S teljesen igaza van.

Mohai szerint a magyar kormánynak erőszakosabban kellene fellépnie az EU-val szemben. Ki kell jelenteni, hogy nem vagyunk hajlandók a migránsok regisztrálására - a görögök is ezt teszik, no meg a szerbek - , ha nem tetszik a magyar szigor, akkor öntsük a nyakukba az összes bevándorlót regisztráció nélkül.

Tény, hogy már látszik, kevés az, amit a kormány e téren tesz. Túl sok volt a nyilatkozat, a szájkarate, miközben durván megugrott a napi "vendégek" száma. A Fidesz láthatóan nem döntötte el, hogy liberális, vagy konzervatív énjére hallgat e. Eddig a liberális lólábbal találkoztunk.

A kormányzati kommunikáció híresen, hírhedten pocsék, színvonaltalan, irritáló. Azért tanulhatnának a mandinertől, s a kezükben lévő médiák bemutathatnák a nyugati helyzetet, az ottani, immáron fegyveres konfliktusokat, a német, a francia, az olasz, a görög és a többi emberek migrációval való szembefordulását.

S a médiába mutassák be még markánsabban a hazai áruló, nemzetellenes ballib migráció kérdésében elfoglalt álláspontját, magatartását. Tartsanak naponta tükröt eléjük, s 2018-ban nem lesz ballib párt a parlamentben.

Miközben ha az ember szemlézi a nyugati baloldali médiát, Magyarországról - nyilvánvalóan a hazai ballib tollából - csak mint jobboldali populista államról írnak, ahol véget ér Európa.

Válaszok:
Kvasztics Fedor | 2015. augusztus 14. 11:09

Olvasd el még egyszer, nincs több mondanivalóm.

Nem kell a fegyver, elég lesz a lapát, kapa, talicska - be kell őket fogni kubikmunkára, víztározókat öntözőcsatornákat ásatni velük - ha ez közismert lesz, el fogják kerülni az országot.

Mohainak nagyon jó meglátásai vannak, több témában is olvastam már tőle. Nem tudom, kormánykörökben mi a vélemény róla, eléggé magányos elemzőnek tűnik.

Miért zavarod meg pont most, amikor elkapta a ritmust és olyan bölcseket ír?
Nagyon gonosz vagy!!

De azért az első mondatra nem válaszolsz...

Egyszer kell csak megcsinalni, aztan nem jonnek tobbet.

Sajnos igazad van, Vonaektol sem lehet sokat varni.
Nezd meg mit csinaltak a Szirizaval, pedig az egy balos part, szoval a nemzetkozi ballib meg kesztyus kezzel marcangolta szet.
Gondolj bele mit muvelnenek a Jobbikkal, plane hogy kisebb vizet zavarunk mi mint a gorogok.

'De úgy látszik a "szakemberek" képtelenek a technika és az élő erő hatékony összehangolására.'


Nem arról van okvetlenül szó, hogy képtelenek, hanem arról, hogy sasszemekkel sasolják őket 'jószándékú aktivisták' élő erő alkalmazása közben.

Mint ebben az illegális bevándorlásról készült filmsorozatban (még a kifejezét is megkérdőjelezi a riporternő "so called illegal iimigrants"), a spanyol kerítést határt védeni próbálók esetében.

https://www.youtube.com/watch?..

Ezen migránsokkal, ezen szituációban, ezen ország polgárainak helyében mit kezdenél, ezen?

https://www.youtube.com/watch?..

Ezt a népvándorlást az állíthatja meg, aki elindította.
Csak ennek az országnak vannak meg az eszközei hozzá maradéktalanul.
Ma még.
Ez az ország - valójában mára nem ország, hanem egy megamaffia állam - az USA.
Mindenkivel lehet beszélni.
Velük is.
Az idő azonban most már szorít...
Addig is, míg Európában a hivatalos diplomáciában valami elindul,
az USA-követségek előtt kell emlékeztetni az amerikaiakat:
Amit elrontottak, azonnal, várakozás nélkül, hozzák rendbe, állítsák vissza a bármilyen diktatorikus kormányokat akár, mert az elsődleges szempont:
a bajt helyben kell megoldani,
a problémákat tilos az országhatárokon kívülre telepíteni.
Addig tüntetni, míg megértik és felfogják, hogy ez nem vicc.
És Európa lehet akár egy alvó oroszlán is.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2015. augusztus 14. 15:07

És, igen...
Ha az amerikaiaknak nem tetszik a dolog, lehet orosz csapatokkal is lezáratni Európa déli határait.
Csak meg kell őket kérni.
S attól kezdve az USA mehet, amerre lát...

Kérdezni, azt lehet.
A gondolkodás sem tilos.
Legfeljebb nálad nehézségekbe ütközik.
De nem vagy egyedül, az érdemi választ meg keresd...

Csak bogozgasd a szálakat.
Kezdd mindjárt a szovjettel.
Az jó széles és jó hosszú.
A földkerekség egyharmada, vörösre festve.
A fővárosa pedig St. Petersburg.

Aki gyerekekre, öregekre lő az meg nem gyáva beszari, hanem valójában egy HŐS!!

Bölcsebb lett volna, ha nem szólsz Simon ha ennyire futja.

Csak szólok (mert azért ez vsz megvan Neked is):
Krisztus zsidó volt.
(Cionista többek közt azért nem lehetett mert az idő tájt még nem történt meg a szétszóródás.)

Amúgy elképesztőek vagytok.

Válaszok:
ottapont | 2015. augusztus 14. 15:54

'Krisztus zsidó volt.'

Anyai ágon, apai ágon nemzetek feletti, mindenkié, mindenkihez nemzethez tartozó.

Cionista ma se lenne, többek között emiatt se: "Az én országom nem evilágból való."

Kicsi, pici kis emberke vagy, öcsi.
Az ilyeneknek, mint te, a fejét leharapom, összerágom és szembeköplek vele.

Ja tényleg, jut eszembe: magyar volt.....

Úgy érted, hogy az írmagját is irtani kell?
Hogy minden harcban nem csak a harcoló ellenfelet, hanem a civileket, nőket és gyerekeket is el kell pusztítani? És aki ezt teszi az teszi jól?

Nem tudom -és most nincs kedvem utána nézni- mikortól lett íratlan szabály, hogy nőket és gyerekeket öldösni háború esetén is bűn, és aztán írott is, miszerint büntetendő cselekmény.
Nyilván nem véletlenül, hanem az emberi faj védelmében.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés