Korózs: Minden plakátot le kellene tépni

2015. június 9. 10:18
Az N1 TV arról kérdezte a képviselőket, hogy mit szólnak a kormányplakátok megrongálásához, illetve ahhoz, hogy magyarul üzen a kormány a migránsoknak.

Volt olyan jobbikos képviselő – nevesen Magyar Zoltán –, aki szerint teljesen legitim a politikai megnyilvánulásokban a plakáttépkedés. Az MSZP-s Korózs Lajos szerint még keményebb fellépésre lenne szükség, le kellene minden plakátot tépni.

A jobbikos Gyöngyösi Márton szerint csak pótcselekvés a kampány, hiszen valódi lépéseket nem tett még a bevándorlásügyben, például a határőrséget sem állították vissza, amit egyébként épp a Fidesz-kormány alatt olvasztottak be rendőrségbe.

Vona Gábor szerint a bevándorlásügyben a józan Jobbik áll szemben két eszement párttal, a Fidesszel és az MSZP-vel.

Szelényi Zsuzsanna arról beszélt, hogy az ő plakátjait is többször megrongálták a kampányok során, mégsem indult senki ellen eljárás miatta.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki a plakátokat kiötlötte és kitetette, az ezzel nyilván a magyar választók gondolkozását szeretné befolyásolni, nem a bevándorlás problémáját megoldani. Aki a plakátokat festegeti és tépkedi, az is befolyásolni akarja a magyar választókat. Csak az a probléma, hogy amíg a plakátolók értékrendje és üzenete világos (ne akarjunk Európán kívülről tömeges bevándorlást), addig a plakátrongálók üzenete a kormányellenes indulatokon túl, nem érthető. Mit akarnak? Azt, hogy hadd menjen mindenki oda, ahová akar? Azt, hogy költsünk minél többet szerencsétlen vagy csak jobb életre vágyó fekete-afrikaiak és muszlimok segítésére és eltartására?

A plakátolók ostobák, mert a legegyszerűbb ember is beleütközik abba a problémába, hogy a plakátoknak semmi közvetlen haszna és értelme nincs, s ellenérzéssel nézi ezt az egészet. A plakáttépkedőkről viszont ismét alkalma nyílik megállapítani, hogy még véletlenül sem szabad őket a kormány közelébe engedni.

A Jobbik karba font kézzel ül és mosolyog. A kormány sok pénzért terjeszti az ő üzenetét, s nekik elég annyit mondani, hogy "mi tennénk is valamit, nem csak beszélnénk".

A kormány ugyanazt játssza, mint az akác ügyében. Hisztizik egy elméleti veszély miatt, s folyamatosan "harcban áll" egy mérsékelten hasznos, de más fajokra káros növény mellett, pedig az lenne a közérdek, ha korlátok között tartanánk az akácot, s igyekeznénk felváltani legalább olyan hasznos és őshonos, más fajokat nem kiszorító fafajtákkal.

Bevándorlás ügyben az lenne az érdekünk, ha kiválogatnánk közülük azokat, akik számunkra hasznosak lehetnek, őket támogatnánk és segítenénk a letelepedésüket, a többieket pedig visszaküldenénk oda, ahonnan jöttek, vagy továbbengednénk Nyugatra, azzal a feltétellel, hogy ide aztán vissza nem küldhetők.

fölösleges, lehet majd rajta röhögni, ha fenn marad

Kórozs ehhez mit szól?:
http://www.napigazdasag.hu/cik..
Részlet:
"Most azonban az MSZP módosítaná saját, 2007-es szabályozását, arra hivatkozva, hogy a magánpénztári tagok a korábbi rendszer alapján nem arányos juttatásban részesültek. Azt akarják elérni, hogy csak azokra az évekre vonatkozóan kapjanak a pénztártagok 25 százalékkal csökkentett összeget, amíg nem az állami rendszerbe fizettek. A 75 százalékos arányt tehát csak a pénztártagság idejére kelljen alkalmazni, az előtte ledolgozott időre teljes összegű állami juttatást kapjanak. A Fidesz szerint ezzel most az MSZP elismerte, hogy a pénztártagokat nem érte veszteség, amikor visszaléptek az állami rendszerbe. Sőt, többségük jobban járt."

Ezek alapján a svájciaké sokkal durvább.

Jobbik-tévé és Korózs Lajos meg Szelényi Zsuzsa...

... POLITIKUSBŰNÖZŐK (emlékszik még valaki? :))) )

Nagyjából ennyit a sok évnyi, kocsmai stílusú "radikális" szájtépésről.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés