Keresztény menekülteket öltek muszlim sorstársaik a tengeren

2015. április 17. 17:54
Egy Líbiából Olaszországba átkelő, menekültekkel teli csónakból a muszlim migránsok kihajították a tengerbe a keresztény társaikat – közölte az olasz rendőrség.

Líbiából Olaszországba, vagyis Afrikából Európába akart átkelni migránsok egy csoportja a Földközi-tengeren. A csónakból tizenkét főt a tengerbe dobtak a sorstársaik – mivel azok keresztények voltak. Az esetről a CNN számol be az olaszországi Palermo rendőrségének közlése nyomán. Az olasz hatóságok 15 főt tartóztattak le az ügyben.

A 105 fős csoport kedden hagyta el Líbiát egy gumicsónakban. A gyanú szerint elefántcsontparti, Mali-beli és szenegáli muzulmán menekültek 12 keresztényt a vízbe dobtak. Az áldozatok nigériai és ghánai származásúak voltak. A menekültekkel teli csónakot aztán befogták az olasz hatóságok, a gyanúsítottakat letartóztatták.

Az olasz hatóságok közlése szerint csak az előző hétvége óta 10 ezren érkeztek Líbiából az olasz partokra – vagyis az EU területére.

(A kép illusztráció.)

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

'Már csak a többi (későbbi) keresztény menekült védelmében is visszazavarnám az egész bagázst Afrikába.'

És általában _az európaiak_ védelmében. Az ilyenektől senki sincs biztonságban.

Remélem ezeket a jogvédők otthonaiban helyezik el.

Ez csak úgy derülhetett ki, hogy a csónakban levő, gyáva, de a tettel egyet nem értő muszlimok közül valaki jelentette az esetet a hatóságoknak. A bűnösöknek nyilvánvalóan börtönben a helyük.

Azok a muszlimok akiket én ismerek, azt mondták, hogy a Korán semmi olyat nem mond, hogy ölj meg egy másik embert. Ellenkezőleg, az is azt mondja, hogy szeresd a másik embert.
Sajnos ezek az ostobák most tartanak ott ahol egyes "keresztények" a középkorban, amikor a Biblia nevében irtottak másokat.
Egyik ostobaságnak sincs semmi köze a "könyv"-höz.

Miért vagy ennyire agresszív? Azok ilyen agresszívek, akik a lelkük mélyén tudják, hogy nincs igazuk, de félnek beismerni.

A palesztinok között vannak keresztények is.

Ha a muzulmán palesztinok annyira veszélyesek akkor hagyni kell őket a maguk országában, lehet onnan kivonulni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés