Pártot alapít és elhagyja a Kossuth teret az Ország Gyűlése Mozgalom

2015. április 1. 17:21
Április 30-án elhagyja a Kossuth teret a több mint fél éve ott táborozó az Ország Gyűlése Mozgalom, és pártot is alapítanak, mivel szerintük a nép sokkal többet érdemel a jelenlegi ellenzéknél.

Nem marad a Kossuth téren április 30-a után az Ország Gyűlése Mozgalom (OGYM), miután a Fővárosi Törvényszék május elsejével megtiltotta számukra a további ottani demonstrációt. Mint azt a mozgalom alapítója, Szabó Gábor „Tuareg” a blogján kifejtette: gondolkoztak azon, hogy 60 tagjuk 2-3 naponta bejelentsen ugyanoda néhány napos demonstrációkat, így még 180 napig ott tudtak volna maradni. De ezt végül elvetették, és a Kossuth téri demonstráció helyett a jövőben polgári engedetlenségi akciókra fordítják majd energiájukat. 

Szóval azért mentünk ki anno a Kossuthra, hogy a saját bőrünkön mutassuk meg: a valóságban Magyaroszág már diktatúra. Ezt a célunkat elértük, minden létező hatósági, bírósági, politikai játszma megtörtént velünk szemben, ami egy autokratikus államban szokott. Csakhogy lett egy járulékos eredménye is az egész kintlétünknek: az is bebizonyosodott, hogy az »ellenzék« nem ellenzék, csak biodíszlet Orbánországban, nemhogy fölhevíteni nem hajlandó a Népet egy idő előtti Narancsűzésre, de aktívan részt vesz a népharag lecsillapításában. Éppúgy része a spontán kezdeményezések eltiprásának, mint a Fidesz, csak Ők csendestársként végzik el a piszkos munkát” – fogalmazott. 

Mivel az OGYM az ellenzékkel is elégedetlen, akik szerintük csak nevükben ellenzékiek, ezért Szabó Gábor bejelentette azt is: pártot alapítanak, amelynek tudják már a nevét és a céljait is, de azt csak április 29-én mondják majd meg. „Ha úgy bántatok velünk, kedves megélhetési ellenzékiek, mint konkurensekkel, akkor mostantól mi is úgy állunk mindannyiótokhoz. A Nép Nálatok többet érdemel. Sokkal.” – írta blogján Tuareg.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Úgy döntött a Tuareg hogy ha a marhák hajlandók őt kitartani hát hülye lenne valami fárasztó munkát vállalni....

Azok az arcok? Hát még a gondolatok....
Próbálj meg elolvasni egyetlen egy Tuareg bejegyzést a blogján. Félelmetes.
Diplomás fogorvos.

1.Majd kiderül hogy ez az új "ellenzéki" párt mit produkál , hányan választják stb.
2.Az ellenzék osztódása , szétforgácsoltsága a jobboldal érdeke .
3. Az eddigi ténykedésük inkább anarchista benyomást kelt .

„Szóval azért mentünk ki anno a Kossuthra, hogy a saját bőrünkön mutassuk meg: a valóságban Magyaroszág már diktatúra. Ezt a célunkat elértük, minden létező hatósági, bírósági, politikai játszma megtörtént velünk szemben, ami egy autokratikus államban szokott."

Mezei provokátorok.
Röhejesek.

Abból az 1 %-ból?
Ez az 1 % is a teljes népességre van vetítve).

Én is ilyen fogorvost ismerek! :)

A hívei tartják el. Írt egy fantasztikus tarháló levelet de nem tudom ide citálni mert már nincs hozzáférésem az oldalukhoz...:)

Fletót imádja Tuareg. De ez a szerelem is egyoldalú..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés