Gulyás: Egész biztos, hogy 1987-ig nem szervezték be Orbánt

2015. március 10. 10:37
Orbán 1981-82-ben volt katona, és még 1987-ben is olyan feljegyzés készült, hogy Orbánt hiába próbálták beszervezni – mondta Gulyás Gergely.

Arra a kérdésre, hogy el tudja-e képzelni Orbánról, hogy ügynök volt, Gulyás Gergely azt felelte: ez nem elképzelés kérdése, hanem tényként ellenőrizhető, Orbán ugyanis pár éve közzé tette a róla fellelhető állambiztonsági iratokat. Arra a felvetésre, hogy esetleg nem mind lelhető fel – amint azt Simicska gondolja – azt mondta: nem vittek tömegesen iratokat Oroszországba Magyarországról, különösen nem 19 éves kiskatonákról.

Gulyás felidézte: a közzétett iratok között szerepel egy 1987. augusztus 25-i keltezésű feljegyzés, mely szerint katonasága alatt, 1982-ben megpróbálták Orbánt beszervezni, de ez nem sikerült. Tehát ez azt igazolja, hogy 1987. augusztus 25-ig Orbán Viktort nem szervezték be – fejtette ki Gulyás. Hozzátette: ez a történet lezáródott, és marad az, hogy Simicska Lajos „adófizetési kötelezettségből származó személyes sértettsége miatt korábban csak obszcenitásokat, most már pedig nyíltan hazugságokat terjeszt a miniszterelnökről”. 

Hogy mi miatt sértődött meg Simicska, arra a kérdésre azt válaszolta, hogy a reklámadó miatt.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Engem jobban érdekelne, hogy _Simicska_ kinek jelentett, jelent ma is! Na, ez egy izgalmasabb kérdés.

Ez ez pont elég, hiszen ez cáfolja Simicska minden állítását.

Te mikor nem vered a feleségedet?

Jó, de mikor nem vered?

Sok a dóga :-))))))

És ezt mivel tudod bizonyítani?

Mesélhetne mondjuk arról is, hogy miért járt össze a III/III-at is felügyelő Horváth komcsi belügyminiszter - Stumpf István apósa - családtagjaival , akik az iratok szerint még az esküvőjén is ott voltak. Horváthék rózsadombi villájában pedig folyamatosan egyeztettek. Horváth miféle védernyőt tartott a fiúk feje fölé???

Miként került a haza bölcse Kádárék egyik minisztériumának vezetőképzőjébe vezető ellenzékiként ahol a leendő komcsi főkádereket képezték???

Állandóan megfigyelték?????? Akkor ez, hogy lehet???

Érdekes lehetett amikor a megfigyelés alatt látták, hogy megy a komcsi belügyminiszter családjának villájába, meg állandóan együtt jár annak vejével és feleségével. Pista bácsi biztos nem olvasta ezeket és nem vonta kérdőre Stumpf Istvánt, hogy kikkel cimborál. :)

Persze ez nem tűnt fel senkinek hiszen ez Magyarország.

A történeti levéltár iratai szerint ott. Persze, lehet, hogy a lányáék laktak ott. sokat nem oszt nem szoroz.

Ja a mezei egereknek nyomták a süket ellenzéki rizsát tüntetgettek, majd este Horvátéknál a terített asztalnál megbeszélték az aznapi történéseket. Így pártállami és ellenzéki szinten is kitudták egy helyen értékelni a folyamatokat.

Ahogy olvastam Horváth egyik legjobb cimbije Pozsgay volt még a közös kecskeméti időkből. Pozsgay-Horváth-Stumpf-Orbán...

Kezdem érteni miért tartják olyan nagy becsben a jobbos komcsik Pozsgay-t, és Áder miért adott neki nem rég a születésnapján díszvacsorát.

Utcanevet nem említenek. Meg kell nézni Stumpf régi vagyonbevallását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés