Valóban minimálbérért dolgozom

2015. január 5. 11:42

Török Zsolt
Facebook
Egy facebook poszt kapcsán az egyik hozzászólásom önálló életre kelt. Sok valós és valótlan dolog, vagy éppen félreértelmezés jelent meg.

„»Tettem, amit tennem kellett, de áldozatvállalásom sajnos hiábavaló volt«

Tegnap egy facebook poszt kapcsán az egyik hozzászólásom önálló életre kelt. Sok valós és valótlan dolog, vagy éppen félreértelmezés jelent meg. A lényeg, hogy 2013-14 fordulóján meghoztam egy döntést politikus társaimmal, mely nem a személyes érdekeimet, hanem Magyarország érdeket szolgálta. Az Országos listán addig a 27. (bejutó) helyen voltam, de hogy létrejöjjön az összefogás, magam is belementem abba, hogy hátrébb csúszok az új szereplők elém kerülése miatt a 33. helyre. Ez az én áldozatvállalásom volt, de az összefogás nem hozta meg a várt eredményt. 

De akkor nézzük a tényeket!

1. Valóban minimálbérért dolgozom és közben, persze keresek munkát. (A minimálbér nettó összege 66.482-Ft. Azért írom le, mert az MNO még ezt is cáfolja. )

2. A bajai videó elkészítéséhez, annak legyártáshoz, szállításhoz,ide-oda juttatásához semmi közöm. Először a médiában láttam. A bajai videó ügyhöz még egy érdekesség: 2009. óta baján sem jártam. Ezt le is lehet ellenőrizni a cella információk alapján, vagy a napi 3-4 bejegyzésem pozíció megjelölése alapján. Így az erről szóló könyv is kb 1 oldalas lehetne. Aki az ellenkezőjét állítja, annak ezt bizonyítania kellene. 

3. A barátaim nem fogytak el, hanem a korábbi barátaim is megmaradtak és újak is lettek. És ez fontos számomra.

4. Akármilyen keresetem van/volt mindig őszintén és hűen szolgáltam a saját munkájukból élőket, dolgozókat, kisvállalkozókat, vagy a hátrányos helyzetben élőket, mert baloldali vagyok, mert hiszek ebben. Így politikai nézeteimet most sem szeretném megváltoztatni. Az nem merült fel velem kapcsolatban, hogy pofátlanul sokat keresnék, vagy luxusautóval járnék, mert sokan tudják, hogy egy 40 négyzetméteres lakásban élek és tömegközlekedek. Erre büszke is vagyok. 

5. A jelenlegi népnyúzó kormány ellen szóvivőként is felléptem, de nem csak sajtótájékoztatókon, hanem a buszon, vonaton, villamoson folytatott beszélgetéseim során is. Bár 13 hónapja nem vagyok szóvivő és több mint 5 éve nem vagyok OGY képviselő, de ez idő alatt is ott voltam több fontos tüntetésen, utcai és jótékonysági akción.

6. Ahogyan korábban is, úgy minimálbéres időszakomban is támogatom, amivel, és ahogyan tudom, a nehéz helyzetben lévőket, de ezzel nem szeretek kérkedni.

Jó egészséget!

(Az eredeti bejegyzés továbbra is olvasható eredeti helyén, a profilomon.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért még egy körzetvezetői állást megpályázhat, mivel ..... Hosszú.

Most mit mondjon az ember?
Talán annyit, hogy Ferinél is többet hazudtál, pedig az nagy teljesítmény.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés