Gulyás Balázs MSZP-s politikus szervezi az internetadó elleni tüntetést a Facebookon

2014. október 25. 14:37

Írta: Mandiner .
A Százezren az internetadó ellen Facebook-oldalt a józsefvárosi MSZP volt alelnöke hozta létre. Korábbi bloggertársa, az Egyenlítő blogot alapító Németh Gábor szerint pártutasításra szervezheti a József Nádor téri tüntetést.

MSZP-s adathalászat veszélyére figyelmeztet blogjában Németh Gábor, az Egyenlítő blog alapító főszerkesztője, aki azt állítja, hogy Gulyás Balázs, a Százezren az internetadó ellen Facebook-oldal létrehozója az MSZP utasítására szervezheti a vasárnapi, József Nádor téri tüntetést. Németh szerint korábban Gulyással közösen szerkesztették az Egyenlítő blogot, amit az MSZP jogtalanul vett el tőle.

Gulyás korábban a józsefvárosi MSZP alelnöke volt. 2010-ben a párt helyi szervezetének képviseletében emlékezett a VIII. kerületi Nap utcában Kéthly Anna születésének 121. évfordulójára Gurmai Zita, Lendvai Ildikó és Miguel Angel Martínez EP-alelnök társaságában. (Gulyás egyébként Gurmai Zita fia, ami a volt EP-képviselő egy korábbi vagyonnyilatkozatából is kiderül.)

Az Egyenlítő TV Facebook-profilja 2014. október 21-én 18 óra 24 perckor számolt be a Százezren az internetadó ellen oldal indulásáról, ami néhány perccel korábban tette közzé első bejegyzését a Facebookon. „A tiltakozó oldalon azok az adminok, akik az ellopott Egyenlítő blogot kezelik a párt szolgálatában! Már az alkalmazott »tipográfia« is elárulja őket.” – írja Németh, amit a következő két képernyőmentéssel támaszt alá:

*

(Fotó: MSZP Józsefváros)

*

Frissítés: Korábban tévesen írtuk, hogy Gulyás Balázs külső bizottsági tag volt Józsefvárosban, a tévedésért olvasóink és az érintett elnézését kérjük. Gulyás levelében a következőt közölte: „soha semmilyen pártfunkcióért, vagy közfunkciókért nem kaptam pénzt.”

Összesen 404 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

neked tök mindegy, mert emelkedik a rezsi és te ennek örülsz...olyan okoska vagy :D

meg a millióan a nem tudom mi ellen vagy miérrt

vagy csak 700 forintot pluszban

idióta a net a rezsi része, milyen rezsicsökkentés az, amiben emelkedik a rezsi :D bár amilyen idióta vagy, neked teljesen mindegy...

Totál mindegy, hogy coci vagy libsi. Az internet adó úgy ahogy van ökörség.

bár tegyük hozzzá, utána a vizitdij beépült a dobozdijba

te akkor hülye vagy, hoyg még ennek is tapsolsz, tök mindegy ki inditaná el a tüntetést, bár birka magyar már nem tünte...mert minek...

szerencsétlen nép, szerencsétlen kormánya...

a tajnak semmi értelme nincs, mindenért fizetsz, a várakozó időért, az ágyért az ct-ért a röntgenért, vazze...

es mi akadalya hogy most is szervezzetek egy nepszavazast, ha ez ennyire husbavago kerdes?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés