Gulyás, Kéthly, Lendvai

Gulyás Balázs MSZP-s politikus szervezi az internetadó elleni tüntetést a Facebookon

2014. október 25. 14:37

Írta: Mandiner .

A Százezren az internetadó ellen Facebook-oldalt a józsefvárosi MSZP volt alelnöke hozta létre. Korábbi bloggertársa, az Egyenlítő blogot alapító Németh Gábor szerint pártutasításra szervezheti a József Nádor téri tüntetést.

MSZP-s adathalászat veszélyére figyelmeztet blogjában Németh Gábor, az Egyenlítő blog alapító főszerkesztője, aki azt állítja, hogy Gulyás Balázs, a Százezren az internetadó ellen Facebook-oldal létrehozója az MSZP utasítására szervezheti a vasárnapi, József Nádor téri tüntetést. Németh szerint korábban Gulyással közösen szerkesztették az Egyenlítő blogot, amit az MSZP jogtalanul vett el tőle.

Gulyás korábban a józsefvárosi MSZP alelnöke volt. 2010-ben a párt helyi szervezetének képviseletében emlékezett a VIII. kerületi Nap utcában Kéthly Anna születésének 121. évfordulójára Gurmai Zita, Lendvai Ildikó és Miguel Angel Martínez EP-alelnök társaságában. (Gulyás egyébként Gurmai Zita fia, ami a volt EP-képviselő egy korábbi vagyonnyilatkozatából is kiderül.)

Az Egyenlítő TV Facebook-profilja 2014. október 21-én 18 óra 24 perckor számolt be a Százezren az internetadó ellen oldal indulásáról, ami néhány perccel korábban tette közzé első bejegyzését a Facebookon. „A tiltakozó oldalon azok az adminok, akik az ellopott Egyenlítő blogot kezelik a párt szolgálatában! Már az alkalmazott »tipográfia« is elárulja őket.” – írja Németh, amit a következő két képernyőmentéssel támaszt alá:

*

(Fotó: MSZP Józsefváros)

*

Frissítés: Korábban tévesen írtuk, hogy Gulyás Balázs külső bizottsági tag volt Józsefvárosban, a tévedésért olvasóink és az érintett elnézését kérjük. Gulyás levelében a következőt közölte: „soha semmilyen pártfunkcióért, vagy közfunkciókért nem kaptam pénzt.”

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/76542

Ajánljuk még a témában