Megállj, kutya Norvégia!

2014. június 26. 13:55

Tóta W. Árpád
hvg.hu
Csináljuk meg a Magyar Alapot! Népszerűsítsük értékeinket, az asszonyverést és a szemérmetlen lopást Norvégiában!

Hol van az megírva, hogy csak liberális célokat lehet támogatni más országokban? Egyenjogúságot meg átláthatóságot? Mi is berendeztünk egy tök jól működő országot ezek nélkül, és most felnyitjuk a dekadens Nyugat szemét.

Kell egy alternatív színházi társulat először is, ők a remény színházát fogják meghonosítani Norvégiában; nem ám olyat, ami mindig csak kérdez meg dilemmázik, hanem amelyik megmondja, hogy a villanyárammal kezdődött a romlás. Kellenek továbbá antifeminista szervezetek, akik bátran kimondják, hogy szüljön az a szőke kurva három gyereket, és akkor majd kevesebb lesz a pofon, mert jut belőle a kölyköknek is. Aztán vannak biztosan rendes konzervatív egyletek is ott, akik nem csípik a buzikat; ha jól kitömjük őket pénzzel, fel is vonulnak megmutatni a hetero büszkeségüket.

A közpénzügyi filozófiánkat egy kicsit nehezebb lesz elterjeszteni. Ott szükség lehet arra, hogy Lázár János személyesen mesélje el a tufa skandinávoknak, mennyire kényelmes, ha senkinek semmi közeaz ő zsebéhez, és annyit vadászik meg üdül, amennyit csak akar. Például a Magyar Alap fogja kifizetni a lehető legtöbb csillagos szállodát Oslóban. Fognak álmélkodni a halvérű norvégok!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tóta meg pár balos kommentáló jól mutatja az baloldali hisztéria szintjét - meg azt, hogy mennyire nem lehet velük párbeszédet folytatni.

Első hozzászólásod már ilyen volt: "az áljobber oldalon, műkeresztényéknél!", majd még senki sem szólt hozzád, de már "vezérhülyé"-ztél.
Szerintem te se gondolod komolyan, hogy valójában párbeszédet akarsz folytatni.

Isten látja lelkem, én megpróbáltam. Szerencsére ott az X, amire pont a hozzád hasonlóak miatt van szükség.

Ja, néha én is megadom nekik az esélyt, de mindig hiába.
A legjobb az, amikor az egyik bejön provokálni, a másik (de akár ugyanaz, csak másik néven) meg felháborodik a válaszokon, hogy nahát, ilyen emberek alkotják a Mandiner törzsközönségét.

Tóta egyszerűen csak provokálni akar, szándékosan ilyen - az előző rendszerben ő lett volna a pártállam ökle.
Még emlékszem a gyurcsányi időkre, amikor az index (ahol szerkesztő volt) rendszeresen hozta a blogját, minden második cikkében a következő fix tagek voltak: "hülyemagyar" "orbán".

Ha jól sejtem, "mákvirág"-ot akar jelenteni a neve, biztos megvan annak a maga oka.
A stílusa meg ugyanaz, mint El Topóé és haverjaié, akik már az első hozzászólásokban megpróbálták lehetetlenné tenni az érdemi hozzászólásokat.
Végülis, a Mandiner kb. az egyetlen jobboldali oldal (pedig még portálnak sem lehet hívni, elégséges saját tartalom híján), nem csoda, ha megpróbálják szétoffolni.

miújság a román állam elleni magyar támogatással?

ez van van aki látja milyen és van aki hiszi milyen, mint te

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés