Gyurcsány-Botka paktum buktatta meg Mesterházyt?

2014. május 29. 18:28
A Pesti Srácok portál információi szerint Gyurcsány Ferenc és Botka László pár napja abban állapodott meg, hogy nem indít a DK polgármesterjelöltet Botka ellen Szegeden, ha az MSZP választmányi elnöke segít megbuktatni Mesterházy Attilát.

Gyurcsány Ferenc és Botka László áll Mesterházy Attila bukásának hátterében, írja a Pesti Srácok oknyomozó portál. A szegedi szocialista polgármester, és Gyurcsány Ferenc két nappal ezelőtt állapodott meg arról, hogy a Demokratikus Koalíció az ősszel Szegeden nem indít Botka ellen polgármesterjelöltet, cserébe viszont az MSZP erős embere elintézi Mesterházy Attila megbuktatását, írja a lap, mely úgy tudja, a szegedi DK-nál kiverte a biztosítékot, hogy a DK-s Nagy-Huszein Tibor lényegében már be is jelentette ezt.

A Pesti Srácok szerint az MSZP következő, átmeneti elnöke Hiller István lesz valószínűleg, aki tulajdonképpen Gyurcsány Ferenc visszatérését készíti majd elő a pártban. Hiller elnöksége viszont Botkának is jól jön, hiszen az őszi önkormányzati választásokig nem rá irányul a jobboldali sajtó kitüntetett figyelme, így újfent megválasztott szegedi polgármesterként szállhatna be az MSZP vezetéséért folyó küzdelembe

A lap úgy tudja, Gyurcsány konkrétan üzent is a szocialistáknak: ha nem Hiller kerül az elnöki székbe, nekiáll átcsábítani az MSZP politikusait és szervezeteit a DK-ba.

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Feri úgy néz Botkára, mintha azt keresné, hová érdemes beleállítani a jégcsákányt. A pinaszakállú kipipálva, de ki lesz a következő?

Nyírjátok csak egymást, így tovább, remélem nem feledkeztek meg a hibbantmilliomosozó Kapitányról sem.

lám-lám

micsoda "tiszta" módszerekkel dolgoznak a ferokkióék

broáfff

William Shakespeare dráma lesz a javából.

"Két ellenséges király táboroz
Emberben, fűben: a Jó és a Rossz.
És hol a Rossz erősebb haddal áll,
Az élet hervad - tort ül a Halál."

Üdv Sándor és bocs a késésért.
Rómeó és Júlia

Egyre viccesebbek a csávókák.

Csak így tovább. Ilyenkor, uborkaszezonban jól jönnek ezek a sztorik.

Már írják a fiúk a" Mi harcunk" című életművet.

Inkább azt tessék megkérdezni, hogy és mit tanult.

Böszme és MSZP-s hívei méltók a "hírnevükhöz".
Mondjuk az ország csak nyer ezzel, mért Böszméböl még egyszer nem lesz "nagy ember", bármit is gondol most magáról. Amikor az emberek tényleg elmennek szavazni (nem úgy mint most), ő már biztos, hogy nem rúg labdába...

OK. Igaziból GyF-re és Gordonkára gondoltam, mint párra. Azt hittem más is erre asszociál, ha elolvassa a teljes Pesti Srácok írást.

Egyébként mindketten logikusan gondolkodtatok. Az én logikámban azonban mindig van egy kis csavar, s ezt jó figyelembe venni. :-)

Nincsenek kétségeim, hogy 2018-ra ebből a három (négy?) pátból egy más név alatt egy párt lesz, melynek Gyurcsány Ferenc lesz a vezetője.
Schiffer meg lehet, hogy korán örvendezett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés