Orbán Viktor a Fidesz programjáról: Folytatjuk!

2014. március 19. 12:14
A miniszterelnök szerint egy szóban összefoglalható a Fidesz programja: „folytatjuk”. Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági évnyitó című rendezvényén emellett arról is beszélt: cél, hogy kétszer akkora növekedést produkáljon a magyar gazdaság, mint a német; illetve a magyar enerigaár-rendszer versenyképes legyen az Egyesült Államokéval.

Orbán Viktor szerint célul kell tűzni, hogy a magyar gazdasági növekedés az előttünk álló időszakban kétszerese legyen a német bővülésnek, mert „ez benne van a magyar gazdaságban”. A miniszterelnök szerdán Budapesten, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Gazdasági évnyitó című rendezvényén beszélt erről. Azt mondta, a jelenlegi kormánytöbbség választási programja egy szóban összefoglalható: „folytatjuk”.

Orbán Viktor kijelentette, hogy az elmúlt egy évben végre sikerült a saját lábára állítani Magyarországot, 2013-ban sikerült elérni, hogy külső segítség nélkül álljon a lábán a magyar gazdaság. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy Magyarország továbbra is részese a globális gazdaságnak.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a kormány arra törekszik, hogy ne csak a háztartási, hanem az ipari energia ára is Magyarországon legyen a legolcsóbb Európában. A cél az, hogy „mi, magyarok versenyképesek legyünk az Egyesült Államok energiaár-rendszerével” – mondta a miniszterelnök. Hangsúlyozta: a következő időszakban az olcsó és képzett munkaerő mellett az energiaár lesz a legfontosabb versenytényező a gazdaságban.

Összesen 129 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Remélem, némi korrekcióval (kevesebb kapkodással és gazdasági kivételezéssel) folytatják.

Meg ott se lennének.

Április 7.-én az MSZP összefogó gittegylet majd megalakítja Magyarországon a Bisau-gunea kormányát. Mesterházy lesz a miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc a szófosó. Simon Gábort kihozzák az előzetesből és ő lesz a pénzügyminiszter. Bajnai mivel kiválóan ért a kereskedelemhez, meg a libákhoz megteszik gazdasági csúcsnak. Ez lesz a Bisau-gunea magyar árnyékkormány. Székhelye pedig az Avason lesz.
Gyerünk előre!

Vergődjetek elvtársak, vergődjetek!
Nem tart már sokáig.

Most már értem, hogy öszödön miért annyiszor annyiszor a kurva szót.

„Megabordélyok Németországban
Hatalmas épületkomplexum a Paradise, mely kizárólag a férfiak kedvét keresi: található benne mozi, étterem, wellness-részleg és bár, ám fő profilja, hogy a prostituáltakat legálisan összehozza az idelátogató kuncsaftokkal.”
http://www.marmalade.hu/lepedo..

Atilla lenne a Házmester.

Az energiaárakkal kapcsolatban (legolcsóbb Európában, versenyképes az USA-val) illuzorikus elképzelései vannak (gyakorlatilag semmi különösen kiemelkedő forrásunk -olaj, gáz, szél, geotermikus, árapály, szél, víz, nap stb.- nincsen...), kivéve akkor, ha bízik Széles úr "energiacellájában" (?)....

Ez valószínűleg nem volt butaság, sokan tartanak attól, hogy Ukrajna miatt drágul a pénz...

Ez igaz, ha a termelés Kínában is van, de a Közép-Európai "call center" és a központi szervíz nálunk van, az nekünk is jó.

Az emberi hülyeség sem változott. A Társulatot, "bomlasztási célokból" a németek vitték Svájcból a cári Oroszországba. Ha tudták volna, hogy mi lesz belőle...

Az ügyfélszolgálatosokkal együtt vagy 100-150.000 emberről van szó, nem semmi...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés