Karácsony is indul egyéniben

2014. február 6. 15:46
Budapest 13. választókerületében Karácsony Gergely, míg Pest megye 1. választókerületében Dorosz Dávid lesz a közös baloldali képviselőjelölt a korábban bejelentett Tordai Bence, illetve Csőzik László helyett.

A Párbeszéd Magyarországért (PM) közlése szerint Budapest 13. választókerületében Karácsony Gergely, míg Pest megye 1-es választókerületében Dorosz Dávid indul a baloldali összefogás közös jelöltjeként, az MSZP, az Együtt, a PM, a DK és az MLP közötti megállapodás értelmében.

A főváros 13. választókerületében (Sashalom, Alsórákos, Kertváros, Cinkota, Rákosszentmihály, Árpádföld, Mátyásföld) a korábbi bejelentések alapján az Együtt-PM Tordai Bence, míg a Pest megyei 1-es választókerületben (Érd, Diósd, Tárnok, Sóskút, Pusztazámor, Törökbálint) a volt SZDSZ-es, jelenleg szintén a választási szövetség színeiben politizáló Csőzik László indult volna.

A közlemény nem ad indoklást a változtatásra, csak annyit írnak, hogy a következő parlamenti ciklusban képviselőik a választókerületük minden ügyében az ott élőkért fognak dolgozni.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsony is indul egyéniben

Ródlizni fog, vagy kürtáncos lesz?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés