Orbán: Ma ismét közénk lövetnének

2013. október 23. 17:02
1956-ban nem lehetett tovább tűrni, mert nem volt mire várni, mindenki érezte, hogy nincs tovább – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Hősök terén tartott október 23-i ünnepségen, A szabadság napja elnevezésű állami rendezvényen. „Be kell indítanunk a gépezetünket, hadrendbe kell állítani csapatainkat, éppen úgy, ahogyan 2010-ben tettük. Készülődjetek, most befejezhetjük azt, amit '56-ban elkezdtünk” – mondta a kormányfő.
„Dicsőség a hősöknek!” – mondta a kormányfő. Szavai szerint október 23-én az egész szabad világ kalapot emel, és meghajtja fejét Magyarország és a magyarok előtt, akik nyílt harcot indítottak a kommunista rendszer ellen, amely akkoriban félelemben tartotta az egész szabad világot. A magyar szabadságharcosok felfedték a világ előtt, hogy a kommunizmus ki- és megjavíthatatlan – jelentette ki Orbán Viktor. 
 
A miniszterelnök szerint „ma ismét közénk lövetnének” azok, akik 2006-ban „puskákkal vadásztak ránk a pesti utcán”. Arra figyelmeztetett: a magyar szabadságnak nemcsak hősei voltak, hanem árulói is. „Az összes forradalmunkat külföldről verték le”, és mindig voltak olyanok, „muszkavezetők, pufajkások és vörösbárók”, akik segítették a külső ellenséget – hangsúlyozta. Azután 2006-ban, ezen a napon „puskákkal vadásztak ránk a pesti utcán”, és lovas rohamot vezényeltek, ami azért történhetett meg, mert azok kezében volt a kormányzati hatalom, akik gátlás nélkül felhasználták a fegyveres erőket saját népük ellen – mondta a miniszterelnök, aki szerint „ma ismét közénk lövetnének  jó esetben gumilövedékkel , és megint ránk vezényelnék az állam erőszakszervezeteit”.
 
A miniszterelnök szerint Magyarország közeledik a valódi felszabadulás és a mindennapi szabadság felé. Kormánya a magyarok és a magyar szabadság érdekében hozott döntéseket; vitákat és összetűzéseket vállaltak, és sorra megnyerték azokat. „Nincs okunk kapkodni, de lassan és biztosan be kell indítanunk a gépezetünket, hadrendbe kell állítani csapatainkat, éppen úgy, ahogyan 2010-ben tettük. Készülődjetek, most befejezhetjük azt, amit '56-ban elkezdtünk” – buzdította a Hősök terén összegyűlt hallgatóságát a kormányfő. Szavai szerint nincs középút: „vagy felszabadítjuk magunkat, vagy nem leszünk szabadok”. Aki nem a szabadságot választja a saját erejéből, annak a szolgaság lesz a végzete, „hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok” – zárta beszédét a szokásos fordulattal Orbán Viktor.

Összesen 480 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Állami ünnepségeken ez igen gyakran előforduló jelenség.
IGEN, Nyugaton is!!!
Ahj, faszom, sok ez.

Vicces és szánnivaló olvasni szegény balos bérkommentelők vergődését.
Szerintem kiguvadt szemekkel lesték, mikor jelenik meg a Mandin az első hír, hogy azonnal lecsaphassanak.

A sok barom hogy benyeli...magyar értelmiség.

LOL

Vége a mekegő egybesültek összefogásának, s megérkezett a bajnai-gyursányi-házmesteri mekegő kecskenyáj és az OPNI kezeltek. Már megint csak fél cédulát kaptak. Mindjárt itt lesz a korona szépe is.

Akkor hallgasd a Bajnai&Mesterházy duót, az már színvonal!
Egyébként részben egyetértek veled, Viktor egyre gyengébb, de még így is gond nélkül körbeveri az ellenzéki pojácákat, kivéve a Ferit.

LOL

Micsoda erős kecskenyáj! Képtelen megnevezni egy miniszterelnök jelöltet. Félcéldúlások, mint a szimpatizánsaik! Megint eljátszik a "miniszterelnök kerestetik" bohócműsort.

Szép estét!
Elfáradtál?
Postaládát rendben?

"Megint eljátszik a "miniszterelnök kerestetik" bohócműsort."

Akkor sem az lett az alternatív balfasz, akire a legtöbben szavaztak, hanem az, akit ők arra alkalmasnak láttak.
Ennyit a baloldal demokrácia értelmezéséről.

Köszönöm.
Nagyon figyeltelek. Nem láttalak, mert nem közelített rá a kamera, pedig 98 %-ig biztos voltam, hogy ott lehetsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés