Öngyilkos lett a 2006-ban kilőtt szemű Cs. Attila

2013. október 22. 8:02
Gaudi-Nagy Tamás elmondása szerint néhány napja önkezével vetett véget életének Cs. Attila, aki 2006. október 23-án vesztette el egyik szemét.

Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik képviselője hétfőn a parlamentben beszélt arról, hogy a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vasárnapi filmbemutatóján számolt be róla Zétényi Zsolt, Cs. Attila ügyvédje, hogy ügyfele öngyilkos lett. „Volt egy rossz szeme, meg egy jó. A jót kilőtték, a rosszal meg nem látott. Kapott egy nem enyhe depressziót, és amikor felhívtam az édesanyját, megdöbbenéssel kellett értesülnöm arról, hogy Attila tragikus körülmények között meghalt” – idézte Zétényit.

Cs. Attilát 2006. október 23-án az Astoria Szállónál tartott Fidesz-gyűlés után, miközben a tömeggel haladt, a Blaha Lujza térnél a rendőrség gumilövedékkel megsebesítette. A bal szemét a sérülés miatt 2006. november 13-án kioperálták, emiatt 80 százalékos fogyatékosságot szenvedett, gyakorlatilag alkalmatlanná vált a munkavégzésre. 2011-ben első fokon egyszeri 15 millió forintos kártérítést ítélt meg javára a bíróság, de nem kötelezte életjáradék fizetésére az alperes Készenléti Rendőrséget.

Összesen 207 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért az még szomorubb, hogy egy-egy kommentből kibujik az " állat az emberből".

Ezen kéne elgondolkodni, meg azon, hogy a baloldal miért nem tud emberként viselkedni a mai napig.(lásd Baja). Ezek az emberek akarnak országot vezetni, mikor saját trágárságuk, ocsmányságuk a fő jellemzőük.

A Fidesz gyűlést nem oszlatták fel. Befejeződött, a résztvevők meg hazaindultak.

Azoknak a hülyéknek, akik azt mondják minek ment oda stb. azoknak csak mondom, a rendőrség nyomta rá a csürhét a fideszes tömegre - onnantól kezdve pedig mindenki kapott.
Amúgy itt egy videó arról, hogy mennyire könnyű volt azon a napon "rossz" helyre keveredni.
http://www.youtube.com/watch?v..
Jah és a kurva anyátokat!

Nem szégyelled magad?! Vad az arcodon még bőr, ami nem sült le? Gaudi-Nagy Tamás soha nem mondott, tett olyant, amilyent te. Hózentroger vagy te hózen nélkül.

#3
Obulus
2010.10.28. - 15:37

Előzmény:
#2 fájnifog
Orbánt a Dunába, Szijjártót meg utána!, Orbánt a Dunába, Szijjártót meg utána!, Orbánt a Dunába, Szijjártót meg utána!, Orbánt a Dunába, Szijjártót meg utána!, Orbánt a Dunába, Szijjártót meg utána!,Orbánt a Dunába, Szijjártót meg utána!,,Orbánt a Dunába, Szijjártót meg utána!,,Orbánt a Dunába, Szijjártót meg utána!,.Orbánt a Dunába, Szijjártót meg utána!
http://hetivalasz.hu/itthon/or..

A másik rohadék!

Meg a harmadik rohadék!

Megkezdődött a hergelés .......

Azt hittem ismerem őket az eddigi hozzászólásaik alapján.

Hát nem. Attól sokkal aljasabbak..

Most már tényleg eldugulhatnál.
Keress másik játszóteret.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés