Geszti, a Szadesz Ron Werbere

2013. szeptember 7. 11:56

Boris Vian
Tutiblog
A Geszti által életre hívott és máig irányított ARC óriásplakát-kiállítás szépen illeszkedik az ellenzék végletekig lebutított politikai kommunikációjába.

„A Geszti által életre hívott és máig irányított ARC óriásplakát-kiállítás szépen illeszkedik az ellenzék végletekig lebutított politikai kommunikációjába. Fűszerezve némi magyarellenességgel. Mert az olyan »laza«. Olyan liberális. Ráadásul Geszti egykor már kokettált a megszűnőben lévő, de halálában is ártó szadesszal. (akik 415 millió forintos tartozást hagytak maguk után, amit az adófizetők pénzéből akarnak majd rendezni.) 2002-ben Geszti volt az SZDSZ kampányának »ötletembere«. Jó pénzért szidta az első Orbán-kormányt. Mondhatni ő volt a »Szadesz Ron Werbere«. Aztán 2006-ban még a pletykalapok is tele voltak avval, hogy Geszti fontolóra vette a választásokon való elindulást. Majd ezt mégsem tette meg. (szerencsénkre!) Inkább elment énekelni. (szerencsétlenségünkre!) De a választási kampányba azért segített egy kicsit az SZDSZ-nek. Ne felejtsük el: ez akkor történt, amikor a Szadesz hathatós segítségével tombolt és rombolt a gyurcsányizmus.

A 13. ARC óriásplakát-kiállítást végigjárva jól tapintható a jövő tavaszi kampányra való készülődés. A győztes, köztérre végül kikerült »művészeti alkotások« szinte kivétel nélkül politizálnak. Ez önmagában még nem is lenne olyan nagy baj. A mondanivaló viszont igencsak egyoldalú. Minden magyar létében való gyalázása, aki ennek az országnak a megmentését nem az ún. baloldaltól várja. A fő téma persze a nemzeti trafik, de mondjuk ez érthető...

 
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A Geszti által életre hívott és máig irányított ARC óriásplakát-kiállítás szépen illeszkedik az ellenzék végletekig lebutított politikai kommunikációjába."

Mi más lenne elvárható egy ilyen tehetségtelen ripacstól?

Ha megjelenik a képernyőn olykor, mint a lepra elől, úgy menekülünk más csatornára.

Egy időben ennek a ripacsnakl meg a Borosnak a szifiliszes akusztikájú röhögésétől zengett a nagyárúház egész délelőtt.

Ott is hagytuk, annyira riasztó volt. Aztán abbbahagyták ezeknek a nyomatását, mert rá kellett jőjenek, hogy elűzik vele a jobbérzésű vásárlókat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés