Vegyi Ali

2013. augusztus 29. 16:14

Máté T. Gyula
Magyar Hírlap
Érdekli önöket, hogy ki használt vegyi fegyvert Damaszkusz határában? Érdekli önöket, hogy ki gyilkolt meg több mint ezer ártatlan embert? Hát ne érdekelje!

Érdekli önöket, hogy ki használt vegyi fegyvert Damaszkusz határában? Érdekli önöket, hogy ki gyilkolt meg több mint ezer ártatlan embert? Hát ne érdekelje! Semmi sem múlik az igazságon. Semmi sem múlik a méregbe fojtott gyerekek, nők, idős emberek igazságán. Az ürügyet megadták, most már el lehet takarítani őket a színpadról. Ne bűzölögjenek, ne mérgezzenek igazságukkal. S végre elsülhet a történet kezdete óta a falon erre készülő puska is.

Barack Obama napokon belül elkezdi támadni Szíriát. Rakétákkal, drónokkal, a pilóta nélküli repülőkkel, hiszen a modern háborúkban a saját katonaáldozatot nehezen viseli a választó. Hullákat majd rakosgat a szövetséges felkelő, a CNN-nek elég a tízezer méter feletti célkereszt, a számítógépes játékokat idéző kedves kis tűzgolyók robbanása. Barack Obama támadni fog, mert nincs más választása. Saját maga sodorta magát ebbe a helyzetbe. Talán emlékeznek még 2009-re, Nyugat-Európa apraja-nagyja Obama-matricákat vásárolt, még a magyar szocialista ifik is »Barack-lekvárral« sefteltek az MSZP-kongresszuson. Bush iraki és afganisztáni ámokfutása, leleplezett hazugságai után az elnök békét, igazságot és jogokat ígért az egész világnak Az első színes bőrű elnök, aki most talán éppen a Martin Luther Kingre emlékező ünnepségről hazafele menet ad tűzparancsot. Még fülében csenghetnek King legendás szavai, a »fajok együttélésének harmóniájáról«, amikor a »nyugati értékrend« nevében elindítja rakétáit az arab világ felé.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

van rá bizonyitékod :D? vagy az al nussrára gondolsz? amit az amcsik támogatnak, ami az al keida egyik ága

"a youtube sorba zarrja be a szir hazafi accountokat.."

na kb erre alapoznak mindent...maguk a szirek nem tudják, ki kit támad...a szirek nem asszaddal vannak, hanem a hadseregel

Verik az USÁ-t???? Hol? LINKET!!!!!

lájk a szerzőnek meg Neked

Komplexebb gondolkodása a Magyarországon dolgozó szíriai ismerősömnek van. Kétségbe van esve, hogy az al-kaida szétveri a hazáját, megöli a honfitársait és rokonait, mindezt amaerikai támogatással.
Te hülye vagy pierre fiam.

"vad híve az amerikai beavatkozásnak és legszívesebben vérét inná Asszadnak."

Nos, ha Asszad vérét még nem is isszák, de katonái szívét már kitépik és megeszik. Lehet, a szír ismerősöd majd meghív egy lakomára, ha az amerikai beavatkozás majd bekövetkezik.

Az se rossz, amelyikkel valamelyik amcsi film kezdődött:

"Átlagos amerikai nap volt. A tejesember hozta a tejet, az újságos az újságot, az elnök pedig lebombázott egy ázsiai országot, aminek a nevét se tudta helyesen kimondani".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés