A Gój Motorosok is elhatárolódnak az Adj gázt!-tól

2013. április 8. 15:55
A Gój Motorosok Mandinernek nyilatkozó elnöke, Mészáros Imre elmondta: nincs közük az Adj gázt! néven az Élet menete napjára szervezett motoros felvonuláshoz, amit ízléstelennek is tartanak.

Az Imi Blues néven is ismert Mészáros Imre, a Gój Motorosok elnöke a Mandinernek elmondta: a társaságának nincs köze az Adj gázt! motoros felvonuláshoz, amit április 21-én tartanának homályos hátterű motoros bandák. Mészáros szerint ők és az általa megkérdezett motoros klubok nem tudtak a rendezvényről, nem vettek részt a szervezésében, és nem is támogatják azt. Mészáros szerint az Adj gázt! időzítése ízléstelen, és a motoros társadalom elítéli azt.

A motoros klubvezető szerint három,  pár főből szerveződés, a Nemzeti Érzelmű Motorosok, a belőlük kivált Szkíta Motorosok és a tavaly alakult Gárda motorosok szervezhették az Adj gázt!, amin valószínűleg csekély létszámban vennének részt motorosok.

A Mandiner az Adj gázt! feltételezett szervezőit is igyekezett elérni telefonon, ám eddig még nem sikerült a kapcsolatfelvétel.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tegnap pont azt vetettem fel, hogy a GOJ motorosok biztosan elhatárolodnak, és hogy provokáció ez az egész és gusztustalan. Itt nem Orbán meg MAZSIHISZ, FIDESZ-MPSZ, hanem minden normálisan gondolkodó és egészséges erkölcsi érzékkel rendelkező ember megdöbbenését ki kellett hogy vivja ez az akció, főleg a szlogenje miatt.

elftnak a motorral együtt...
távolből mindig győzől

Az örök kérdés "Cui prodest"? Így, a zsidó világkongresszus előtt, ahol az egyik fő téma a növekvő magyar antiszemitizmus. Nehéz kitalálni...

James Bond se tudna már kiigazodni lassan a magyar ki kicsodában. :(

Eddig felvonó oldalára karcolt horogkeresztet mutogattak és a kurocinfós hozzászólásokra hivatkoztak mint bizonyítékok. Ez most annál ütősebb.

Van olyan ember aki szerint az Élet menetére adott legjobb viszontválasz az Adj gázt? Ezzel lehet bizonyítani, hogy a magyarokat alaptalanul vádolják gyűlölködéssel, antiszemitizmussal, rasszizmussal (a sor tetszőlegesen bővíthető, csak a fantázia szab határt). Vagy éppen ellenkezőleg, ez a provokáció az ütőkártya a kezükben?

ez így nem igaz, a mandisok közül is sokan annak tartjuk. figyelmesebben olvass

Válaszok:
ottapont | 2013. április 8. 19:06

sőt nem egyszerűen ízléstelennek, hanem aljasnak. aljas provokációnak

Olyasvalaki fejéből aki számára fontos bizonyítani a már elhangzott állítást miszerint Magyarország a legantiszemitább Európában, az a hely ahol vészesen növekszik az antiszemitizmus, sőt a nácizmus.

Ezektől a motorosoktól, akikről nem tudunk valami sokat egyenlőre mindenkinek el kellene határolódni a politikai életben (a Jobbiknak is) akinek fontos, hogy ne rágalmazzák a hazáját.

Az egyetlen jó meglátás. Kizárólag provokációról van szó, s itt mindenkinek a fantáziájára bízom a szerzők nevesítését. Tény, hogy a ballib oldal és egyes külföldi országok vezetői érdekeltek abban, hogy olyan képet sugalljanak bel-és külföldön egyaránt, hogy a magyarországi antiszemitizmus mértéke már olyan mérvű, hogy csak a miniszterelnök szintjén lehet annak gátat szabni. Azaz itt már tényleg anyira elfajultak a dolgok, hogy azok akár nemzetközi szintű kezelést igényelnek. Elmodhatják, hogy a kormány erőtlen, belefulladt ebbe a problémába, s ha az 2014 után is így marad, akkor itt tragikus eseményekre lehet számítani. Meg kell állítani Orbán "szélsőjjoboldalt hallgatólagosan támogató politikáját", de igazi orvosságot a 2014-es kormányváltás jelenthet. Csak a baloldal hatalomra kerülésével élhet nyugalomban a hazai zsidóság és Európa. Májusban a ZSVK még több érvvel tud fellépni Orbán ellenében. A profi boszorkánykonyhákon naponta ötlik ki azokat a gonosz terveket, amelyek Magyarország és a mai kormány lejárását célozzák. Külföldi pénzen bármikor és bármilyen szervezet létehozható, s olyan politikai maskarába öltöztethetik, amilyen az adott célt legjobban szolgálja.

""Most már csak az a kérdés, hogy miért "gój" ennek a motoros klubnak
a neve? Vajon mit fejez ki?""

Ez azért a látszat ellenére nem annyira egy költői kérdés, ugyanis egy autentikus személy által adott
bélyeget--billogot vettek fel ők dacból a motoros klubjuk nevéül. Ez Mészáros Imre közlése.

Ez tehát csakcsupán makacs dacot fejez ki, habár vannak trabant-hycomatok akik gojos-ságot
bocsánat gonoszságot látnak névválasztásuk mögött bújkálni.

(Figyelmeztetnélek 2014. közeledtére: 2014!! )

Igen! Képzeljük el hogy 1675-ben a muszlim hitű (oszmán-) török megszállás alatt lévő Nagyvárad terein felvonulgatnának magyar lovasok olyan néven hogy mi vagyunk a

"Gyaur Lovasok"!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés