Vállalkozói Inkubációs Program indul a H13-ban

2013. február 28. 15:21
Március 15-éig lehet még jelentkezni arra a Vállalkozói Inkubációs Programra, amely 1+1 évig kínálja használatra a H13 infrastruktúráját, illetve támogatást is nyújt a vállalkozás beindításához.

A felsőoktatásban tanulók vállalkozói pályakezdését segíti a Józsefvárosban, a Horánszky utca 13. alatt található H13, amely Vállalkozói Inkubációs Programjában vállalja a pályakezdők öngondoskodásra való felkészülésének megsegítését. Fontosak számukra a fenntartható fejlődést elősegítő vállalkozói ötletek, illetve a szociális zöld gazdasági projektek megvalósítását is támogatják munkájuk során.

A meghirdetett inkubációs programba bekerülő startup cégek 1+1 évig használhatják kedvezményesen a H13-ban található munkaállomásokat, az infrastruktúrát, illetve szakmai támogatást is nyújtanak számukra vállalkozásuk beindításához. Forrásszerzési lehetőséget is kínálnak a Mikrohitel Programon, EU-s pályázati lehetőségeken, illetve kockázati tőkebefektetőkön keresztül. A célcsoportot a 18 és 35 év közötti fiatalok alkotják.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A DK-MSZP-E2014 biztos jelentkezik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés