Az LMP és a nem várt terhesség

2013. január 29. 11:42
Humperdick
Gépnarancs
A legtöbb szakmában basznak a bázisdemokráciára.

Na most a nélkül, hogy elkezdeném felsorolni, mely más szakmákban basznak még a bázisdemokráciára a kőművességtől az operaművészetig, legyen szabad megjegyeznem, hogy a politikusság is egy szakma. Ez alatt azt kell érteni, hogy lehet, hogy néha jobbra fésüli a haját a bandi, néha meg balra, és abban komoly ökopártiság bújik meg kacéran, de a dolgozó eztet konkréten keresztbeszarja. Sőt, beleteszi a baltát a rádióba, ha még egyszer meghallja, hogy egyenlő távolság. Ő ugyanis nem egyenlő távolságban mossa a belet, ássa a szőlőt, keveri a maltert, hanem jól. Azaz számára az érték egyetlen fokmérője, ha valami . És tökmindegy, bal-e, jobb-e, sőt: a dolgozó sajnos még a nácizmusra is rászavaz, ha azt ígéri meg neki, hogy kiirtja a körzetéből az összes cigányembert, és ő pünktlich arra vágyik, hogy ki legyen irtva az összes cigányember. Így ha ő megtalálja a dúródórában a potenciális millajovovicsot (megjegyzem, van is némi hasonlóság, már ami a két művésznő halotti maszkokat is meghazudtoló arcjátékát illeti), akkor a dúródórára fog szavazni akkor is, ha kimondottan lúdbőrzik a háta a pengeszájúak rendjétől. (Én meg a meztelencsigával vagyok így, hagyjuk.)

Azt viszont már régen tudjuk, hogy az egykor elempében kinek mi az elképzelése a lehetmásizmusról: fogalmazzunk úgy, hogy az egyik fele időnként hozzáláncolja magát valamihez, mint azt minden rendes (!) baloldali (!) zöldmanó teszi szerte a világon (de legalábbis Németországban), míg a másik fele inkább idegesen gesztikulálva próbál nem komplett hülyének tűnni a köztévé valamelyik vitaműsorában. És bár az alkotmányosság, a demokrácia, az ügynöklisták nyilvánosságra hozatala például számunkra is fontos, azért korlátos eséllyel látjuk annak megvalósulását, hogy a szöllősigyöngyik szoknyája alól induljon el a következő konzervatív (!) öko-világforradalom. Ilyen ugyanis nincs, tudtommal.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az LMP és a nem várt terhesség (Szexista poszt)"

Az LMP-nek a Gépnarancs Humperdick által megszavazva a GYES és GYED. Nehogy zabi gyerek legyen. ;-)

Gépnarancsot ezennel most én kersztbesz...rom,
leteszem a nagyesküt, hogy többé nem olvasom,
úrinői mivoltomat a sutba bedobom,
kretén, mocskos szájukat a valagukba dugom.

(Minden józan gondolkodású kommentelőtől elnézést kérek, de kihoztak a sodromból!)

Új LMP. Apja ismeretlen, anyja nincs. ;-)

Ne oktasson ki Antigonéról, ha kérhetem!
Nem ismer annyira, hogy tudhatná: mennyire lennék hős adott szituációban. És Ön?
Az "úrinő" jelző fenti írásomban kizárólag a stílusra vonatkozott (ugyanis a cikk stílusa borzasztott el), stílus szempontjából egy hős is lehet úrinő (vagy úriember), nemde?

P.s.: Hogy jön ide Viktor? Magának is mindenről ő jut eszébe? (Mert nekem- hálistennek- nem.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés