Pusztaszabolcs üzenete

2013. január 21. 8:51

Gréczy Zsolt
Gréczyblog
Ha egy baloldali jelölt indult volna az alapvetően jobboldalinak számító körzetben, elvileg legyőzhette volna a Fideszhez köthető aspiránst.

„Az egyik tanulság az, hogy az alapvetően jobboldalinak számító körzetben, ha egy baloldali jelölt indult volna - bár a számok nem mindig adódnak össze automatikusan - elvileg legyőzhette volna a Fideszhez köthető aspiránst. A DK tett is egy ajánlatot a volt MSZP-s alpolgármesternek, ő azonban ezt visszautasította. A számok alapján - mivel a DK-s jelölt kapott több voksot - utólag kimondható: neki kellett volna hátralépnie. Ugyancsak érdekes fejlemény, hogy a DK polgármester-jelöltje éppen tízszer annyi szavazatot kapott, mint amennyit pártjának a kutatók mérni szoktak országosan. Mindezt úgy, hogy az állítólag elutasított korábbi miniszterelnök személyesen kampányolt Miklósi Péter mellett. Közös fórumot is tartottak a településen a kampány hajrájában. Egy erősen jobboldali körzetben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bizony hogy nem adodnak ossze automatikusan.

Ismered-é azt a regi szep mondast, miszerint a nagyanyam mikor lett volna a nagyapam? Tudod... a szelidebb valtozat omnibusszal tudja)

Egérmama vigasztalja kics fiacskáját,
amikor az elefántra feltátotta száját:
Sebaj, fiam, kis magzatom, szentem,
ha egy picit nagyobb leszel,mindjárt győzöd, szentem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés