Utcát nevezne el Horthyról a Jobbik

2012. október 3. 9:45
A Jobbik szerint véget kellene vetni a történelemhamisításnak, a párt utcát nevezne el Horthy Miklósról.

Utcát nevezne el Horthy Miklósról a Jobbik Budapesten. Szabó György, a Jobbik fővárosi frakciójának tagja a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése előtt úgy fogalmazott: „véget kell vetni a történelemhamisításnak”, és utcát neveznének el Horthy Miklósról. Szabó közölte azt is, hogy frakciója nem támogatja a Vidám Park bezárását. Losonczy Pál frakcióvezető azt mondta, a Jobbik „teljes vállszélességgel” kiáll a Vidámpark mellett, szerintük, még ha „retrofeelingben” is, de meg kell maradnia a parknak.

A Jobbik további javaslatait ismertetve Szabó György elmondta: forrásokat biztosítanának az elöregedett vízcsövek cseréjére, a BKV-nak százmilliós károkat okozó színesfémtolvajok ellen rendelet- és törvénymódosítással lépnének fel, valamint a Pro Urbe-díjat kiterjesztenék a Budapesten tanuló tehetséges diákokra is.

    

 

 

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Franciaországban van néhány utca elnevezve Robespierre-ről és néhány XVI. Lajosról. Ami engem illett, nem költöznék, mondjuk a Kádár János utcába.

"Ha Horthy olyan tehetséges lett volna mint ...Franco (ő sikeresen elkerülte a hadbalépést)" - ami Spanyolországot illet, Hitler megjegyezte: "Ha az ellene fordul hét hadosztállyal elintézi. Ha viszont a szövetségese lesz, hetven hadosztály kell, hogy megvédje"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés