Mégsem döntenek a Vidámpark bezárásáról

2012. október 3. 9:51
Indoklás nélkül visszavonta Bagdy Gábor pénzügyi főpolgármester-helyettes a Vidámpark bezárásáról szóló javaslatot. Az LMP szerint egy-két évvel el kellene halasztani a bezárást, hogy addig felépülhessen egy hasonló funkciójú létesítmény.

Bagdy Gábor pénzügyi főpolgármester-helyettes indoklás nélkül vonta vissza azt a javaslatot, amely szerint november 4-ével véglegesen bezárnák a Vidámparkot, és az intézmény az év végéig átadná az általa használt területet a Fővárosi Állat- és Növénykertnek.

Hanzély Ákos, a fővárosi LMP frakció képviselője még a Fővárosi Közgyűlés előtt tartott sajtótájékoztatóján elmondta: pártja szerint egy vagy két évvel el kellene halasztani a Vidámpark bezárását, hogy addig felépülhessen egy hasonló funkciójú létesítmény.

A Budapest név használatával kapcsolatban azt mondta, egyes esetekben szabályozni kell a kérdést, de a javaslat jelen formájában „kaotikus” helyzetet teremtene, ezért nem támogatják. A közterületek átnevezéséről megjegyezte: antifasiszta harcosokról vesznek el utcaneveket, és plébánosokról neveznék el őket, a Jobbik pedig Horthy Miklósról nevezne el utcát. Az LMP reméli, hogy a Fidesz nem fog belemenni a nyilas eszmék támogatásába – mondta Hanzély.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés