Nem hallgathatok tovább

2012. július 24. 20:46

Novák Előd
Facebook
A mostani hangfelvétel után alkalmatlan struccpolitikus, aki nem akarja észrevenni: Csanád végighazudta az elmúlt másfél-két évet.

Csanádot anyai ági zsidó származásának kiderülésekor is bajtársunknak-barátunknak neveztük, de egyre kevesebben hitték el azt az életszerűtlen állítását, hogy erről korábban nem tudott ő, akinek oly fontos volt mindig az ősök tisztelete, hogy pl. – azóta általa visszavont – önéletrajzi könyvében sok száz évre felmenően, még oldalági leszármazottakról is büszkélkedett, borsodi lokálpatriotizmusát pedig ezzel is alátámasztotta: »Az én családomban mindenki, minden ágról több száz évre visszamenőleg ebből a tájegységből, környékbeli településekről származik.« A mostani hangfelvétel után azonban alkalmatlan struccpolitikus, aki nem akarja észrevenni: Csanád végighazudta az elmúlt másfél-két évet. Legalább 2010 óta tudja származását, ekkor ugyanis konkrétumokkal szembesítette őt Ambrus Zoltán a hangfelvétel szerint. Csanád nem lepődött meg, nem utasította vissza a »rágalmat«, ahogy az egy magunkfajta, radikális politikustól elvárható volna. Akinek füle van, hallja meg! A fegyvercsempész fenyegetésére (s nem zsarolására, amint azt Csanád félreértette) azzal kellett volna reagáljon, hogy utána sajtótájékoztatón áll elő – legyünk jóindulatúak: akár csak akkor megtudott, vagy utána saját maga által felkutatott – származásával, s úgy nem lett volna ez az egész botránysorozat. 

Hazánkhoz, elveinkhez hűséget fogadtunk, de vakságot nem. Engem sem azért választottak a Jobbik alelnökének, hogy az efféle simlisségekhez csendben asszisztáljak (bár most is kényelmesebb volna hallgatnom), hanem hogy megőrizzem mozgalmunk tisztaságát, s hitelesen küzdhessünk tovább pl. a politikusbűnözés ellen. Mert a Fidesz-bértollnok Bayer Zsolt máris gúnyosan megkérdőjelezte, hogy ezután folytathatjuk-e… (...)

Meggyőződésem, hogy nem lehetünk következmények nélküli párt, s ezzel még nem hirdettem zéró toleranciát az erkölcsi kérdésekben. Emberekből áll a mi mozgalmunk is, így emberi gyarlóságaink is vannak, de Pongrátz Gergely akkor lesz büszke ránk, ha megmutatjuk: nem hazudjuk bajtársiasságnak a sajátjaink bűneinek elsikálását célzó javaslatokat, hanem álszentség helyett őszintén szembenézünk azzal, amin változtatni kell, még ha fájó is a beavatkozás. (Bár a bajtársi kapcsolatot épp Csanád számolta fel a nekünk is címzett hazugságaival.) Semmiképp sem intézheti el a Jobbik annyival a dolgot, hogy Csanád szerint a felvétel »nem eredeti«, ilyet még Kubatov Gábor vagy Gyurcsány Ferenc sem mert állítani a maga esetében. Ha Csanádnak a saját karrierjénél fontosabb a nemzet sorsa, akkor le kellene mondania, bocsánatot kellene kérnie, s úgy még később adott lehet számára a visszatérés lehetősége is, hiszen csak 30 éves, elégtétel esetén pedig hiszek a bűnbocsánatban. Addig a Jobbik egyszerű tagjaként is folytathatja munkáját, ahogy pl. magam is szórom a Hazai Pályát, és még sorolhatnám a lehetőségeket.

Ha Szegedi Csanád nem lép, akkor az Országos Elnökségen lesz a sor, hogy megmutassuk, különbek vagyunk-e ilyen téren a többi pártnál. Ugyanis jórészt ezért alakultunk.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 286 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" végighazudta(tuk?) az elmúlt másfél-két évet."

Honnan a fenéből olyan ismerős nekem ez a mondat?
:)))

Mi a fasz, a mandiner is olvass kurucot?

Dadan Karambolo a Macskajaj-ban:

"..Egy bolgár haverom azt mondta egyszer, ha nem tudsz valamit megoldani pénzzel, oldd meg sok pénzzel!!!.."

Csanád sokat nézte a Macskajaj-t.

Jó meglátás. Mondják neki majd, hogy hátrébb az agarakkal, de a business ugyan úgy fog menni.

Vérében van az üzlet.

Novák is mesélhetne valami öszintét a kuruczinfo házatájáról. Megy itt is mendemonda Novák ur fenyitési modszereiről és kapcsolatáról a kurucczal.

Azután jó lenne Hegedüs pajtás és Nyikos pajtásnál is keresgélni, na meg "nem jobbikos" Morvai Krisztinánál.

Ajaj!! Helóta??? Lesz ebből még baj.

Pedig egyszerü volt nem fért a jobbik koncepciójában a választási kampányuk tematikája miatt, mely reményekkel kecsegtetett a parlamentbe jutáshoz ismerve a hazai közállapotokat.

Én azon kezdem csodálkozni, mikor Novákkal az élen a parlamentben olyan durva szövegeket engedtek meg és a fideszt ekkézték az " ügynökügy" kapcsán.

Megjegyeztem a páromnak nehogy nagy pofára esés legyen a vége a nagy tudatlanságnak és úgy járjanak, mint anno 90-ben az szdsz. A kommunista faló párt családi kapcsolatai és felmenői napvilágra kerülésekor derült ki, hogy bizony a AVO vezető személyiségei és a diktatura haszonélvezői voltak.
A jobbiknál is van esély erre, mint az lmp-nél is.

Szokták mondani fiatalság bolondság és nem zavarja őket a tudatlanság terhe.

Egy kis szemezgetés:

"..Vona és Szegedi 2009 óta a Barikád című hetilapot kiadó Magyar Hírek Kft. kizárólagos tulajdonosa, Szegedi Csanád emellett Borsod megyében a Bors Vezér Művelődési és Hagyományőrző Egyesület képviselőjeként egy havilap, a Bors vezér népe kiadásáért is felel. Novák Előd, Szabó Gábor és Schön Péter egy közös cégben, a Magyarok Lapja Kft.-ben adta ki a már megszűnt Magyar Mérce című havilapot, Novák Előd pedig emellett jelenleg is a reklámszervezéssel foglalkozó Hun Média Kft. résztulajdonosa és ügyvezetője..."

http://www.origo.hu/itthon/val..

"..radikálisok másik kedvenc brendje a webáruház mellett saját márkabolttal is rendelkező Turul. Szegedi Csanád, a Szkíta Hadúr kft. alapítója, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezője így fogalmazza meg Szabó Gábor, jobbikos pártigazgatóval közös vállalkozásának célját:.."

http://www.vallalkozoinegyed.h..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés