„Az abortusz napjaink holokausztja”

2012. május 24. 9:51
Az abortusztabletta ellen tüntetett az Alfa Szövetség. A rendezvényen megjelent Semjén Zsolt, és gyermekükkel a Novák-Dúró házaspár is.

Az egészségügyi államtitkárság épülete előtt tüntetett az abortusztabletta ellen az Alfa Szövetség. Csókay András idegsebész hosszan ecsetelte az Indexnek, hogy mi a baj a szerrel, majd végül levonta a konklúziót: szerinte az abortusz napjaink holokausztja. A rendezvényen megjelent Semjén Zsolt, és gyermekükkel Novák Előd és Dúró Dóra is.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezek az abortuszellenesek csak addig abortuszellenesek, amíg nem saját magukról, vagy saját gyerekeikről van szó.
Álszent egy banda, pfejj!

Normális (itt most tényleg normálisakra gondolok, ami összeegyeztethető a valósággal) érveket az abortuszellenes oldalról nem fogunk hallani.
Az abortusz kérdését hagyjuk azokra, akik valóban döntéskényszerben vannak.
Itt inkább azt kéne megvizsgálni, hogy ez a tabletta mennyire biztonságos, és hogy milyen mellékhatásai lehetnek...

Elképesztő ez a sok ostobaság és indulat! Az abortusz igenis gyilkosság( lehet hörögni!) és nemcsak a vallásosak szerint! Aki az életet tiszteli, megérti. Megfelelő fogamzásgátló eszközök állnak már rendelkezésre, meg aztán felelős gondolkodás is van(?) a világon.

Egyetértek.
Megy itt az álszent duma ezerrel, az élet szentségéről, meg hogy gyilkosság jajajaj. Egy vmiről sajnos megfeledkeznek, a felelősségről, a szülők, és a MÁR MEGSZÜLETETT(!!!) GYEREK egzisztenciájáról.
Persze, legyen gyerek, tök mindegy hogy nem tudjuk eltartani, majd csak lesz vmi...

Az abortusz MINDEN formája gyilkosság, természetesen. Csak most a tablettáról volt szó, észrevette? Ne gyilkosozzon, kérem,három gyerekem van, és egyet sem gyilkoltattam le semmilyen módon. Mire ez az indulat?

Vegulis igaz, megolni a szuletendo gyermeket mert nehez lenne eltartani, innen csak egy lepes megolni az idos szulot, mert nehez eltartani...

Amugy meg egy tablettarol van szo. Egy tablettat hirtelen felindulasbol be lehet kapni, es visszafordithatatlanna valik a dolog.

Egy muteti beavatkozas, ahhoz elojegyzes kell, akkor mindenkepp elbeszelget az orvossal... hogy trauma? legyen is az, elvegre egy elet elvetelerol beszelunk.


Tiltani magat az abortuszt meg nem fogjak attol hogy a magzati eletet vedi az alkotmany.

Vedi a hazassag intezmenyet is, megsem tilos a valas.

De azt el tudom kepzelni, hogy hasonloan a bekito targyalasokhoz a hazassag eseten, kossek vedonoi elbeszelgetesekhez az abortuszt.

Mi az oka a dontesnek? Biztos hogy minden informacio birtokaban van? Tud egyaltalan a segitseg lehetosegeirol, hogy vannak szervezetek akik segitenek?
Ha vegkepp nem tudja vallalni, nem jobb az orokbeadas olyannak akinek nem lehet gyereke de nagyon szeretne es tudna is vallalni?

Ezeket igenis beszeljek at, nezzek vegig, ne fel perc alatt dontsenek egy eletrol. Azutan ha a szulok tovabbra is ragaszkodnak a dontesukhoz (mert azt se felejtsuk el hogy nem csak az anya van itt a kepben, annak a gyereknek egy apja is van tobbnyire), es ezt felelosen minden informacio birtokaban hoztak meg, akkor am legyen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés