Nyílt levél Molnár F. Árpádnak

2012. április 16. 15:44

Titán Soós József
Te Molnár! Te igen, az a fajta ember vagy, aki bármikor LELÉP, MEGSZÖKIK! Te lelépsz mint a FOXI KUTYA A LÁBTÖRLŐVEL!

„Köszönet Eszternek, amiért kiállt mellettem!

Köszönöm szépen Eszter, hogy kiálltál mellettem, ezúton is szeretném ezt neked megköszönni nyílt vonalon. Molnár F. Árpád legutóbbi dühkitörése, és a velünk szemben lefolytatott hangneme tűrhetetlen.

Első ízben azért, MERT ÉN SOHA SENKIT NEM ÁRULTAM EL, ÉS A TOVÁBBIAKBAN SEM FOGOK SENKIT ELÁRULNI. Továbbá SOHA NEM VOLTAM ÜGYNÖK, ÉS NEM IS LESZEK ÜGYNÖK SOHA SEM. Soha nem fogom az ÁLLAMOT, és az ÁLLAM TITKOSSZOLGÁLATOT kiszolgálni.

NEM TESZEM EZT, MERT KERESZTYÉN VAGYOK, ÉS BECSÜLETES. Soha nem leszek áruló, sem magam, sem mások elárulója SOHA, SOHA NEM LESZEK.

Így visszautasítok minden VÁDAT, HAMIS VÁDAT amely ezt kijelenti rólam. Továbbá azok az emberek, akik ezt mondják rólam, főként NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT, azok nem jó emberek, és nem keresztyén emberek.

Az Árpád nekem címzett levele több mint botrányos volt. De én nem vagyok BOSSZÚÁLLÓ, ÉS NINCS BENNEM ROSSZ SZÁNDÉK, hogy NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT LEJÁRASSAM ŐT AZZAL A SOK SZITOKKAL –MOCSOKKAL amelyet énrám vetett.

A válaszlevelemet sem osztottam meg ’’ hivatalosan ’’ a világ összes titkosszolgálatával, és állami terrorszervezetével, csupán néhány személynek küldtem el. Ebben is tekintettel voltam rá, mert NEKEM nem célom lejáratni senkit.

Ellenben MOLNÁR ezt bármikor, bárkivel megteszi, mert ő úgy gondolja, hogy neki mindent szabad.

Abba bele sem gondolt a MOLNÁR F. ÁRPÁD, hogy ha bennem rossz szándék, vagy JÚDÁS hajlamok lennének, akkor NEM OSZTOTTAM VOLNA MEG VELE, és más HÍRHÁTTÉR tagokkal a TANÚVALLOMÁSOM pontos szövegét.

Azért küldtem át neki, és több HÍRHÁTTÉR tagnak, hírháttér támogató személynek, mert TISZTA VOLT A LELKIISMERETEM.

Ha nem lett volna tiszta a lelkiismeretem, akkor TITOKBAN TARTOTTAM VOLNA még azt is, hogy elmentem a rendőrségi kihallgatásra, nem hogy részletesen átküldöm, mit írtam a tanúvallomásban.

Azt el kell mondani, hogy ÁRPÁD egyre agresszívebb, és egyre rossz indulatú azokkal szemben is, akikre számíthat.

Védelmembe kell venni ESZTERT, ugyanis ÁRPÁDNAK semmi joga nincs ahhoz, hogy így beszéljen Eszterrel. Továbbiakban meg kell azt is jegyeznem, ha a ’’ hangnemen ’’ nem változtat akkor idő kérdése, és egyre több ember fog neki HÁTAT FORDÍTANI. Mert MOLNÁR nem Jézus Krisztus, Molnár NEM ISTEN, Molnár egyszerű ember, ember, semmi több, esetleg PRÓFÉTA.

De hogy milyen PRÓFÉTA, azt majd az IDŐ megmutatja hamarosan, hogy ISTEN prófétája-e, aki a JÓT AKARJA, vagy pedig a SZENT BIBLIÁBAN előre bejelentett HAMIS PRÓFÉTA. Az a HAMIS PRÓFÉTA, aki az ANTIKRISZTUST hatalomra juttatja!

Ezt HAMAROSAN megtudjuk, mert nem lehet sokáig már VÉKA ALÁ REJTENI az igazságot a MOLNÁRRÓL sem!

Továbbiakban!

Sem én, sem az ESZTER, sem pedig SENKI sem a JÁTSZÓ PAJTÁSA a Molnárnak. Nincs joga a Molnárnak ahhoz, hogy bárkivel így beszéljen közülünk.

De azt el kell mondani, hogy a ’’ közmondás ’’ is úgy szól, hogy.: „ AZ KIABÁL LEGJOBBAN AKINEK A HÁZA ÉG!’’

Kedves Molnár! Nekem NINCS KITŐL, és NINCS MITŐL félnem, mert NEM KÖVETTEM EL SEMMILYEN BŰNCSELEKMÉNYT, ÉS SZABÁLYSÉRTÉST SEM. A tanúvallomásom is ÍGY KEZDŐDÖTT!

Minden SZÓÉRT, MONDATÉRT, ÁLTALAM MEGÍRT ANYAGÉRT VÁLLALOM A FELELŐSSÉGET, VÁLLALOM A FELELŐSSÉGET BELFÖLDÖN, ÉS KÜLFÖLDÖN EGYARÁNT. ISTEN ÍTÉLŐSZÉKE ELŐTT ÉPPEN ÚGY, MINT A SÁTÁN SZÍNE ELŐTT!

Éppen ezért NEKEM NEM KELL BUJKÁLNOM, NEM KELL AZON GONDOLKODNOM HOGY MIKOR, HOGYAN, és milyen körülmények között SZÖKJEK MEG AZ ORSZÁGBÓL, LÉPJEK LE.

Te Molnár! Te igen, az a fajta ember vagy, aki bármikor LELÉP, MEGSZÖKIK! Teszed ezt úgy, hogy akár nem is szólnál senkinek a ’’ HÍRHÁTTÉRESEK ’’ között. Te lelépsz mint a FOXI KUTYA A LÁBTÖRLŐVEL, a többieket meg itt hagyod a SZARBAN!

Akkor elmondom kedves MOLNÁR! Hogy én NEM FÉLEK EZEKTŐL A FÉREG ÁLLAMI BŰNÖZŐKTŐL, SÁTÁN IVADÉKOKTÓL, és mondom tovább, hogy bármikor KIÁLLOK, ÉS VÉDELMEMBE VESZEK BÁRKIT, AKI SEGÍTSÉGET KÉR TŐLEM.

Az ESZTERT is! És téged is, ezek után is, mert a SZENTÍRÁS ÚJ – SZÖVETSÉGE azt mondja JÉZUS KRISZTUS által, hogy SZERESSÉTEK AZOKAT IS AKIK TITEKET BÁNTANAK, mert miben érdem nektek, ha csak azokat szeretitek, akik titeket szeretnek, hát nem ezt teszik a bűnösök, és a vámszedők is???

DE BIZONY MONDOM NEKTEK! HOGY TI AKIK AZ ENYÉIM VAGYTOK LEGYETEK TÖBBEK, KÜLÖNBEK NÁLUK, MUTASSATOK PÉLDÁT!

Te MOLNÁR F. ÁRPÁD nem ezt teszed! Mocskolod azokat akik téged soha nem bántottak, a nevüket kívánod beszennyezni. De a kérdés az, hogy MILYEN INDÍTÉKBÓL TESZED EZEKET A DOLGOKAT???

Ezúton is KÖSZÖNÖM Eszternek, hogy IGAZAT ADOTT NEKEM, és veled szemben is megvédett engem!

Lassan arra kell rájönnöm, hogy teljesen különböző utakon járunk. Itt nem ’’ földrajzi helyre gondolok ’’, hanem a KÜZDELEMRE, melyet folytatunk… az enyém az teljesen más…

Tudod TE MOCSKOLOD AZ ORBÁNT, MOCSKOLOD A PINTÉRT, de éppen azokkal a szemét, Sátánista módszerekkel ’’ dolgozol ’’ mint ők. Ellenük harcolsz, és nem veszed észre, hogy szépen folyamatosan te is olyanná leszel mint ők!

Molnár!  Jó lenne, ha észrevennéd, hogy NEM TARTOZOM NEKED BESZÁMOLÓVAL, és nem KÖTELESSÉGEM azt tenni, amit te elgondolsz, hogy én tegyem.

Nem kell nekem a SZÁMBA ADNI A SZÓT! Nem kell nekem, hogy TE ügyvédem legyél, mert az én ügyvédem az ISTEN.

Te TAKTIKÁZOL, és MINDENKIT ESZKÖZNEK akarsz felhasználni. Vedd már észre, hogy nem vagyok sem én, sem az Eszter nem a ’’ bunkósbotod ’’!

Nem vagyunk ’’ fogyócikkek ’’, mint ahogy te MINDENKIRE ELŐSZERETETTEL EZT MONDOD.

De azt mondom neked, hogy ISTENNEK te a fogyócikke vagy, ha így viselkedsz, mert nem lesz ebből ÁLDÁS a részedre, ha ezen az úton jársz, és így kezeled az embertársaidat.

Nem vagyok a TE ESZKÖZÖD, és nem vagyok ’’ fogyócikk sem ’’, mint ahogyan te azt beállítod mindenkiről.

Nem árultalak el, és soha nem is foglak ezek után sem! De te ELÁRULTÁL engem, nyíltan, hiszen ELHATÁROLÓDTÁL TŐLEM, és azt jelentetted ki, hogy JEGYZŐKÖNYVEZVE ezt leírod. Továbbá azt állítottad, hogy HAZUDTAM.

Akkor felvilágosítalak, hogy te szoktál HAZUDNI. Bocsánat, te ezt ’’ konspirálásnak ’’ nevezed…

Nevezd TITKOSSZOLGÁLATI megfogalmazással, vagy hétköznapi szavakkal….

AZT MOND EL INKÁBB, HOGY HÁNY OLYAN ESET VOLT AZ ÉVEK ALATT, MIKOR EHHEZ HASONLÓ MÓDON BELÉM KÖTÖTTÉL, VAGY MÁSOKBA KÖTÖTTÉL BELE.

AZT IS MOND EL, HOGY SZÁMTALAN OLYAN ESET VOLT, MIKOR HAZUGSÁGON RAJTA KAPTALAK, ÉS HÁNYSZOR VOLT OLYAN, HOGY A TELEFONT NEM VETTED FEL MIKOR KERESTELEK, ÉS AZ ARCOMBA HAZUDTAD, HOGY ÉN NEM IS HÍVTALAK TÉGED.

Ezzel nem engem járatsz le, hanem magad járatod le, és ha hazudsz, akkor nem neked hazudsz, hanem az ISTENNEK hazudsz…
 

Te ’’ értékes ember ’’! Ha azt kérdezik tőlem, hogy a HÍRHÁTTÉR OLDALÁN LÁTHATÓ, HALLHATÓ SZEMNÉLYEK, AKIK MAGUKAT HÍRHÁTTÉR KERESZTYÉNEKNEK, HÍRHÁTTÉR TÉNYFELTÁRÓKNAK MONDJÁK A HÍRHÁTTÉR TAGJAI-E nem mondhatom azt, hogy nem a HÍRHÁTTÉR tagjai, mikor minden FILMBEN ÚGY MUTATKOZNAK BE, HOGY A KERESZTYÉN HÍRHÁTTÉR ÜDVÖZLI ÖNÖKET  XY –vagyok, én meg XY – a szerkesztő társa….


A HÍRHÁTTÉR fényképeken pedig a képek alá van ÍRVA mindenki neve, feladata, és egyéb más információ.

AKKOR NEM MONDHATOM AZT, HOGY NEM A HÍRHÁTTÉR TAGJAI!


Mikor MOLNÁR F. ÁRPÁD minden anyagban bemutatkozik, és a HÍRHÁTTÉR alapító főszerkesztőjének mondja magát, és a telefonszámát is elmondja, KIÍRJA….

NEM MONDHATOM AZT, HOGY MOLNÁR F. ÁRPÁD nem HÍRHÁTTÉR főszerkesztő, FŐKOORDINÁTOR, és a telefonszámát sem TAGADHATOM le, ha Ő saját maga NYILVÁNOSSÁG ELŐTT ELMONDJA, KIÍRJA, és FUTÓ SORBAN REKLÁMOZZA!!!

Amit elmondtam, az mind olvasható, hallható, látható a HÍRHÁTTÉR oldalon!  NEM ADTAM KI SEMMILYEN BELSŐS INFORMÁCIÓT SEM!!!

Eddig sem tettem ezt meg, és ezután sem fogom ezt megtenni.

Arról pedig, hogy a ’’ besúgók ’’ tanú vallomásai nem sokkal jobbak, vagy rosszabbak annál amit én mondtam, csak azt tudom mondani, hogy MOLNÁR bizonyára jobban tudja mint én, mert ő dolgozott a TITKOSSZOLGÁLATNAK. Amelyet NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT mindenkinek elmond, a saját szavaival, a saját szájából hangzik el. A legtöbb VIDEÓ anyagban megemlíti ezt.

Így MOLNÁR nagyon jól kell hogy tudja milyen egy BESÚGÁS! Illetve egy TITKOSSZOLGÁLATI – ÁLLAMI lejárató kampány. Benne volt, és úgy látom most is nagy oda figyeléssel alkalmazza.

A baj az, hogy nem csak az ellenségei ellen, hanem a ’’ szövetségesei ’’ ellen is felhasználja.

Ebben is hasonlít az ORBÁN – PINTÉR duettre, hiszen azok is csupán ÉRDEKSZÖVETSÉGBEN tudnak létezni, és gondolkodni, miután már nincs szüksége az egykori szövetségesére minden erővel igyekszik azt lejáratni, tönkretenni.


SOKAT TANULT MOLNÁR F. ÁRPÁD A TITKOSSZOLGÁLATI ÉVEI ALATT, ÉS SOKAT TANULT AZ ORBÁN – patkányoktól is!

Egyre inkább kezdi ugyanazt a módszert alkalmazni, amit az ÁLLAMI BŰNÖZŐK!

Egyébként meg, hogy képzeled azt, hogy ESZTERNEK rólam HAZUGSÁGOKAT mondasz. Szégyellni kellene magad ezért! De te nem ezt teszed, hanem nekirontasz ESZTERNEK is. Ő téged soha nem bántott, ahogy én sem.

Bizonyára neki is, és nekem is van hibám, persze hogy van, mert EMBEREK vagyunk, de ez nem ad jogot arra, hogy te ilyen mocskos módon beszélj rólam HAZUGSÁGOKAT neki, és ővele is így beszélj pusztán azért, mert NEM AD IGAZAT NEKED EBBEN A TÉMÁBAN!

A másik pedig! MOLNÁR!!!

NEKED SEMMI KÖZÖD SINCS AHHOZ, HOGY ÉN MIT ESZEM, VAGY ISZOM, HOVA MEGYEK, VAGY HOVA NEM MEGYEK!

Mocskos, tróger mondat volt az is amely a szádból elhangzott, hogy „ odatették a Soóst az osztrák határ mellé, és ha néhány kilométerrel odébb teszik, akkor már Ausztriában van!”

EZT MONDTAD. A TE HAZUG, MOCSKOS SZÁDBÓL HANGZOTT EZ EL!

Vedd tudomásul, hogy ENGEM SENKI NEM TETT SEHOVA! Én SOHA NEM ENGEDELMESKEDTEM egyetlen állami, állam titkosszolgálati szervnek sem! De bezzeg te igen, TE NEKIK DOLGOZTÁL, ÉS SEMMIT SEM KAPTÁL ÉRTE, SEM PÉNZT, SEM SEMMIT, CSAK AZT, HOGY JÓL POFÁN KÖPTEK, ÉS HASZNÁLTAK, MOZGATTAK MIND EGY ESZKÖZT. A te elmondásod volt az is, a te szádból hangzott el, hogy a TITKOSSZOLGÁLATTÓL SOHA NEM KAPTÁL PÉNZT A MUNKÁDÉRT, MÉG A MOBIL TELEFONODAT SEM TÖLTÖTTÉK FEL, pedig sokszor az ő ügyes bajos dolgaik miatt fogyott le a TELEFONKÁRTYÁDRÓL AZ EGYSÉG!

ENGEM NEM LEHET MOZGATNI! LESZAROM MAGAS ÍVBŐL AZ ÁLLAMOT, ÉS A TITKOSSZOLGÁLATOT IS! Aki egy kicsit ismer engem, az tudja, hogy én SEMMILYEN MÉRTÉKBEN, SEMMILYEN SZINTEN NEM VAGYOK IRÁNYÍTHATÓ, SEM PEDIG MOZGATHATÓ!

OTT ROHAD MEG A TITKOSSZOLGÁLAT, MERT ÉN NEM ENGEDELMESKEDEK NEKI, AZ ALAPVETŐ LÉTEMBEN, GÉNJEIMBEN VAN AZ, HOGY NEM FOGADOK SZÓT AZ ILYEN FÉRGEKNEK. NEM LEHET MOZGATNI, SEM FOGNI, SEM IRÁNYÍTANI ENGEM!

Azért jöttem Sopronba, mert IDE VALÓSI vagyok. Soprontól 30km –re van Kapuvár egész addig ott éltem, amíg Budapestre 2007.-ben fel nem költöztem.

Most HAZAJÖTTEM, megismerkedtem egy lánnyal, akibe NAGYON SZERELMES VAGYOK. Akit nagyon szeretek, és nem akarok nélküle lenni.

Ellenben veled, aki soha senki iránt nem tudott, nem volt képes ÉRZELMEKET TÁPLÁLNI. Ezt is a TE SZÁDBÓL HANGZOTT EL, ha nem igaz, akkor megint TE HAZUDTÁL nem én! Neked mindenki csak ’’ fogyócikk ’’  , mindenki csupán ’’ eszköz ’’!

A kérdés az! HOGY MINEK AZ ESZKÖZE MINDENKI NEKED, MI A CÉLOD VALÓJÁBAN?

Az pedig, hogy miből élek SEMMI KÖZÖD HOZZÁ!

BECSÜLETES MUNKÁBÓL, KÉTKEZI MUNKÁBÓL ÉLEK, EDIT ÉS ÉN MINDKETTEN SOKAT DOLGOZUNK.

Nem tart el bennünket senki, NEM ÉLŐSKÖDÜNK SENKI NYAKÁN SEM! DOLGOZUNK, mint minden ember.

Arról kellene beszélned, hogy a MUSICA milyen nagy anyagi válságba került miattad. Mer egy halom HITELE van azért, hogy a TE IGÉNYEIDET kielégítse. Te meg nagymellűen vered magad, hogy NEKED NINCS HITELED. Igen, valóban így van! Mert van mindig olyan hülye, aki helyetted felvesz pénzt.

A LAKÁSOD is úgy lett, hogy OTT SZÜLETTÉL, szüleid KIHALTAK BELŐLE, rád maradt a lakás, mint ’’ szamárra a fül ’’. Rád maradt, mert nincs más örökös, hiszen NINCS TESTVÉRED SEM!

Én nem vagyok, nem voltam ebben a helyzetben. Edit a párom, Ő sincs ebben a helyzetben, hogy LAKÁST ÖRÖKÖLT VOLNA. Valahol pedig lakni kell, éppen ezért vágott bele a LAKÁSHITELBE, amely nem volt járható út, ezért kiszálltunk belőle. Mert nem akartunk 25 évig a BANKOKNAK ADÓS RABSZOLGÁJA lenni.

Így nem maradt más lehetőség, mint az ALBÉRLET, amely PÉNZBE kerül. A pénzért pedig BECSÜLETESEN DOLGOZNUNK KELL, hiszen nem vagyunk ÁLLAMI BŰNÖZŐK.

Továbbá veled ellentétben, SENKI NEM TART EL BENNÜNKET!

Ezért HAVONTA ki kell fizetni azt a nagyobb összeget a LAKBÉRÉRT, és a REZSIÉRT.


De azt mondom neked, hogy tedd össze a kezed, hogy a KECSKEMÉTI LAKÁSOD NEM TÁVHŐ SZOLGÁLTATÓ ÁLTAL FŰTÖTT INGATLAN, mert akkor a HAVI 30….. 35 – ezer forintos pénzt ki kellett volna fizetned, ha akarod, ha nem.

A TÁVHŐRŐL PEDIG LEVÁLNI NEM LEHET, NINCS RÁ LEHETŐSÉG.


A ’’ szociális segélyből ’’ ami a te elmondásod szerint 28.500 forint, aligha tudtad volna FIZETNI ezt. Ami azzal járt volna, hogy vagy ELMENTÉL volna DOLGOZNI, vagy a TÁVHŐT nem fizetve a TARTOZÁSODAT ráterhelték volna az INGATLANRA, és rövid időn belül elvették volna a fejed fölül az ÖRÖKSÉGBEN RÁD MARADT LAKÁST…

Mielőtt beszélsz ÖSSZE –VISSZA arról, hogy NULLA forintból is meg lehet élni, gondolkodni kellene. Mert annak aki GYERMEKET nevel, annak ha tetszik, ha nem FŰTENIE KELL, és FŐZNIE KELL.

Mert kisgyermekkel nem lehet NULLA fokos lakásban lenni a télvíz idején, és nem lehet az általad ’’ reklámozott ’’ TESCO olcsó – gazdaságos VIRSLI – MÁJKRÉM étrenden ÉLNI.

De te ezt úgysem érted!

Erre te azt mondod, MI A  FASZNAK KELLETT NEKI GYEREK!

Akkor azt mondom erre, hogy 1972-ben mikor te születtél UGYANEZT MONDHATTA VOLNA AZ ANYÁD, és sok más akkori szülő, és akkor most TE SE LENNÉL, sok más emberrel együtt, akik meg sem születtek volna.

MIELŐTT BESZÉLSZ, GONDOLKOZZÁL!

A HÍRHÁTTÉRRE visszatérve! A FŐSZERKESZTŐ FŐKOORDINÁTOR ÚR 5 ÉVE MINDEN VIDEÓ, ÉS ÍROTT ANYAGBAN AZT MONDJA, HOGY Ő AKI EZT AZ EGÉSZET LÉTREHOZTA, AKKOR ÉN NEM ÁLLÍTHATOM AZ ELLENKEZŐJÉT.

Ha a HÍRHÁTTÉR oldalon ezt nyilvánosságra hozod, és mindenki tudomást szerez erről, a RENDŐRSÉGEN is tudják, akkor NEM MONDHATOM AZT HA BÁRKI IS KÉRDEZI, hogy NEM MOLNÁR F. ÁRPÁD A HÍRHÁTTÉR FRONTEMBERE.

Mert ha ezt mondanám, akkor hazudok, ha pedig hazudok, akkor olyan leszek, mint ORBÁN – PINTÉR – MOLNÁR trió!

Ha megkérdezik, hogy a HÍRHÁTTÉR tagjainak a SZELLEMI MŰVE mindaz ami a HÍRHÁTTÉR.ORG oldalon kint van.

Akkor nem HAZUDHATOM azt, hogy nem a mi művünk, nem a mi anyagaink, hiszen AZOK. De ezt EL IS MONDJUK MINDIG, hogy a mi anyagaink.

Nem értelek MOLNÁR!

Kezd bennem megváltozni a rólad alkotott kép, sajnos nem jó irányban! Éppen ezért, SOHA TÖBBET NE HIVATKOZZÁL RÁM, és ha KIMEGY BÁRMILYEN ANYAG A HÍRHÁTTÉRRE a továbbiakban, akkor a NEVEMET NE ÍRD ODA, hiszen előtte NEM EGYEZTETTÉL VELEM ARRÓL, HOGY ÉN JÓVÁHAGYOM-E, VAGY SEM.

Engem soha nem kérdezel meg arról, hogy BELEEGYEZÉSEM ADOM AZ ANYAGHOZ AMI KIMEGY A HÍRHÁTTÉRRE. Pedig ez lenne a legkevesebb, hiszen a NEVEMET ODAÍROD, ha pedig a nevemet odaírod, akkor az azt jelenti, hogy ÉN is adom hozzá a nevemet.

Holott előtte az ANYAG TARTALMÁT nem olvastam el.

Remélem érted, hogy mit mondok. Mert a továbbiakban ÉN IS ELHATÁROLÓDOK MINDENTŐL amit te írsz, vagy mondasz! Mindaddig, amíg előtte nem egyeztetsz velem. Mindaddig amíg engedélyemet, beleegyezésemet nem kéred arra, hogy AHOL A NEVEM MEGJELENÍTÉSRE KERÜL, AHHOZ BELEEGYEZÉSEM ADOM-E!

Ha már annyira ’’ ügyelsz a részletekre ’’, akkor ezt se felejtsd el!

Mert nekem sem tetszik az, hogy a GYURCSÁNY – patkánnyal együtt fényképezteted le magad, a ’’ feltűnési vízketegséged ’’ miatt.

Azzal a GYURCSÁNY –patkánnyal, aki SZÉTLÖVETTE A TÖMEGET 2006.-ban.

Te ez mellé a féreg Echelonista szarházi mellé ültél le. De arról nem kérdeztél meg, hogy vajon ha már többen velem együtt szerepelnek a HÍRHÁTTÉREN, akkor mit szólnak hozzá a többiek.

Az is idegesít, hogy TÖMEGGYILKOS ÁLLAMOKAT ’’ baráti országoknak ’’ nevezel, és ’’ hírháttér szövetségesként ’’ tünteted fel.

EHHEZ SEM ADOM A NEVEM, MERT ÉN EGY ORSZÁGGAL SEM VAGYOK SZÖVETSÉGES, EGY ÁLLAMMAL SEM SZÖVETKEZEM.

Sorolhatnám még még mindazokat a dolgokat, amelyek HIBÁT képeznek a működésben, és amelyek NEKEM sem tetszenek.

Arról pedig, hogy én messze vagyok csak annyit! HOGY VISZONYÍTÁS KÉRDÉSE AZ EGÉSZ!

Viszonyítás kérdése az is, hogy MIHEZ VAGYOK MESSZE, és hogy MITŐL VAGYOK MESSZE!

De azt elmondhatom, hogy veled ELLENTÉTBEN engem NEM ÉRDEKEL A NÉPSZÍRŰSÉG, A SIKER, A SZEREPLÉSVÁGY.

Nincs FELTŰNÉSI MÁNIÁM, hogy szerepeljek! Ha lenne, akkor ott lennék Pesten! A ’’ pestis ’’ betegség városában!

LÁTHATOD, HOGY NEM SZOMJAZOM A SIKERT, ÉS A HÍRNEVET, A HÍRVERÉST sem keresem…

Ellenben veled, akinek minden vágya a SZEREPLÉS, és a KÖZÉLETBEN VALÓ RÉSZVÉTEL.

Én megvagyok nélküle, és megvagyok nélküled is!

Szerkesztette.: Soós József

Kelt.: 2012. 04. 16. hétfő,    14 óra 55 perc”

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés