Kerényiék újra akcióban

2012. április 5. 19:04
A Demokrata Kör elhíresült adásának egy héttel ezelőtti vendégei újra a Schmitt-ügyről vitáztak az Echo TV-n.

Az Echo TV 2012. március 31-én sugárzott Demokrata Kör című műsorában Bencsik András műsorvezető mellet Kerényi Imre, Pozsonyi Ádám és Hernádi Zsuzsa, mint vendég vett részt. A műsor szereplői kiálltak Schmitt Pál, akkori köztársasági elnök mellett és „megmentették a jobboldali média becsületét”.

Egy héttel később — Bencsiket Bándy Péter váltotta a műsorvezetői székben — a többi akkori részvevőt újra meghívták a műsorba. Alább olvashatnak néhány pikánsabb véleményt:

Kerényi Imre: ... a Heti Válasz című lapban pezsgőt bontottak és itták, és azt mondták, haj de, haj de nagyszerű, mert megbuktattak az újságírók egy államfőt! Na, most ezekről szeretnék én beszélni! (...) Ezek közül az urak közül, akik pezsgőztek, szerintem egy kis százalék 10-20 év múlva rá fog jönni, hogy milyen hülyeséget cselekedett, hogy minek statisztált! De egy nagy része, az 50-80 százalék, főleg a jelenlegi vezetők, azok halálukig nem jönnek rá minek statisztáltak. Minek statisztáltak? Kun Bélának, Szamuellynek!

(...)

Bándy Péter: Bocsánat, ez a Heti Válasz című lap volt, nem a Heti Világgazdaság?

Kerényi Imre: Én a HVG-t hallottam. Nem ezt mondtam? Bocsánat.

(...)

Pozsonyi Ádám: Ez az egész köztársasági elnöki titulus valahogy ilyen királypótlék valahol, azt a szerepet próbálja betölteni közjogilag is, ilyen kis pótléknak. Most egy monarchiában a király szent és sérthetetlen! Ha egy ilyen kis nyikhajok gyalázzák, egyszerűen ki kell végezni és halálra ítélni! Nálunk ilyet nem lehet, csinálni, mert demokrácia van!

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Schmitt lemondott, ugorgyunk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában