Soros György és a Hatodik Koporsó

2011. december 16. 7:53

Csurka István
MIÉP.hu
Mi hárman, akik az új Új Színházat működtetni akarjuk, kétségtelenül meg vagyunk torpedózva. Még nem süllyedtünk el, de elsüllyedhetünk.

„Miután ez a múlt heti írás most érkezett el hatóanyagként a Soros központokba megjelentek Tarlós előtt Soros emberei – esetleg maga is személyesen vagy telefonon és megfenyegették a főpolgármestert. Ez világosan kitűnik abból az ellentétből, amely az előző napokban tett Tarlós nyilatkozat feltétlen kiállása Dörner és az egész jövendő felállás iránt és a között kapkodóan, kényszeredetten fogalmazó nyilatkozat között, amelyet a Soros támadás után adott ki. Ez csak zavar és kapkodás, a kényszerített ember bevallhatatlan idegessége. Nem tudom, mivel és hogyan fenyegette meg Soros Tarlós Istvánt, de hogy súlyosan megfenyegette és kötelezte legfőbb magyarországi ellenfele, leleplezője, csekélységem elleni síkraszállásra, abban, mint a tárgykör avatott ismerője bizonyos vagyok.

Soros György még mindig nagyhatalom Magyarországon. Fenyeget, terrorizál, spekulál és dönt sorsok és identitások, sajtószabadság és cenzúra kérdéseiben.

Tarlós István tehát a Soros körök fenyegetéseinek nyomása alatt kérte Dörnertől intendánsi kinevezésem visszavonását, ami egyébként önmagában véve is képtelenség. Első perctől kezdve világossá tettem, hogy az irányításban nem akarok részt venni, intendánsi megnevezésem csak jelképes, csak tapasztalataimmal, gondolataimmal, mintegy a »vizek fölött lebegve« kívánok jelen lenni a színházban. Kinevezésem nincs, ennél fogva vissza sem lehet vonni. Attól eltiltani pedig, hogy ne járjak be az általam kezdeményezett színházba, csak úgy lehet, ha előzőleg elrendelik házi őrizetemet.

Ezen felül a Magyar Fórumról is ejtenem kell néhány szót, mivel Tarlós István nyilatkozatában ez is szóba kerül. Tarlós elégedetlen a Magyar Fórumban közölt írásaimmal. De csak most, amikor Soros megfenyegette. Előzőleg, amikor az ő főpolgármesteri kampányát és őt magát támogattam, amikor a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatokat bekeretezve eljuttattam az azt kérő szegény önkormányzatoknak, amikor a Fidesz politikáját és kétharmados győzelmét azzal segítettem, hogy lelepleztem a Jobbik Morvai Krisztinás talmiságát és a lap sok százezer ingyen példányával sikerült ezt a pártot három-négy százalékkal lejjebb csavarni és ezzel a kétharmadot elérni, akkor nem volt elégedetlen. Pedig akkor is „zsidóztam”, már amennyiben azokat a tényszerű leleplezéseket, amelyek a Soros-Konrád-Demszky-Kertész Ákos és manapság Ascher Cafés köröket illeti, annak lehet nevezni. Sosem támadtam senkit csak a származása miatt, tisztelem a vallásukat, fajukat, megvalló magyar zsidókat, de továbbra is le fogom leplezni a magukat a megnevezhetetlenségbe burkoló magyarelleneseket. Akik a legutóbbi cikkemben lévő becslésem szerint mindössze hatszázan vannak, de Soros révén mérhetetlen hatalom, befolyás birtokosai. Csodálkozom Tarlós Istvánon, hogy bele mer szólni egy író 1989. óta folyó következetes küzdelmébe, amelyet hetilapjában és havi folyóiratában folytat. De ugyanakkor meg is értem őt, mert a Soros fenyegetéseket nehéz elviselni és mint főpolgármesternek figyelembe kell vennie, hogy egy bizonytalan, megnevezhetetlen mennyiségű és a hatszázak által mindenkor mozgósítható orosz, ukrán, grúz, ír satöbbi címletű zsidó lakosságú város főpolgármestere, akiknek célja minél nagyobb életteret kisajátítani elsősorban a fővárosból. Csak ez a kényszer indíthatja őt megszabni, hogyan s mit írjak saját lapomban. Aminek egyébként semmi köze nincs színházi tevékenységemhez, tekintettel arra, hogy publicisztikákat még Loyd Webber zenével sem lehet eljátszani.

Mi hárman, akik az új Új Színházat működtetni akarjuk, kétségtelenül meg vagyunk torpedózva. Még nem süllyedtünk el, de elsüllyedhetünk. Ha ez bekövetkezik, abból nekem lesz a legkevesebb bajom, tekintettel koromra. Én addig is tudtam, hol élek, kik és milyen bírósági ítéletek alapján viszik el mindössze százezer forintnyi nyugdíjam felét. (Torgyán egykori jobbkeze, Boros Béla, maga Torgyán, Demszky, Bolgár György) Egy álommal több vagy kevesebb, ebben a korban már nem sokat tesz. Ha sehol nem fogják bemutatni Hatodik Koporsó című drámámat, amelyért ezt az egész színházat kezdeményeztem, hát nem fogják. Odaírom a többihez és a lelkem nyugodt marad, mert megírtam.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért az mégiscsak jellemzi a ballib demokrácia felfogását, hogy azonnal ki akarják nyírni a nem az ő szájuk íze szerinti embereket. Mindezt természetesen a vélemény és szólásszabadság nagyobb dicsősége és az önrendelkezés nevében teszik. A Tarlós meg most cserbenhagyta, elárulta a választóit.

Bájos, ahogy a magyar álbaloldal, a nemzetközi nagytőke helytartói, bármilyen rendszer lelkes kiszolgálói, a besúgó hálózat működtetői - besúgóznak és komcsiznak. Ész nélkül és érv nélkül!

" És ezért vagytok erőtlenek"

Azért a parlamenti 2/3 mellett ez elég érdekes, hogy a Te szavaid használjam hiteltelen állítás. De csak álmodozz tovább.

Ezért lett belőle pária. Minden megbocsájtható, csak az igazság elviselhetetlen.

"Gondolom a szarabbik 2/3 jutott neki"

Ja a végső, elkeseredett érv. De ettől még az 1/3-ad marad a fasz rossz végén.

Vegyük úgy, hogy tisztáldozat történt.

Még pár hétig vagyok. De kérdésedre. Mindenki szív ma Magyarországon. A szívásért viszont az MSZP-SZDSZ tehet kb 80%-ban, 10%-ban a Fidesz, 10%-ban meg a (fokozódó) nemzetközi helyzet. Ez persze nem patikamérlegen lemért pontos érték, csak becslés.

"Mivel adósította el az országot Gyurcsány?" - egyszer, arra a kérdésre, mi lett a felvett kölcsönökkel, azt válaszolta, hogy autópályák és nyugdíjak.

Akkor meg mire mentek el a külföldi kölcsönök?

Nem vállalták annak a kockázatát, hogy leállítsák a kedvezményes lakáshiteleket, egyszerűbb volt átterelni a jó-népet a svájci frank jégmezejére.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés