Meghívta Tarlóst a BÖSZ

2011. október 11. 17:06
Meghívta következő közgyűlésére Tarlós István a Budapesti Önkormányzatok Szövetsége. A szervezet ugyanakkor ezúttal sem egyeztetett a főpolgármesterrel az időpontról.

Két nyílt levél után tárgyalásra hívta Tarlós Istvánt a Budapesti Önkormányzatok Szövetsége. Nagy Gábor Tamás, a BÖSZ elnöke, az I. kerület fideszes polgármestere közölte: a szervezet meghívta a főpolgármestert a következő, november 9-én tartandó közgyűlésére. A meghívóban arra kérték a városvezetőt, hogy adjon részletes tájékoztatást a főváros fejlesztési elképzeléseiről, és az ezekkel összefüggő problémákról. Az javasolják, hogy kezdődjön érdemi egyeztetés a közös feladatokról.

Tarlós István azonban közleményben jelezte, hogy csak BÖSZ közleményével egy időben kapta meg e-mailben a meghívót, az időpontról pedig semmilyen előzetes egyeztetés nem történt. Ez annak ellenére sem zajlott le, hogy a főpolgármester kabinetfőnöke négyszer is hiábavalóan kereste a BÖSZ elnökét. „Immár harmadszor fordul elő, hogy a BÖSZ elnöksége a legelemibb szabályokat mellőzve, kezelhetetlen és egyeztethetetlen időpontokra puccsszerűen szervez találkozót. Sajnálatos, hogy ráadásul azt ilyen spekulatív módon kommunikálja” - írják.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés