Horváth: Fideszes dögkeselyűk köröznek Budapest felett

2011. szeptember 15. 16:21
A Fővárosi Közgyűlés szocialista frakcióvezetője szerint az új önkormányzati rendszer az ország legnagyobb falujává alakítja Budapestet.

Horváth Csaba, a Fővárosi Közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője csütörtökön kijelentette: „kaotikus és magalapozatlan” az új önkormányzati törvény előkészítése, azt sem társadalmi vita, sem pedig szakmai egyeztetés nem előzte meg.

A politikus szerint az új törvény lényegében 23 részre darabolná Budapestet, mely így az ország legnagyobb falujává válna. A tervezet felszámolná a demokratikus önkormányzatiságot és elvonná a helyi polgárok beleszólási, döntési lehetőségeit is - magyarázta Horváth Csaba.

Horvát a kerületi polgármesterek nevével fémjelzett Budapesti Önkormányzatok Szövetségéről elmondta: „a kerületi fideszes dögkeselyűk már köröznek Budapest csonkolásra váró teste fölött”. A politikus szerint a központosítás, az intézmények államosításának hátterében a Fidesz-kormány „eddigi legdurvább életszínvonal-csökkentő elképzelései” állnak majd.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyebkent meg ez az egesz keruleti rendszer ugy hulyeseg ahogy van. A megyei jogu varos mintajara lehetne egy orszagos jogu varos egy polgarmesterrel oszt jovan.

Ezek tényleg komolyan gondolták, hogy agresszívak lesznek....kár, hogy eddig is azok voltak...

Jól látod őket! :)))

Ha bevezetnék holnap az ingyen bkv-t, akkor meg azért jajgatna, mert elfelejtette, hogy ő kampányolt ezzel a baromsággal.
Imádják kiröhögtetni magukat! :DDDD

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés